Kaninstuvning

Inskrivet söndag 8/10 kl 21:56
 
Lachlan ber cellkramraten att skära honom med rakbladet men precis då kommer en vakt för att hämta Lachlan till domstolen.
 
Zak är orolig för Lisa har tagit tid på sig när hon skulle lämna Kyle till Kerry. Han vill visa en ny sida av sig själv som är mer hjälpsam. Zak säger att han till och med kan laga mat, åtminstone kaninstuvning. Lisa blir rätt förvirrad av hans sätt.
 
Tracy försöker kontakta Nathan för att få honom att lämna återbud till Finn eftersom hon inser att Finn kommer att bli väldigt besviken om han får veta sanningen men hon lyckas inte få tag på honom. Hon och David ser när Finn åker iväg i Nathans bil.
 
Nicola och Jimmy har hittat tillbaka till varann och de har haft sex på soffan när Robert kommer till dem. Robert behöver Jimmy på åkeriet. Nicola föreslår sedan för sin man att hon kan kolla bokföringen för företaget men Jimmy säger att hon inte behöver göra det. Nicola lyssnar inte på honom utan dyker upp på kontoret i alla fall.
 
Finn och Nathan är på en restaurang när Finn plötsligt ser att Kasim jobbar där i baren.
 
Charity säger till Leyla och Megan att puben inte kommer att vara stängd för andra när de anordnar möhippor där. Hon säger att det kommer att ge dem mer pengar.
 
Vanessa har köpt biljetter till strippshowen på puben. Hon tänker bjuda med Rhona som inte alls verkar lika entusiastisk.
 
Chrissie vittnar i rätten och hon tittar mot Lachlan hela tiden. Hon berättar att hennes far varit mer som en far för Lachlan än som en morfar och att Lachlan älskar honom även om det kommit fram att de inte är biologisk släkt.
 
Ronnie kommer tillbaka till Lawrence men han tänker inte låta Lawrence förvärra allt så han låser in Lawrence på kontoret när det är dags för honom att åka till rätten.
 
Lachlan ska vittna och Chrissie blir orolig. Robert ser blickarna mellan dem och inser att något är på gång

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Undrar vad Lachlan kommer säga i rätten? Vore spännande om han säger sanningen. Och om Lawrance kommer vittna... om han kommer förbi Ronnie?

2017-10-06 @ 14:28:38
Postat av: ELIZA

Inte kommer han att sätta dit morsan,ifall han får nåt i utbyte...Typ,Porchen... Hur stavas den bilen??... Den där ungen är sjuk i huvvet, men inte konstigt med den modern...Zak och Lisa,betraktar det som ett mellanspel, det där med Joanie... Zak och Lisa passar ihop...Men Lisa borde hålla honom på liite avstånd ett tag,och sen lära honom vad som gäller... Typ, bidra med ARBETE,som bidrar till hushållet, och inte bara dessa eviga KANINER, som blir grytor...Inget fel i kaningryta, men heeeela tiden, och dessutom verkar han tycka att, nu har jag gjort mitt för för bidra till hushållet och familjen......................Den lata fan....Verkar delade meningar ang.Tracey....Jag gillar henne,alltid glad,och verkar ha ett hjärta ,men kan bli lite fel ibland...Man "köper" inte kärlek eller känslor så där...Och inte lär ju Finn bli värst glad när han får reda på det...Vilket han ju blir varse...Vi ser ju Emmerdale....Ska bli MYCKET intressant,till veckan,med Möhippan, på puben, med kärlekskranka??? ...Charity, och kanske Chas....

2017-10-06 @ 19:43:43
Postat av: Jonas

Lawrence borde ha råd med en låssmed.

2017-10-07 @ 08:16:35
Postat av: AnnaS

Tänk om den där killen gillar Finn på riktigt!

Ska bli spännande att se hur det går i rättegången. Men Lachlan skyddar väl sin mor som vanligt.

2017-10-07 @ 21:59:33
Postat av: Ylva

Jag håller med Eliza ang Lisa och Zak. Tycker Lisa borde ställa ordentliga krav på honom ang hans minst sagt arbetsskygga stil. Dags att bidra med annat än kaniner till hushållet!

2017-10-08 @ 12:09:26
Postat av: jackson

Ja, så fort Zak kommer dragandes med en kanin tycker han sig utfört storverk.

2017-10-08 @ 15:32:35
Postat av: Jennifer

Underbart med dessa kaninstuvningar. Bara att flå dom först.. Serien är riktigt bra nu. Cain är intressant, Zak o Lisa är bra som lite trevande nu i sina försök att lappa ihop något igen Skönt att slippa orealistiska spöken på broar i brudklänning o annat konstigt som var i våras.

2017-10-08 @ 21:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0