Ett sjörövarskepp fullt med pirater

Inskrivet kl 21:02
 
Tracy försöker be Leyla om ursäkt men lyckas inte speciellt bra. Frank råder henne att försöka bli vän med Leyla igen så det leder till att Tracy återigen lurar Pete till affären samtidigt som Leyla. Lite lätt motvilligt blir Leyla och Pete sams så Tracy kan bjuda dem till frågesporten på puben.
 
Paddy är röd på kinden efter Rhonas örfil. Chas får höra om vad som hänt. Plötsligt dyker Lydia upp igen och fångar in Paddy på puben för att tala om att hon vill ha honom även om han är gift. Hon vill bli hans älskarinna. Chas kommer in och låtsas bli förbannad över att han är otrogen mot henne. Hon ger honom er örfil på samma sida som han fick slaget från Rhona. Lydia blir rasande och även hon ger Paddy en örfil, efter att han fått ta av sig glasögonen. Sedan rusar hon ut på puben och tar tag i mikrofonen Frank har till frågesporten, hon ropar ut till alla att Paddy är en otrogen man
 
Moira ber Chas och Aaron om ursäkt för att hon pikat Robert och Rebecca för att ha en flirt. De gör att Chas håller ett öga på Rebecca när hon kommer in på puben och slänger blickar på Robert.
 
Laurel märker att Arthur är orolig över att vara med sin far. Hon ordnar ett stort sjörövarslag vid piratskeppet. Det är massa barn och vuxna som skjuter på varann med skumgummikulor. Efteråt är Ashley rätt trött och plötsligt blir han irriterad på bandagen på händerna. Han river och sliter i bandagen men plötsligt ramlar han ihop och slår i huvudet i en träkant. De ringer efter ambulans och Laurel följer med till sjukhuset.
 
Leyla, Pete, David och Tracy är med på frågesporten.  Tracy blir sur när Leyla pikar henne om att inte veta vad David tycker om. De tjafsar och plötsligt säger Leyla att det inte var konstigt att David tvekade att gifta sig med Tracy. Tracy blir ledsen och rusar därifrån. David blir förbannad på Leyla som inte kan hålla tyst.
 
Chas och Paddy skrattar åt att de låtsas vara ihop två gånger på kort tid. Hon skämtar om att de kanske ska bli ihop igen men sedan skrattar hon åt det. Paddy ser mer drömmande ut.
 
David söker upp Tracy och tröstar henne. Han säger att han visst tvekat men att han inte ångrat sig att han gifte sig med henne. Han säger att det är Leyla som ska flytta, inte Tracy eftersom han älskar henne. Leyla som precis kommit in i butiken där de är hör det. Hon blir stött men David står på sig och säger att det är dags för henne att flytta.
 
Laurel kommer hem från sjukhuset för att hämta saker till Ashley. Marlon är barnvakt tills Doug kommer. Hon berättar att Ashley fått en mindre stroke men att fallet inte skadat hjärnan.

Kommentarer
Postat av: Peter H

Ska vi hoppas att det här är slutet för stackars Ashley.

Vad som händer med David och alla kvinnor runt honom har jag ingen koll alls på längre.

2017-09-05 @ 12:31:50
Postat av: Ylva

Jag hoppas inte att Moira får alkoholproblem. Jag tycker det räckte med Laurels elände...

2017-09-05 @ 13:14:33
Postat av: Anonym

Ja hoppas det är slut med elände för Laurel och stackars barnen. Är det Alicia i Venusreklamen på fyran? På tal om Davids alla högt älskade ex hit o dit.

Annars inget särskilt intressant på g..skönt med ett avsnitt, man kan ju ändå inte låta bli att kolla efter 25 år ;)

2017-09-05 @ 15:20:30
Postat av: Anders

Bra av David att äntligen be Leyla att flytta ut! Han är tydligen inte ett totalt mähä ändå!

Hoppas även jag på ett snart slut på Ashley-historien. Bra drama absolut, men detta finns det mer än tillräckligt av i serien redan.

Stackars Paddy vad mycket stryk han fick hahaha! Han såg faktiskt litet sugen ut på Chas där ett tag, och dom har ju redan litet historia bakom sig och gammal kärlek rostar aldrig enligt talesättet, så kanske Paddy och Chas blir byns nästa kärlekspar.

Var är alla Sharmor någonstans? Har inte sett varken Rishi, Priya, Amba, Rakesh eller Jai på ett bra tag nu. Är dom på semester?

2017-09-05 @ 15:45:05
Postat av: Christer Jönsson

Först NTA, sen BAFTA, sen BSA och nu även TV Choice Award. Grattis HTG

2017-09-05 @ 19:48:48
Postat av: ELIZA

Måste skratta åt Paddy idag...När han tog av sej glasögonen inför nästa smäll...Jag är tydligen lättroad nu, när det inte finns nåt att vara road av...Tvivlar Aaron på Robert?? Han ser så fundersam ut ,när Robert och vad hon nu heter, ska träffas inför, vad dom nu håller på med för "affärer"...Har ingen kläm på vad dom gör...Liv pratade igår om "huset tvärs över gatan", som dom skulle köpa...Idag har dom köpt Kvarnen...Är det samma hus??..Så klart att dom ska ha ett eget hem, tillsammans...Inte bo som nå hemlösa på puben...Undrar om det inte sjunger på sista versen för Ashley...Inget roligt liv han har nu...Och fattar inte Laurels inställning till att ha hjälp,som hon HAFT...Men det är en annan historia...Undrar om det är i England, som i många andra länder, en skam att placera sina sjuka anhöriga på ett boende..? Man ska klara det själv...Apropå att en del säger här att serien ska spegla verkligheten...Sharmor, saknar varken den ena eller den andra i den familjen...Ja,det var väl allt för nu...

2017-09-05 @ 20:35:34
Postat av: Maria

Förstår inte vad Laurel håller på med egentligen. Tycker hennes vård av Ashley mer liknar vanvård. Varför kan han inte få gå på dagcentret där de klarar av att ta hand om honom?

2017-09-06 @ 09:27:56
Postat av: Elin

Tyckte synd om Paddy i dagens avsnitt :-)

Jag tror faktiskt att Paddy och Chas kan bli byns nästa kärlekspar, vi får se vad som händer.

2017-09-06 @ 13:02:37
URL: http://https://casinobetyg.com/dunder/
Postat av: Såpa fantast

Jag tycker att Laurel är självisk som vill ha sin man hos sig. Hon kan ju hitta ett demensboende i närheten, så att hon och andra familjemedlemmar och vänner kan besöka honom dagligen.

2017-09-06 @ 14:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0