Genetisk störning

Arbetarna på fabriken är nyfikna på vad Jai och Charity gör och säger inne på kontoret. Nikhil märker det och säger att de får sluta tidigare idag men alla stannar kvar.
Jai säger att han vill ha en fru som är ärlig och uppriktig, inte bara rolig och äventyrlig, så han nobbar henne. Charity blir förtvivlad och inser att det är bara att gå därifrån. Hon går ut i fabriken och erkänner för alla arbetarna att hon sabbat för Nikhil med att förstöra ordern och deras övertidsersättning.
 
Andy är orolig för Sarah och hennes blåmärken. Hon är hos honom och leker med Jacob. Andy vill att hon sover över hos dem tills de ska till sjukhuset dagen efter.
 
Hazel packar ihop och ska åka iväg till Marrakech. Bob kommer för att ta farväl och önska trevlig resa, med sig har han Cathy och Heath. När de vinkar av Hazel vid taxin kommer Chas och önskar lycka till. Aaron står en bit längre bort vid vägen, han säger ingenting.
 
Declan ber Nicola ta fram Bartonkontraktet. Hon ifrågasätter hans motiv att ändra något för Bartons för att Adam gjort något dumt men Declan säger att det inte är Nicolas problem. Katie kommer in men Declan har inte tid för henne.
 
Cain njuter av att Charity blivit nobbad av Jai. Han försöker på sitt eget klumpiga vis att få henne att förstå att han finns tillgänglig. Han till och med söker upp henne för att få henne att inse att han fortfarande väntar och att det de känner är riktig kärlek. Charity håller inte med honom för hon älskar Jai.
När Cain gått kommer Jai och det slutar med att de blir ihop igen och hon friar ännu en gång och denna gång säger han "om jag måste så.."
 
Nikhil och Gennie går på affärsmötet tillsammans. Hon har klätt sig fin och fixat håret. De kommer hem tidigare eftersom Nikhil blivit irriterad när affärsledaren frågat efter Jai.
 
Charity strålar av lycka över förlovningen och vill visa alla ringen hon fått av Jai. Hon passar på att gå hem till Debbie för att fråga om Sarah vill bli hennes brudtärna, allt för att få flickan att inte tänka på sjukhusbesöket. Debbie tror henne inte utan tror att det är för att retas med Cain.
 
Cain går runt och muttrar och han är helt säker på att bröllopet mellan Charity och Jai inte kommer att bli av.
 
Debbie och Andy pratar med läkaren på sjukhuset. Cameron sitter i lekrummet och väntar med Sarah.
Läkaren tror att det är fel på benmärgen hos Sarah, att det är någon form av genetisk störning och därför måste de ta fler prover innan de vet vad de ska göra.
 
Andy tycker det är jobbigt att Cameron blandar sig i och bryr sig om Sarah när han inte ens bryr sig om sina egna barn. Han anklagar även Debbie för att vara orsak till det genetiska felet som kan vara eftersom hennes föräldrar är kusiner och hela släkten är en enda röra.
När Debbie berättar för Cain och Charity säger de tvärtom, deras släkt har starka bra gener =)
Nu väntar de bara på kommande provtagningar för att få veta vad Sarah lider av och vad som kan göras.
 
 
Glad påsk alllihopa!

Kommentarer
Postat av: Monika

Vart är era kommentarer?

2013-03-29 @ 15:09:40
Postat av: Tina V

Vart ska man börja?
Nikhil vilken träbock.
Jag tycker Cameron är en jättebra bonuspappa.
Jobbigt när det är allvarliga sjukdomar inblandade, och barn samtidigt.
Declan orkar jag inte med, en självgod människa.
Hazel hoppas jag försvinner för gott.
GLAD PÅSK!

2013-03-30 @ 09:12:00
Postat av: malin

jag är faktiskt glad för Charity och Jai om hon nu bara kan vara lite ärlig. Får spel på Andy som är ett trögt jävla skåp, så osympatisk.

Och Brenda kan man väl gömma någonstans, obehagligt att någon kan vara så korkad.

