"Leopardmönstrat passar inte till min prästkappa"

Åhh vad jag tycker det var roligt när Betty, Emily och Laurel provade gamla husmorsknep med vinäger, bikarbonat och citron som rengöringsmedel. De dansade och sjöng så hela köket skakade. Allt för att Laurel inte skulle få spykänslor som det visade sig att hon fick av de traditionella rengöringsmedlen.
Jag hade ju glömt att Laurel var gravid... så månne det vara hon som föder sin bebis på ett udda ställe, Cinnamon?

Debbie hade hittat Vals kamera men ville inte ge den till Jasmine för hon tyckte Jas varit taskig. Istället så skickade hon ett anonymt brev till Jamie där hon skrev att hon ville ha 500£. Han blev helt förstörd för han trodde att Jas hittat kameran och raderat bilden vilket hon sagt att hon gjort fast det inte var sant.
När de åkte till stället de skulle lämna pengarna så trädde Debbie fram, hon fick inga pengar men de fick ingen kamera heller.

Viv är helt slut efter att Heathcliff skrikit hela dagen medan Cathy varit lugn. Som tur var tog sänggrannen på bb hand om honom ett tag så Viv fick sova lite. Hon hade nog gärna stannat några nätter till på sjukhuset för att få vila upp sig. Kelly och Marlon har varit till stor hjälp med tvillingarna på sjukhuset.
Är det någon som kommer ihåg Kellys missfall? Hon nämnde det idag och att hennes barn skulle ha varit nio år idag.
När de kom hem till cafét så stod välkomstkommitén där, Emily, Kelly, Ashley, Laurel och Jamie... det var då Emily tyckte att Vivs mammakläder kunde ges till Laurel men Viv ville inte att någon mesig prästfru skulle ha de utan hon skulle sälja de på Internet.
Då sa Ashley att det var väl lika bra det för leopardmönstrat passar inte till min prästkappa.

Val går och tjatar om sin födelsedag som är snart.
Paul har fått en inbjudan till sin systers bröllop. Eftersom vi inte sett henne så mycket så lär hon väl dyka upp i byn snart.

Undrar varför Eli inte får träffa någon och vara lite förälskad?

Kommentarer
Postat av: Cinnamon

Nej det är inte Laurel som föder på ett konstigt ställe, det är en annan som gör det :-) Vet inte hur lång tid det tar innan vi får se det här i Sverige

2009-09-28 @ 23:10:58
URL: http://cinnamons-art.blogspot.com
Postat av: Adm

>>> Cinnamon

Men åh, vem kan det då vara?

Idag fick jag känslan av att Lisa kan vara gravid =)

Fast det är ju kul att veta att byn inte kommer att avfolkas...

2009-09-29 @ 15:12:06
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Becca

Kelly blev gravid med en kille som hette Biff Fowler (som en gång i tiden var inneboende hos Betty och Seth, han kom tillbaka en snabbis vid begravningen av Seth... ) Hon lurade Chris Tate att det var hans barn och Kim Tate knuffade ner henne från trappan så hon förlorade barnet (hon hade tänkt göra abort ändå) En kort sammanfattning bara.... jag hade inte börjat titta på HTG då, men internet är bra till mycket när man är nyfiken:P

Kram

2009-09-30 @ 08:51:44
Postat av: Adm

>>> Becca

Jag vågar inte söka allt för mycket på nätet för det är lätt hänt att man får veta vad som kommer att hända.

2009-09-30 @ 14:33:31
URL: http://emmerdale.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0