Falskt vittne

Nu börjar det igen =)
På grund av sjukdom kan jag inte uppdatera just nu. Ni får fortsätta diskutera så gott det går ändå.
Jag återkommer så fort jag kan. Tyvärr kunde jag inte se sista avsnittet före uppehållet så det får nog ingen resumé. =(
 
 
Inskrivet måndag 5/9 kl 12:41
 
Rakesh ber Eric att prata med polisen om mötet med Chrissie under mordkvällen. Eric lovar att göra sin plikt. Han ljuger dock och säger att han mötte henne men att hon sagt att hon vill att Robert dör och sedan hade hon gått mot puben. Eric nämner också att han trott att hon haft en pistol skymtandes under jackan.
 
Lisa och Zak försöker få Cain att ta hand om sin son för Joanie har svårt när hon brytit benet. Cain vägrar. Kerry blir tillfrågad om hon kan passa Kyle och hon blir jätteglad. Tyvärr så lämnar de Kyle hos Moira så Kerry blir återigen besviken.
 
Belle talar om för Kirin att hon inte ska följa med på en skolresa för att hon vill hellre tillbringa tiden med honom eftersom hon älskar honom. Kirin blir tyst och Belle ångrar att hon sagt något. Hon ber honom gå därifrån.
 
Aaron gömmer en pistol under motorhuven på en skrotbil som ska bli bortfraktad senare under dagen. Han blir lite stressad när Adam säger att bilarna inte blir hämtade förrän om någon vecka.
 
Chrissie blir anhållen för mordet på Robert tack vare Erics vittnesmål.
 
David blir rasande när han hör vad hans far har gjort. Eric struntar i om David bönar och ber om att inte hämnas Chrissie.
 
Lawrence söker upp Eric igen. Denna gång för att hota med att ta upp oklarheterna med Elisabeths död, Erics förra fru som dött i en olycka, om inte Eric tar tillbaka sitt vittnesmål. Det leder till att Eric ringer polisen och anmäler Lawrence för hot.
 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Är dyngförkyld och därför hade möjlighet att se...men gäsp...ska gå in och kolla vem som sköt Robert och för min del fortsätta semestern från HTC 😊

2016-08-29 @ 13:00:37
Postat av: Peter H

Tråkigt med sjukdomen. Krya på dig.

Det blir lite löjligt när polisen är med och utreder, och det är ju ganska ofta eftersom det händer så mycket konstigheter. Manusförfattarna tycks ha väldigt dimmiga uppfattningar om hur polisarbete går till.

2016-08-29 @ 18:03:39
Postat av: Nina

Vad hände i dagens avsnitt?

2016-08-29 @ 19:59:54
Postat av: Liv

Det var riktigt händelselösa och tråkiga avsnitt, hoppas det bara kan bli bättre efter detta.

2016-08-29 @ 21:06:18
Postat av: AnnaS

Eric säger att han såg Chrissie med en möjlig pistol i byn när Robert blev skjuten, så hon blir arresterad.
Belle vill inte åka bort med skolan en vecka för hon vill inte lämna Kirin. Han säger att det nog vore bra för deras förhållande om de var ifrån varandra ett tag.
Aaron gömmer en pistol i motorrummet på en bil som ska hämtas från skroten. Adam berättar att hämtningen är försenad och Aaron får panik.
Leylah planerar en begravning (för vem?)
Lawrence söker upp Eric och säger att om Eric inte tar tillbaka sitt vittnesmål mot Chrissie kommer han att avslöja saker från Erics förflutna, tex den försvunna frun. Eric ringer till polisen som söker upp Lawrence.
Caine vill inte umgås med sin son. Därför lämnar Joanie honom till Moira trots att hon lovat Kerry att hon ska få ta hand om honom den eftermiddagen.
Det här blev lite rörigt, men det är ändå lite av vad som hände idag.

2016-08-29 @ 23:49:11
Postat av: Nyfiken Kvinna

Hej! Kul att htg har dragit igång igen efter det långa sommaruppehållet.

Krya på dej Marie och kram till dej ♡

2016-08-30 @ 00:46:31
Postat av: Anders

Krya på dig Marie!
Här kommer litet läkande HTG-musik:
https://www.youtube.com/watch?v=m_aHnieGXn4

2016-08-30 @ 07:42:58
Postat av: Lena

Hej igen..
Ska inte börja med att klaga men jag undrar lite.
I mitt tycke slår brittiska kriminalserier det mesta därför känns det lite konstigt att poliserna i HTG nästan alltid är så endimensionella. Aggressiva och arroganta.
Jaja det är så roligt att det är igång så här ska inte gnällas. (bara lite ibland :-))

tills slut det viktigaste
En varm och innerlig kram till dig Marie <3

2016-08-31 @ 13:24:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0