"Kul" att de tog upp dingleinaveln, har alltid undrat varför det inte är en större grej att "kusiner" skaffar barn. Även om det bara är på tv.

2013-03-30 @ 10:14:41
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Anonym

Tina V. Jag tror du kommer ändra din uppfattning om Cameron när det är dags för just det avsnittet.

Ibland kan man inte motstå att läsa en del vad som kommer att hända men på nått sätt så önskar man att man faktisk låter bli.

2013-03-30 @ 10:15:07
Postat av: Lena

Om du nu inte kan låta bli att läsa om vad som ska hända är ju upp till dig men behåll det gärna för dig själv.

Finns ju ingen mening med att kommentera sånt som inte hänt än eller?



2013-03-30 @ 11:04:39
Postat av: FRF

Sett den här bloggen förut, men aldrig riktigt läst så mycket i den. Verkligen kul att någon anstränger sig för serien!

Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om Cameron, han är väldigt snäll mot Sarah och stöttar väl Debbie och så för det mesta. Men samtidigt är det något med honom. Kanske är han lite ''för snäll'' mot Sarah... Förstår Andy lite där. Kommer bli spännande och se om det är som man tror.

Jag tror inte bröllopet för Jai och Charity lär bli av, det kan man ju nästan vara säker på. Plus nu när Cain inte är speciellt glad över det, jag menar att han brukar ju ofta få sin vilja igenom. KANSKE att dom hinner till altaret, det får vi se.

Nu när det här med Sarah är får vi väl se om Andy kommer iväg till Spanien med Alicia, hmm...

Kortfattat om Brenda, tycker hon har blivit både knäpp och blåst och kan inget annat än irretera mig på henne för tillfället.

Hazel har förlorat mycket av sin roll efter att Jackson gick bort och tror också det kan vara därför hon åker iväg. Vi får se om hon kommer tillbaka.
Tycker Aaron kan ta och skärpa sig lite nu, klart det är svårt för honom men han var ju mer som en kämpe förut!

Och Nikhil, är det fler än jag som sett att han kan få några slags utbrott? Där han säger väldigt elaka saker, och tyvär är det ju oftast Gennie som drabbas av dom. Han får nog ta och ändra på sig lite om han nu ska hitta sitt livs kärlek, och inte bara klaga på att det är annat som förstör än han själv.

Declan tycker jag borde sätta sig ner och tänka klart, mycket dumt han kan göra nu. Straffa familjen Barton (föreldrarna) för det här med Adam, Ella och Mia tycker jag är fel. Inte hela familjens fel ju.

Vi hörs! GLAD PÅSK!

2013-03-30 @ 11:41:13
Postat av: ELIZA

Glad Påsk alla!! Fast det kommer liite sent...Och framför allt Marie!!

2013-04-01 @ 10:52:19
Postat av: Carina

Tycker Andy börjat visa mer och mer av sitt gamla otrevliga beteende. Med tanke på att han faktiskt har sagt upp sig och de bestämt att flytta så är han ju väldigt konstig och tvär mot Alicia när hon nämner Spanien.
Kul vändning med Charity och Jai - trots allt så passar de ju väldigt bra ihop, och nu har hon nog fått sig en läxa, att Jai inte tolererar vad som helst. Får väl se om hon klarar att vara "snäll" nu...
Nikhil har också utvecklat många osympatiska drag. Han är ofta lite småelak, får hoppas det ändras.

2013-04-02 @ 09:55:19
Postat av: Jonas

Jag har en känsla av att sista orden mellan Cain och Charity inte är sagt. De dras till varandra som magneter, kusinskapet till trots.

Det känns lite tråkigt att så många försvinner, det blir en dyster stämning i TV-soffan då.

2013-04-02 @ 16:00:22
Postat av: Anna :)

Tänkte fråga er här eftersom jag inte hittar det själv här på bloggen :P Vad var det som hände mellan david och leyla ?:) Missade de avsnitten tyvärr. Tack på förhand ! :D

2013-08-20 @ 23:14:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0