En lämplig man till Alicia

Thomas ska åka men Nicola ändrar sig precis när de packar väskorna i bilen. Han får stanna om han håller sig undan Belle och gör som de säger.
 
Kerry ska passa Jack och Sarah men har svårt att leka med barnen. Hon tjatar till sig hjälp av Laurel en stund men sedan måste hon vara själv med dem. Vid tillfälle smyger hon ut och Sarah som hör Jack gråta ska värma mjölk åt honom på gasspisen. Som tur är kommer Kerry in igen och hinner förhindra en olycka. Hon säger till Sarah att det är deras hemlighet.
 
Declan köper hästen utan att Steve får reda på det. Katie blir glad när hon får den. Steve blir rasande när han får veta vad som hänt men sedan ändrar han sig och ber om ursäkt för sitt humör och han vill jobba kvar i stallet. Declan litar dock inte på honom.
 
Thomas tar Dans van och sticker till flygplatsen. Belle blir ledsen och besviken när hon inser att han stuckit utan att säga hedå. Marlon försöker trösta henne men hon är inte mottaglig, hon säger att så fort hon fyller 16 kommer hon att sticka.
 
Chas kommer hem från Frankrike. Cameron får samtal från sin exfru om att han måste åka till Jersey för att passa barnen medan hon opereras.
 
David lyckas skrämma bort Lee som vill träffa Alicia. Han säger att hon är lättfotad och svår. Hon blir rasande när hon hör det. Priya bestämmer sig för att para ihop Dom och Alicia genom att prata med var och en av dem och säga att de pratar om varann. Alicia genomskådar det och blir förbannad. Priya är ändå övertygad om att Dom är en perfekt man för Alicia.
 
 
Tyvärr orkar jag inte skriva så mycket mer, eftersom mitt minne sviker mig om vad som hänt... Ni får fylla i om jag missat något väsentligt.
 
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Vet inte vad jag ska skriva... Hoppas du, Marie, mår lite bättre allt eftersom.. Varför är jag liite less på HTG just nu..? Kanske för att det inte händer det jag förväntar mej..??? Att Brenda slutar tänka på cancern i skallen ? Och opererar sej??..... Dumheter som hon håller på, varför skulle någon bry sej om hennes sjukdom ,när Nikhil och Gennie gifter sej?? Ska vara en glädjens dag när ens ungar gifter sej...Den där ungen,Sean, skulle jag skicka på uppfostringsanstalt...Blir tillsagd och tillsagd...Och sen går morsan och rättar stavningsfelen på telefonboxen..!!?? Skicka kärringen på samma anstalt åxå...! Och Belle med Tomas, ja ja, vi minns alla hur jobbiga dom åren var, med hormonerna som sprang omkring..Kär till höger och vänster..Ha ha ha h...Varför jag tycker det går lite på halv fart,,Alex mördad,När blir Cameron avslöjad?? När får Charity reda på Jai:s son?..Skulle ju avslöja honom på en gång om det var jag..Men det är ju jag, det...När ska David erkänna att han älskar Alicia??? Och nu står Moira och stryker sej över magen...POSITIV!!!! Jaaa. jättekul!!! Tror på det förhållandet !!! dÄRFÖR ATT DOM KAN GRÄLAR MED SAMMA GLÖD SOM DOM ÄLSKAR..oJ DÅ, HUr blev det där??+ Ha ha ..Ids inte skriva om...Tror inte en sekund på äktenskapet mellan Katie och namnet försvann på maken...Och syrran hans!!!! Och sonen till henne...Robbie.. Oj oj oj oj....Hur i hela friden (hur i helvete) kan Debbie ge sej i lag med honom?? Barnrumpor bägge 2......Mycket gör att jag tycker HTG är ...vad ska jag säga...(skit) just nu..Morsan till Ejjmi (Amy) ..Gillar henne!! Trots att hon inte är så ansvarsfull, men det erkänner hon ju....Men lär väl ta hus i h*l*v*e*t*e när Andy får veta...Men kan väl tycka att det är liite konstigt att Debbie lämnar ungarna dit nu, efter att tyckt såå illa om Kerry tidigare...Men hon har väl nog med att sitta på kontoret hon ockupperat (felstavat) hos Jimmy..Och varför slänger inte Jimmy ut henne???????????????????????????????????????? Jiiisessss...... Han slängde ju ut Tomas tidigare, vilket han ångrade, vilket han lär ångra att han inte fullföljde.....Inte håller den ungen sej....Cameron och Chas "förhållande" ids jag inte bry hjärnan i ...Lika lite glöd där som en del tyckt mellan Katie och vad han nu hette...(Maken)...

2014-08-30 @ 21:20:24
Postat av: ELIZA

Glömde i vanlig ordning....Lisa och Zak....Hur tänker Lisa nu då? Tar man avstånd från den bråkiga ungen bara för att ungen inte tycker som Du?? Skulle fått slänga ut många ungar då.....

2014-08-30 @ 21:25:57
Postat av: Malin

Hihi, full rulle på dig Eliza! Men håller med i mycket, blir så arg på Brenda och besviken på Lisa som blivit en bitter kärring. Cameron är så fruktansvärt obehaglig, Chas förtjänar så mycket bättre.

2014-08-31 @ 10:53:34
URL: http://doohs.blogg.se
Postat av: Heléne

Go Eliza! Du fick med ungefär allt jag också tycker! Men att Sean är som han är, är ju inte konstigt med den mamman. Hon har ju inte ett rätt! Jag tycker så fruktansvärt illa om Ali, hur hon beter sig mot folk och framför allt Sean. Pojkstackarn måste ju bli helt förvirrad....

2014-09-01 @ 09:45:14
Postat av: jackson

Ibland tycker jag att det är konstigt att Sean är så pass vettig som han faktiskt kan vara mellan varven.

Har tidigare gillat Debbie, men nu blir hon allt otäckare i sitt blinda hat.






2014-09-01 @ 20:48:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0