"Happy wednesday"

Med buller och bång dök hon upp...  Sharon, Pauls syster och Vals dotter.
Första mötet i byn blev när hon träffade Marlon i de känsligare delarna när hon öppnade bildörren. Stackars Marlon! Hon ska gifta sig med en halvkänd fotbollsspelare och därför kan hon springa runt och leka diva.   Rätt mycket i hennes sätt påminde om Val.

Jamie hade på något sätt som jag inte riktigt hängt med i lämnat kameran till polisen som sett på bilderna och kommit fram till att det skulle vara dåligt bevismaterial för att tiden på kamerainställningen gick tio minuter fel.

Idag var det alla hjärtans dag och alla försökte fira på något sätt. Eric köpte choklad och en ros till Val men fick sitta själv på puben för Val skulle fjäska för sin dotter som gifter sig med en kändis... men Sharon vill inte träffa eller umgås med sin mamma.
Bob hade glömt vad det var för dag.. och trodde det var en vanlig onsdag, därav sa Viv "glad onsdag" =) men han åkte iväg och köpte en jättebukett med rosor. Shadrack duschade och klädde upp sig för att försöka få Belles rektor att gå på dejt men hon hade gått när han var klar. Zack gav en halvvissen ros (den som Eric köpt till Val men slängt på backen när hon bara pratade om Sharon och dessutom rökte igen) till Liza som hade färgat håret lite mera rött.
Andy flyttade tillbaka till gården med Sarah och Jo så Katie blev helt frustrerad. Så när hon beklaga sig för Chas på puben så hade hon en lösning på det hela. Jamie, Chas och Katie ramlar in på gården för att ha efterfest med massa hög musik precis i tid när Andy lagt Sarah och fick lite romantisk tid med Jo... så där blev det minsann ingen myskväll.


                                           ~*~*~*~*~*~*~*~


Så här hade ni röstat om vem Betty skulle få uppleva en romans med:

Alan Turner 41%
Len Reynolds 19%
Rodney Blackstock 17%
Någon annan 15%
Ashley Thomas 3 %
Jimmy King 2,5%
Valerie Lambert 1,5%
Jack Sugden 1%

totalt var det 212 röster =)

Lite kul att Val fick fler röster än Jack... men jag är lite nyfiken på vilka andra som folk tänkte på?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0