Gott nytt år!


Bob smet iväg till polisstationen och erkände mordet på Tom. Viv och Jamie visste ingenting om vart han tagit vägen. Carl var den som rusade hem till dem och berättade allt. Jamie blev helt förstörd och fattar inte varför han erkänt. Antagligen har Jamie dåligt samvete för att han velat driva den där vendettan så långt och tror att Bob dödat Tom p.g.a. det

Val ville att det skulle bli bra mellan David och Del så hon sa till David att "Del är en bra tjej, påminner om mig själv i den åldern... fast kortare... snällare ... och inte lika snygg" =)
Sen fick hon Del att prata med David och de bad båda om ursäkt för att de varit dumma.

Marlon och Donna får besök av "socialtjänstkvinnan" som skall utreda om de passar att ha barnen. Hon kommer fram till att de måste ha ett hus för att de ska få plats så så länge de bor som de gör så kommer de endast att få träffa barnen en gång i veckan. De blir jättebesvikna men beslutar ändå att det är bäst att Donna ska gå sin polisutbildning som hon först tackade nej till.

Paddy har insett att han vill gifta sig med Toni men Marlon försöker övertala honom till att låta bli eftersom det inte var tanken med ringen.

Kelly är inte avundsjuk på Toni så hon ber Toni om att nämna något spännande om Paddy men hon kan inte det. Kelly blir genast skadeglad och Toni börjar tvivla på om hon gör rätt. Men hon bestämmer sig för att hon vill ha Paddy för det är en bra kille som alltid varit snäll mot henne.

På puben firades det nyårsafton, Donnas 21 årsdag och Paddys och Tonis förlovning. Jimmy blir kanonfull och det såg lite kul ut när Diane ringde i en klocka för att börja skålandet och Jimmy tror att han skall börja boxas. Kelly får givetvis höra att Paddys ring inte var något frieri så hon passar på att fråga ut Toni  när de är på toaletten om hur allt gick till. När Toni fattar att Paddy inte egentligen friat springer hon ut därifrån och då råkar hon givetvis höra Marlon stå och bråka på Paddy som inte sagt något om misstaget. Toni springer ut från puben precis så hon missar att Paddy faktiskt gillar henne och vill gifta sig.

Utanför puben sitter Del och David och myser med varann. När Del går in för att hämta mer vin kommer Toni och beklagar sig för David. Kelly har också gått ut för att få luft så hon ser när Del kommer ut från puben precis i samma veva som Toni rycker tag i David och kysser honom. Del blir helt förtvivlad och rusar iväg.
Paddy och Toni pratar ut och inser att de inte kommer att passa ihop.

Ashley och Laurel berättar om att de skall ha barn. Först för Jasmine och sedan råkar det komma ut på festen.

När nyårsraketerna smäller som värst verkar de flesta vara rätt deppade av en eller annan orsak...


Fast visst var Val fin som god fe? =)


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Ja visst var Val fin. Jag gillade även Diane´s dräkt:P Måste igen berömma dig för din fina sida. Och det är TOPPEN att HTG har börjat igen... så man har något att titta på när man kommer hem från jobbet... det är tur att man har videon kvar:D

2009-09-02 @ 08:42:28
Postat av: Hem Till Gården

Fattar inte något av vad du skrivit i dina inlägg, varför skulle Del göra sig fin för Paddy? Känns som du är lite ordblind :0)

2009-09-02 @ 09:47:49
Postat av: FrkHöger

Till den anonyme i inlägget ovan:

"Del ville köpa en ny klänning för att visa Paddy vad han går miste om även om hon dejtar David. "

Citat från inlägget i måndags.



Du är kanske läsblind?

2009-09-02 @ 11:07:28
Postat av: Sandiza Hotpants

Om dagens avsnitt:

ÅÅÅH så arg jag blir på Andy!

