Din hemlighet, min hemlighet eller allas hemlighet

Jai är rasande på Charity men hon försöker att be om ursäkt. De står utanför Home Farm och bråkar och tillslut går Jai in till Declan. Declan försöker få sin vän att lugna ner sig för att inte Katie ska höra dem. Charity försöker också få Jai att lugna ner sig men det är svårt. Både Jai och Charity går därifrån precis när Katie kommer ner och undrar vad som står på. Declan försöker undvika att svara men tillslut säger han att de var lite upprörda över kvällens samtalsämne, IVF, eftersom det är ett känsligt område för Jai som vill ha barn men inte Charity.
 
Alicia är på puben och flirtar lite med Lee som varit den som fotograferade bröllopsbilderna till broschyren de gör till Megans företag. Priya är på dåligt humör och skyller på att utslagen får henne att må dåligt så hon går hem. David försöker prata med Alicia om att det är jobbigt för Priya med bilderna på dem när det borde vara hon som är med. Senare så ber David Alicia att stoppa broschyren för Priyas skull. Alicia lovar att prata med Megan. När hon sedan påpekar det för Megan så får hon svaret att David och Priya har skrivit på kontraktet så de kan inte stoppa något.
 
Belle och Gemma har klätt sig i utmanande kläder och sminkat sig rätt mycket men precis då kommer Lisa och Dom hem till Dingles. De båda flickorna döljer sig med en filt i soffan och låtsas ha tittat på tv. Givetvis så avslöjas deras klädsel och de skyller på att de bara provat vad de ska ha på sig när de går på Sandys kalas på puben. Först säger Lisa nej, att de får inte gå men sedan ändrar hon sig och säger att det är okej eftersom hon tänker också gå. Dom säger att han också kommer.
 
Sandy och Edna sitter på puben. Han vill gärna ta ett glas till medan Edna tycker att de borde gå hem och lägga sig. Sandy lyckas övertala Edna om att han kan vara kvar ett litet tag till medan hon går hem. Han blir rätt onykter så när han kommer hem så är Edna rätt besviken på honom.
 
Charity försöker be Jai om ursäkt men han är väldigt besviken. (Han borde väl inse hur det kan vara eftersom han svikit Declan en gång i tiden med Ella och även sedan varit otrogen mot Charity. I båda fallen blev ett barn resultatet...) De bråkar rätt högljutt så Noah vaknar och undrar vad som står på. De svarar att de bara pratar men att Charity snubblat så det lät lite. Noah går upp och Charity följer med honom för att läsa en saga. Hon säger till Jai att hon älskar honom och hon bara vill ha total ärlighet mellan dem.
 
Jai vaknar upp på soffan efter kvällens bråk. Charity fortsätter att be om ursäkt och hon påpekar att det de har är speciellt och borde inte påverkas av ett simpelt misstag. Jai lovar henne att tänka på saken. Hon går till puben och där står Cameron och flinar. Charity berättar för honom att Jai redan vet om allt så han kan göra som han vill eftersom hon inte bryr sig. Cameron tror henne inte. Katie kommer in och hon sätter sig vid ett bord med Charity. Katie undrar varför Charity och Jai hade haft så bråttom iväg från middagen. Charity förnekar att det hade med samtalsämnet att göra utan att det var mer personliga saker. Cameron hör dem och inser snabbt att Katie inte vet även om Jai vet om affären. När Charity går säger han det till henne men Charity struntar i om han berättar för Katie.
 
David stoppar Alicia ute på gatan för att be henne få Megan att ändra sig. Alicia säger att hon inte kan lova att det fungerar. Senare när hon sitter med Megan på puben så säger hon att hon inte går med på att bilderna publiceras eftersom hon inte skrivit på något kontrakt. Megan blir besviken och går därifrån. Alica berättar för Priya och David att hon stoppat broschyrerna. David säger att hon borde vara rädd om sitt jobb men Alicia tror inte det blir några problem. Priya säger till David att Alicia är en otrolig kvinna och han kan bara hålla med.
 
