Hästänkor

Lisa är utom sig av oro. Hon pratar med polisen men vill att de letar istället för vara där hos dem och ställa frågor.
Belle och Thomas åker in på en skogsväg och stannar bilen där. Thomas ska gå iväg för att handla något att äta eftersom de passerat en butik nyligen. Belle vill ringa hem till mamma så hon inte oroar sig men Thomas säger åt henne att polisen kan spåra samtalet så det är inte ok. Han går iväg och Belle stannar kvar.
 
Sean har fått en följeslagare, en hund som hänger efter honom mest hela tiden. När Sean ska kasta en pinne åt hunden träffar han Megan som råkar spilla ut sitt kaffe. Hon blir inte alls glad.
 
Dan kommer in på kaféet och talar om för Ali och Ruby om att hans bil blivit stulen. Sean som sitter där försöker att inte synas men ganska snabbt så inser de vuxna att han vet mer än han säger. Sean berättar att han bara gjorde en vän en tjänst när han gav Thomas bilnycklarna. Det slutar med att Sean får gå till Dingles och Kings för att be om ursäkt.
 
Cain kommer hem till Dingles och han följer med ut för att leta efter Belle. Han nämner sin oro när han hör att Thomas tagit bilen som hans far förgrep sig på Chas i. Lisa blir ännu mer orolig när hon hör detta och hon tror att den kanske är en slags hämnd från Thomas.
 
Gennie börjar planera för sitt bröllop och hon sitter och pratar med Alicia på kaféet. Hon säger högt och tydligt hur hon vill ha det, allt för att pika Brenda som står vid kassan.
 
Belle ringer Lisa medan Thomas är och handlar. Hon berättar att hon mår bra och att det inte är Thomas som tvingat henne. Givetvis tror Lisa att Belle inte kan prata fritt och hon antar att allt är värre än det Belle säger.
 
Priya blir rasande när hon hör att Gennie och Nikhil ska gifta sig snart, före deras bröllop. Hon tycker Gennie tar åt sig all glans men när hon nämner det för dem så inser hon att Gennie tänker på Brenda. Nikhil är orolig för att Gennie endast gifter sig för  Brendas skull.
 
Katie är eld och lågor över att de ska kolla på en trav/galopphäst. Declan är mer tveksam. När Bernice och Steve kommer till kontoret säger Megan att både Declan och Bernice kommer att bli hästänkor nu när Steve och Katie kommer att tillbringa mer tid ihop.
 
Ali blir pushad av personalen att gå in till Jai för att be om högre lön för dem. När hon gör det så inser Jai att Ali snokat bland deras pappar. Han frågar henne om hon sett alla andra kontrakt också, de som knappt ger någon vinst. Ali skäms för det hon gjort. Jai säger åt henne att hon måste säga till personalen att jobba över om ordern ska bli klar. När arbetarna är på väg att gå hem vid ordinarie tid så kommer Jai ut från kontoret. Ali skyndar sig att säga till personalen att de måste arbeta över. Givetvis blir det protester eftersom det är kort varsel. Ali försvarar Jai och säger att allt måste bli klart så företaget får sina pengar så de kan få sina löner så småningom. Jai som hör hennes försvar av honom blir glad och säger att hon kan berätta det andra också. Ali vet ju inte vad han menar så hon säger att han kan säga det. Jai säger att alla får en bonus på 200£, tack vare Ali, när arbetet är klart.
 
Pearl blev sur över Vanessas förolämpningar om att hon skulle vara gammal så hon är inte på kontoret. Paddy och Rhona försvarar Pearl och hennes insatser på arbetet. Det gör att Vanessa ber Pearl om ursäkt och hon lovordar henne... (jag undrar vad Vanessa är ute efter, hon verkar ändra sig hela tiden och blir rätt fjäskande så fort hon råkat göra eller säga något sårande till någon)
 
Thomas kör hem till Dingles medan Belle sover i bilen. Hon blir besviken när han väcker henne och hon ser var de är. Han säger att det är det enda rätta, att återvända men Belle tror att de aldrig kommer att få ses igen. Först blir Zak och Lisa arga men Belle försvarar Thomas och säger att det var han som valde komma hem, hon hade aldrig gjort det annars. Zak följer med Thomas hem till Jimmy och Nicola.
 
Declan bestämmer sig för att inte investera i hästen som Steve föreslagit. Katie blir väldigt besviken men Declan har något annat på gång...
 
Jimmy får veta att Colleen beställt nya biljetter till Thomas. Han erkänner för Nicola att han kommer att sakna grabben när han åker.
 
Lisa och Zak försöker prata med Belle. Belle är besviken på sina föräldrar och hon förklarar att hon älskar Thomas och att han betyder mest för henne i hela världen. Lisa blir ledsen över att inte längre vara den mest betydelsefulla personen i sin dotters liv, hon säger att allt är över att hon nu ger upp sin dotter...
 
 

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Men ÅH vad korkad Lisa är! Det är klart att hon blir orolig över sin dotter, men att säga upp föräldraskapet för att flickan blir kär i fel kille... om det nu finns nån rätt kille i Lisas ögon! Fullständigt oacceptabelt och överilat! Jag blir ideligen besviken på Lisa numera. Var inte hon ganska vettig förut?

2014-08-27 @ 02:16:38
Postat av: Jackson

Upplever Lisa som betydligt lugnare och mer sansad tidigare. Nu flippar hon ofta ur och ryar och skriker i onödan.

Nikhils tafatta och trubbiga ansträngningar för att göra Gennie glad och lycklig är gulliga, tycker jag.

2014-08-27 @ 08:14:02
Postat av: Stina

Börjar faktiskt gilla Thomas han har blivit trevligare och ibland tycker jag synd om honom. Hoppas att han får vara kvar. Och varför vill Declean inte bli hästägare, där tror jag han gjorde ett misstag. Håller med om att Lisa är hopplös numera. Men just nu tycker jag att serien är riktigt bra

2014-08-27 @ 09:38:03
Postat av: Astrantia

Skönt att Thomas tog sitt förnuft till fånga och körde hem Belle! Jag hoppas också att han får vara kvar, men Jimmy sa ju att han kommer att sakna honom så förhoppningsvis... Lisa verkar vara nära ett sammanbrott nu, kanske har allt strul med Zak's psykiska problem kommit ikapp henne? Jag är inte vidare förtjust i Nicola men ibland är hon bara så underbart cool när alla andra hetsar upp sig. Ja, jag gillar också verkligen serien nu, hoppas bara Gennie och Nikhil får ett fint bröllop, det är dom värda.

2014-08-27 @ 10:20:42
Postat av: Julia

Jag tror att Lisa reagerar som hon gör eftersom hon blivit våldtagen. Jag tror hon är rädd för att Belle ska råka ut för samma sak. Hon reagerar helt fel i mina ögon, men det är lätt hänt när man är väldigt orolig. Hoppas de löser sin konflikt. Gillar inte Belle för tillfälligt. Det jag gillat med henne innan är att hon varit så reko och ja, motsatsen till hur hon är nu. Tycker alla ungdomar i serien har samma story. De är busiga och hittar på hyss och folket i byn pratar om de och tycker illa om de och sedan gör de något bra och så är de accepterade och bra igen. Bara jag som upplever det så? nog för att ungdomar kan vara stökiga och inte lyda sina föräldrar men ALLA är väl inte så?!

2014-08-27 @ 20:03:06
Postat av: stina

Håller med alla tonåringar i HTG verkar vara struliga och halvkriminella,så är det ju inte i verkligheten

2014-08-28 @ 18:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0