"Uppmuntrade du honom?" So what, även om Jo så lagt sig naken i hans säng, hon var 14! Då har man inte utvecklat konsekvenstänkande dessutom stod hon i beroendeställning till honom och då är det självklart HAN som bär ansvaret att inget sexuellt ska ske!



Och mamman sen! Även om Jo ljugit om allt, varför i hela friden avslöjar då hennes mamma - som ska älska Jo villkorslöst - henne så rått bara för att SJÄLV bli bättre omtyckt av JOS vänner? Hur kan man vara så elak och genomrutten?

Och "They dont need ME to see you for what you are" som mamman sa till Jo - Det är isåfall tack vare mammans "uppfostran" (or lack of it) som gjort Jo till den hon är!

2009-09-04 @ 19:41:14
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Hp-kula

Till Recbecca som skrev:

"så man har något att titta på när man kommer hem från jobbet... det är tur att man har videon kvar:D "



och till er andra, ni vet att för 40 kr i månaden kan man se HTG på TVAnytime, så nu behöver man inte missa ett enda avsnitt även om man har ett jobb att gå till :) :)

2009-09-06 @ 21:47:14
Postat av: Hp-kula

ups! TV4 Anytime ska det va!

2009-09-06 @ 21:48:59
Postat av: Nina

För bara 40 små kronor! Tack för tipset och tack för att du håller igång bloggen.



(Strunt i den som tycker du är ordblind, ingen har tvingat den personen att läsa här.)

2009-09-07 @ 11:30:37
URL: http://mobiladagar.blogspot.com
Postat av: Häxan

Love...Mellan 11.55 och 12.55 så jobbar jag. Har gjort så sen 1972...Mina barn vet att det är ingen idé att ringa då...Men, vem fan mörda Tom King???Tror inte det var Bob Hop...

2009-09-07 @ 21:46:21
URL: http://metrobloggen.se/aino
Postat av: Sandiza Hotpants

Var är du? ;O Hehe, även om jag kollar avsnitten på teve känns det så mysigt att gå in här sen och kolla vad du skriver och hur folk kommenterar ;)



Hoppas du kommer tillbaks snart! :)

2009-09-09 @ 18:12:12
URL: http://brunettsandy.blogg.se/
Postat av: Adm

Hej allihop!

Jag är ledsen att jag inte kunnat uppdatera något men mitt Internet hemma har Comhem sabbat och de tar evigheter innan det åtgärdats =(

Tyvärr kan jag inte blogga från jobbet men jag återkommer så fort jag bara kan!

2009-09-10 @ 08:32:50
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: David

Nu sitter man via TV4 Anytime och följer varje avsnitt på lunchen på jobbet. Dock blir jag irriterad på hur pantade alla är och framför allt polischefen Charles

2009-09-11 @ 14:15:30
Postat av: Alexandra

Oj, vilken rolig blogg. Jag brukade titta på Hem till gården för några år sedan. Nu blir jag sugen nästan bara för att kunna hänga med här. Kul faktiskt. Ha en fortsatt trevlig helg.

2009-09-12 @ 13:16:38
URL: http://alexandrasdesign.bloggagratis.se
Postat av: Ellinora

Jo jag stör mig också på tramsiga polischarles. Rosemary förbryllar mig. Har upplevt henne som bara falsk och elak men sen när hon pratade med Zak tyckte jag nästan lite synd om henne.



Adm: Synd att comhem sabbat internet. Hoppas att det löser sig snart!

2009-09-13 @ 15:21:22
URL: http://ellinoraaa.blogg.se/
Postat av: Adm

Idag har Comhem lovat att komma och fixa både tv och Internetanslutning. Hoppas att det kommer att fungera för då blir det fart här igen. =)

2009-09-23 @ 08:16:06
URL: http://emmerdale.blogg.se/
Postat av: Becca

Håller tummarna (för dig och oss andra) att det kommer fungera:D

2009-09-23 @ 13:03:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0