Busungar

Debbie upptäcker att Cains bil är stulen. Hon ber Cameron att lämna Sarah medan hon letar efter försäkringen.
Charity söker upp Debbie men Debbie vill inte ha henne där eftersom hon tror att Charity är skyldig till misshandeln av Cain.
 
Debbie berättar för Cameron att det är dags för Andy att komma över eftersom hon har ägglossning just nu. Han tycker inte om läget men har inget val mer än att acceptera det.
 
John blir släppt mot borgen. När han kommer hem är Moira där. Hon har hjälpt till men han vill att hon går så inte barnen får fel signaler om att det är bra mellan dem.
 
Georiga, Rishi och Priya kommer till Jai eftersom Nikhil ringt och berättat vad som hänt. De är oroliga och Georgia skyller allt på Charity.
 
Ashley planerar inför andra vigseln med Laurel. Hon är tveksam och skyller på att både han och andra präster har mycket att göra just under julen.
 
John hoppas på att Cain kommer att vakna snart eftersom han är den ende som kan rentvå honom. Han berättar även det för Charity när de ses på cafét. Hon inser att det kanske inte är bra eftersom hon verkar tro att det var Jai som gjorde det.
 
Charity åker till sjukhuset för att kolla hur Cain mår. Debbie kommer dit och ser henne. Eftersom det inte är läge att bråka i sjuksalen så accepterar Debbie att Charity är där. Läget för Cain är stabilt och nu väntar de på att han ska väckas.
 
Sean lovar Belle att fixa in henne på sjukhuset för att titta på Amys baby. Han snor bilnycklarna ur Rubys väska och åker iväg med bilen. Belle och han lyckas smita in på avdelningen där och de tittar till babyn innan en sköterska kommer och kör ut dem. På vägen ut möter de Debbie och Charity som besökt Cain. Debbie lovar att kanske inget säga till Lisa om Belle går direkt tillbaka till skolan.
 
Ruby upptäcker givetvis bilstölden men säger inget till polisen eller Ali. Hon får rådet av Bob att struliga tonåringar skall utpressas för att de ska göra som man vill så hon säger till Sean när han kommer hem att han ska ge henne en chans i familjen utan att gnälla annars kommer hon att berätta för Ali att han tog bilen utan lov. Han går med på det på en gång och när Ali kommer så går han iväg för att ordna med maten.
 
Aaron kommer hem tidigare än beräknat. Han vill hjälpa Debbie i verkstan nu när hon har annat att tänka på. Först vill han prata med Adam. Aaron möter John och Adam på gatan och han är säker på att John är skyldig eftersom Moira haft ihop det med Cain.
 
John är orolig för gårdens framtid eftersom risken finns att han åker i fängelse även om han är oskyldig. Han söker upp Declan för att tacka ja till erbjudandet om att sälja gården till honom. Declan tackar nej, han vill inte ha den längre...
 

Kommentarer
Postat av: Madde

Hej har missat dagens avsnitt för man har jobbat
så kikade in här läste vad som hänt i dagens avsnitt
Det var spännande läsning =)

2013-06-10 @ 14:48:14
Postat av: Marie

Härligt att Aaron är tillbaka, var rädd att han inte skulle komma tillbaks.missade när han reste, det verkade som att han mått dåligt, eller? Tänker på att han visade armarna...

2013-06-10 @ 16:06:13
Postat av: Anonym

De visade ju när Jai slog ner Cain för ett par dagar sen... Frågan är vem som fortsatte... Moira ?

2013-06-10 @ 17:49:53
Postat av: Linn

Är det fler än jag som tycker att översättarna gör alltför många misstag?
I fredags hade de översatt 'in theatre' med 'på teatern', när det i sjukhussammanhang snarare betyder 'i operationssalen' eller 'på operationsbordet'.
Och idag hade de översatt 'pub' med namnet Pope. Det blir ju helt fel!

2013-06-10 @ 17:55:18
Postat av: Agneta

Ja Linn, du är inte ensam om att reagera på det. Har man inte hyggliga kunskaper i engelska så måste en del av handlingen vara helt obegriplig.

2013-06-10 @ 20:30:45
Postat av: Sanna

Håller med föregående skrivare, reagerar ofta på mindre bra översättningar. T ex i förrgår: Hazel säger att hon har sörjt Jackson "for ages" och det översätts med "i åratal". Man kan ju tycka att översättarna bör känna till lite om storyn i alla fall? Han har ju inte varit död mer än några få månader.

Ja, VEM kan det vara som slog ner Cain? Kan det vara Moira? Eller den mest uppenbara - Charity? Just eftersom det är så uppenbart så är det väl inte hon förmodligen. Eller kanske Jais far eller varför inte systern? En utnyttjad och kränkt kvinnas vrede?
Zak? Eller hade han alibi?
Vad tror ni om Eric då? Hade han alibi?
Otroligt kul att de gjorde ett kriminaldrama av det! How I love Emmerdale! :)

2013-06-10 @ 21:07:08
Postat av: Jonas

Misstänker att det antingen är Moira eller Jais syster som slog ned Cain. John är alldeles för macho för att slå ned honom bakifrån och jag misstänker att Jai är likadan. Nikhil tror jag inte vågar och föräldrarna känns rätt uteslutna. Charity borde inte ha gjort det, eftersom det skulle påverka Sarah negativt, men hon är i och för sig inte den slugaste i byn. Amy känns hyfsat trolig och även Eric, men magkänslan säger Jais syster eller Moira.

Håller med angående översättningarna. De verkar inte vara alltför bekanta med brittisk engelska.

2013-06-10 @ 22:04:12
Postat av: Lena

Varför inte Jais mamma?
Om man ska se det som en deckare så brukar det ju vara den man minst anar.
Så argsint som hon är så.....

Tycke Declan var ritigt vidrig igår.

2013-06-11 @ 10:16:32
Postat av: Jackson

Jag har också funderat på Jais mamma. Tänker som Du, Lena.

2013-06-11 @ 12:57:55
Postat av: Jonas

Jag tror inte att Jais mamma har modet att attackera Cain. Hon såg ju livrädd ut när maken konfronterade Cain.

För övrigt påminner Jais moder väldigt mycket om Laurels dito.

Det mest oväntade skulle vara om det visade sig att det var Ashley som stod för misshandeln.

2013-06-11 @ 16:24:33
Postat av: Jackson

Jonas,

Oj, vilken tanke!!! DET vore verkligen något!!

2013-06-11 @ 16:35:47
Postat av: Andrea

Ashley skulle inte våga och varför skulle han göra det?

2013-06-12 @ 00:34:10
Postat av: Amdrea

ja, de finns massor av tänkbara namn och ve vet inte vem som gjorde det. Bra gjort

2013-06-12 @ 00:35:19
Postat av: Jonas

Andra: jag skrev att det skulle vara synnerligen oväntat om Ashley var skyldig. Detta betyder inte att jag tror att han är skyldig.

2013-06-12 @ 16:47:27
Postat av: Andrea

de vet jag men du spikulerar om det

2013-06-12 @ 17:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0