Frikänd men ändå inte fri

Juryn frikände Aaron och alla blev glada och lättade utom Aaron. Han började tvivla på det han gjort och om det verkligen var det bästa, hade han inte gett Jackson den dödliga dosen hade han levt idag.
 
Jai bokar en semester till honom och Charity. De ska till Turkiet och när Charity berättar det för Cain så blir han inte speciellt imponerad.
 
Andy får veta att de får en lägenhet i Spanien så nu kan de flytta. Alicia blir eld och lågor men måste berätta för Leyla och Jacob som inte alls delar hennes glädje.
 
Amy är orolig för att Jared ska göra eller säga något så när de är på puben smiter hon iväg och slår in en ruta i nya huset och fejkar ett inbrott. Hon tar Vals smyckesskrin. När hon kommer tillbaka till puben säger hon att hon var hos Victoria för att berätta om Aaron.
 
Scarlett åkte iväg på sin semster. Jimmy skjutsade henne till flygplatsen.
 
Sarah får ett nytt blåmärke utan att ha varit i närheten av andra barn. Debbie blir orolig och tar med henne på bio och shopping för att få Sarah gladare men Cameron får inte följa med och det gör honom sur. Han frågar henne om hon tror att det är han som slagit Sarah men hon nekar till det.
 
Eric och Val blir förtvivlade över inbrottet. Val blir sedan förbannad när Eric påpekar att det kan vara Amy som är skyldig. De frågar Victoria om Amy varit där igår och först förstår inte Vic vad de pratar om men håller sedan med för att skydda sin vän.

Kommentarer
Postat av: Jonas

Väntat utfall gällande domen. Åklagaren var rätt dum som inte försökte sig på assisterat självmord i stället för mord.

Dum var även Val som gav Victoria så ledande frågor.

Vad håller Carl på med? Inte ens när han syster lämnar byn kan han tänka sig att be om ursäkt.

Kan inte Hazel snart skrivas ut ur serien? Jag står inte ut med hennes hysteriska nickningar och huvudskakningar efter varje mening hon uttalar.

Sam hade en poäng när han kommenterade Andys fördömande av herrar som slår damer.

2013-03-07 @ 08:30:15
Postat av: Carina

Jo, bra sagt av Sam, tycker Andy kan lugna ner sig med tanke på sin egen bakgrund.
Vad alla är på Aaron, låt honom vara ifred. Ja visst, han blev friad men det betyder knappast att han är på festhumör. Är de helt puckade i byn, har de glömt VARFÖR det var ett åtal? Direkt efter Jacksons död satte ju hela karusellen med polis och åtal igång, och han har ju inte riktigt haft en chans att sörja eller bearbeta Jacksons död och allt vad det innebär. Det är ju först nu som han kan börja den processen på riktigt och då ska hans mamma tvinga honom att fira?! Eh? Är där ingen som fattar nånting där i byn???

2013-03-07 @ 09:17:49
Postat av: Thomas

Är väl som i alla engelska serier. Allt ska dränkas i alkohol. Håller med om att Hazel kan skrivas ut ur HTG.

2013-03-07 @ 10:42:19
Postat av: ELIZA

Nu sett torsdagens avsnitt: Det kryyyper i kroppen på mej när den där otäcka Alicia är med..Herregud vilket djävla liv för att pojken och moster tar lite semester!!!!Men håller med David om att inte berätta nåt för Jacob...Känner att dom passerat tidpunkten för det...Låt det vara..Just nu i alla fall..Kanske bättre läge senare..Snabba ryck i byn minsann!! Eve håller på att åka på stryk, hem och packa, taxin väntar redan..Allt inom loppet av..- en halvtimme?? Satt ju kvar samma människor på puben i nästa scen..Och vadå har jag missat? Scarlett gett henne tidernas chans?? Igår blev jag glad när Aaron blev frikänd!! Varför skulle han dömas när Hazel gick fri som skaffade drogerna..Och avgörande var väl ändå vad Jackson själv sa på banden..Eller datan, eller vad det nu heter..Innan nån påpekar..Idag bekände Amy till Zak om inbrottet..Varför inte berätta allt då? Och låtit Zak ta hand om honom.. Det är väl illa nog som det är..Och sen när Val och Eric får veta,för det får dom ju om 17 avsnitt,ha ha, så släng ut henne,fått hur många chanser som helst,att hon inte skäms...Tycker också att Hazel kan flytta...Hon har gjort sitt nu...Eve försvinner..Då är det bara en kvar då. Alicia...Men lämna kvar Andy...Tycker Gennie spelar bra, som i scenen när David frågade om hon varit till stan med Leyla..Så där lagomt virrig,men hämtar sej...Ha ha ha ....

2013-03-07 @ 13:08:41
Postat av: Monika

Jag har reagerat på att Amy 6 Debbie alltid är så hårt sminkade, jag tycker inte det är snyggt.

2013-03-07 @ 15:25:44
Postat av: SoP

Monika,ja Debbie ser ut som om hennes sminkös varit på fyllan sen D kom tbks från Jersey- Amy är ju korkad tonåring,de ser ut sådär. ;-)

2013-03-07 @ 17:56:55
URL: http://sisterofpain.blogg.se
Postat av: Carina

men herre gud, vad håller Leyla på med? har hon helt spårat ur?
bra att Amy berättade för Zak men hur ska hon komma ur denna soppan?

2013-03-07 @ 22:16:40
Postat av: Emil

Ett stort PLUS till Sam

2013-03-08 @ 12:29:51
URL: http://www.triodesign.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0