Halsband eller vattenkokare

Inskrivet onsdag 20/9 kl 16:17
 
Jimmy pratar med Elliot och får då reda på att han hittat Pearls halsband.
 
Nicola vill bjuda Jimmy på puben för att hon är så nöjd över sitt halsband hon fått av honom. De möter Pearl där som givetvis vill ha tillbaka sitt halsband. Nicola som först inte förstår inser sedan att Jimmy inte alls köpt halsbandet. Hon blir besviken och förbannad. De går hem och hon gör slut med honom. Nicola är trött på honom så hon vill att han flyttar.
 
Chrissie känner igen en klocka som Eric tittar på när han är på kaféet. Hon köper tillbaka klockan och när hon kommer hem så lämnar hon tillbaka den till Ronnie mitt framför ögoen på Lawrence. Chrissie kan inte låta bli att tala om att hon köpt den av Eric. Ronnie blir besvärad men erkännner sedan att köpt en gammal traktor till Lawrence i julklapp för pengarna. Lawrence blir jätteglad..
 
Cain är förbannad på Zak för att Joanie åkt iväg med Kyle.
 
Liv hör när Kerry pratar i telefon med Joanie så hon snor Kerrys mobil och visar den för Cain och Lisa vid verkstan. Det gör att de får reda på var Joanie är. Lisa erbjuder sig att åka dit för att inte skrämma Joanie.
 
Finn låtsas vara oberörd när Emma nämner att Kasim kan bo hos dem istället för på värdshuset. Även Kasim håller lite distans så de två visar inte vad de känner utan istället är det som om de inte bryr sig om varann.
 
Lisa söker upp Joanie och försöker övertala henne att komma tillbaka för Kyles skull. Joanie är orolig för att Cain ska ta Kyle ifrån henne men Lisa lovar att Cain ändrat sig och kommer att sköta sig.
 
Cain och Zak pratar i husvagnen och Cain erkänner att han saknar Kyle och vill göra allt för honom, allt sådant han missade med Debbie. Han säger att han behöver ha tillbaka Kyle i sitt liv.

Kommentarer
Postat av: Helena

Cain har tydligen blivit "the good guy".
Jag har missat (eller glömt) historien kring hans son Kyle. Någon som kan ge uppgifter om honom och vart mamman tog vägen.

2017-09-19 @ 12:45:56
Postat av: Såpa fantast

Kyles mamma är Amy, Kerrys dotter. Hon var 17 år när hon hade one night stand med Cain. Under denna period hade Cain sex med flera kvinnor för att Charity hade gjort slut med honom.

2017-09-19 @ 15:04:04
Postat av: Anonym

Som jag minns det fick Kerrys dotter (minns ej namn) Kyle efter ett ond-night-stand med Cain. Sedan adopterades Kyle bort, adoptivföräldrarna dog så småningom i en olycka och Joanie, som är farmor eller mormor till Kyle fick vårdnaden. Efter en massa, massa trassel blev Cain intresserad av att vara en del i Kyles liv. Kerrys dotter stack till Irland tror jag.

2017-09-19 @ 16:43:43
Postat av: Jag bara

Hej Anonym!
Rolig felskrivning, ond-night-stand, förstår att det var oavsiktligt men lyckat. 😂

2017-09-19 @ 17:49:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0