En försvunnen dotter

 
Jag vill inte att man skriver NÅGOT om vad som kommer att hända i kommande avsnitt, även om det bara är något litet oskyldigt. Det finns en flik för att diskutera framtiden i. Tack! =)
 
Inskrivet söndag 22/10 kl 22:22
 
Det blir en kortare resumé då jag råkade radera allt jag hade skriviet och upptäckte det inte förrän försent så det inte gick att återskapa. =(
 
Gabby ute med Ashley och går. Hon måste  köpa blöjor men Ashley vill inte gå in i butiken. När hon kommer ut igen är han borta.
 
Ashley har gått till kyrkogården och träffar Eric. Eric märker att Ashley är förvirrad men han blir inte orolig förrän han upptäcker att barnvagnen är tom och Dotty är borta.
 
Chas blir irriterad på Pierce som inte sett till Aarons bästa när han hotade med att skvallra på Justin. Hon sparkar Pierce som Aarons advokat.
 
Pierce försvarade sig inför Paddy att han gjorde det för Paddys skull så inte Justin kommer emellan honom och Chas.
 
Vanessa och Tracy har gjort sig i ordning för en kväll på stan och de frågar Rhona om hon vill följa med men Rhona säger nej. Pierce märker dock att Rhona hade velat följa med tjejerna även om hon säger att hon hellre är med honom.
 
Aaron har varit hos polisen för ett nytt förhör. Han kommer tillbaka till en stängd pub där Robert sitter och dricker. De blir vänner igen och kysser varann.
 
Laurel kommer hem och upptäcker att Dotty är borta Hon hittar Gabby och babyn när de kommer ut ur affären. Hon blir först arg på Gabby men lugnar ned sig senare. På natten sedan så erkänner Gabby för Laurel, när de båda inte kan sova, vad som hänt när Ashley kissade på sig och att han slagit Will.
 
Cain ser på tv där han ser en efterlysning på ung kvinna med två barn som stuckit iväg i en bil som figurerat i ett rån och en smitningsolycka. Han ser att det är Debbie.

Kommentarer
Postat av: Anders

Är Debbie på väg tillbaka? Trodde att hon var borta för gott! Har saknat henne i serien, så om det skulle vara på det viset så blir jag glad! Hoppas även på att Andy skall komma tillbaka!

2017-10-19 @ 12:30:19
Postat av: Jag bara

Christer Jönsson

Hur visste du att Cain skulle titta på tv i dagens avsnitt? Synsk?

2017-10-19 @ 13:27:58
Postat av: Sofia

Roligt att se Cain igen. Kan inte få nog av honom! :)

2017-10-19 @ 13:52:46
Postat av: Såpa fantast

Debbie har bara varit mammaledig. Det har tagit lite mer än ett år. Nu verkar det som om hon är på väg till byn.

2017-10-19 @ 18:25:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0