Declan ser Cameron utanför puben. Han går fram till honom och erbjuder honom pengar för att hålla tyst om affären. Cameron svarar att han inte är ute efter hans pengar utan efter Charity. Det enda Cameron vill är att han och Chas får vara ifred utan alla dömande blickar och kommentarer.
 
Jai sitter ensam i fabriken och tänker. Rishi kommer dit och Jai berättar att han tänker tala om för Charity om Rachel och Archie för nu är enda tillfället att göra det eftersom de ska vara ärliga mot varann. Rishi varnar honom för att det kanske inte är så enkelt men Jai är övertygad om att det är rätt.
 
Sandy fyller 80 år och kalaset är på puben. Bernice har pikat både Marlon och Laurel om hur simpla och enkla de är som ordnat ett fjuttigt kalas utan stil och finess. Laurel är väldigt irriterad på henne men försöker att tänka på annat. Sandy är glad och när han pratar med Sean så säger han åt grabben att försöka prata med Belle om han är intresserad av henne. Sean går fram till Belle och Thomas som står och pratar men hinner inte säga så mycket. Belle håller ögonen på var Lisa är för att få chansen att smita ut med Thomas. Efter en stund lyckas de och de lämnar Sean som står kvar. Sean smyger då iväg och snor en flaska vodka. När han kommer ut ser han hur Belle och Thomas kysser varann. Precis då kommer Lisa och ropar på Belle som skyndar sig till sin mor. De åker hem och Thomas går iväg. Sean är så besviken att han krossar vodkaflaskan mot husväggen och sedan går han iväg. Gemma pikar honom för att vara en loser.
 
Declan kommer till fabriken för att be Jai om ursäkt. Rishi har gått så de är ensamma. Jai är inte intresserad av att lyssna på Declan men när han råkar höra att Cameron pressat dem på pengar blir han rasande. Han inser att Charity inte tänkt vara ärlig om det inte vore för att Cameron hotat med att avslöja dem...
 
 

 
 
Efter att ha haft en fruktansvärd sommar med flera personliga motgångar så är inte min ork eller humör på topp. Det kan innebära att bloggen blir lidande. Jag kommer att försöka skriva varje dag men eftersom det är svårt att samla tankarna ibland kan det hända att jag missar någon händelse eller att det inte blir så långa inlägg. Allt är beroende på dagsformen...
Colin, jag ber om ursäkt för att jag inte orkat ta reda på ditt mail =(
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Nu är vi på banan igen, tack för summeringen. Verkligen tråkigt att höra om din jobbiga sommar, jag hoppas verkligen att saker och ting snart lättar för dig. Och bloggen, ja, det klart det är roligt och bra att läsa dina toppensummeringar men det finns saker som är viktigare än ett tv-program, så jag har full förståelse om du prioriterar bort det. Kram!

2014-08-19 @ 07:39:21
Postat av: TinaV

Håller med, ta det som du orkar vi kan diskutera programmet även om du missar saker, annars får vi fylla i.
Det handlar ju trots allt om en tv serie, och verkligheten är ju faktiskt viktigare.

2014-08-19 @ 08:45:38
Postat av: Jackson

Hoppas att Du snart ser ljuset i tunneln och att Du även känner vårt stöd.

2014-08-19 @ 08:51:17
Postat av: finländskan

Håller fullständigt med de ovanstående, tag den tid du behöver, Marie, din hälsa och välmående är utan tvekan viktigast.

2014-08-19 @ 09:10:24
Postat av: Lena

Vill bara skicka en ♡ innerlig kram till dig Marie

2014-08-19 @ 09:44:15
Postat av: Stina

Ska Rishi vara arg för att Charity har hemlighållit sin natt med Declean han som tom har barn med någon annan. Synd om Declean och Katie blir osams,de är mitt favoritpar

2014-08-19 @ 13:56:48
Postat av: ELIZA

Det var tråkigt att höra. Marie.Håller också med ovanstående. Du ska fokusera på ditt, för att må bättre.

2014-08-19 @ 14:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0