14,36 £ för ett förtroende

Inskrivet onsdag 7/9 kl 19:38
 
Adam går runt och filmar livet i byn för att kunna visa lilla Johnny. Victoria följer efter honom hela tiden, även när han ska till sjukhuset för att träffa sonen.
 
Vanessa undviker att åka till sjukhuset utan hon stannar hellre hemma och blir övertalad av Carly att dricka några drinkar.
 
Eric fortsätter sina elakheter och vräker Kirin på grund av vinfläckar på mattan. Kirin inser att han måste flytta hem till sin far igen.
 
Zak lyckas övertala Moira att ta hand om Kyle eftersom grabben gillar djuren på bondgården. Cain blir irriterad när han ser sonen hemma i köket. Han blir rasande när han hör att Kyle kallar honom för pappa.
 
Bernice försvarar Lawrence inför Kerry. Hon säger att hon fortfarande är förlovad med honom.
 
Eric ger David en check för all förstörelse av butiken. Han ger ett väldigt högt belopp, långt mer än renoveringen kommer att kosta, bara för att säkerställa att David inte behöver ha någon kontakt mer honom. David blir jättebesviken på sin far.
 
April hör att Brenda inte kommer hem som planerat efter besöket i London. Hon är orolig att Brenda och Bob kommer sluta att vara gifta precis som pappa och Laurel. Därför erbjuder hon Bob sina sparpengar, 14,36£ som han kan ge Brenda för att få henne att lita på honom igen.
 
Leyla har fått tillstånd av Tracey att ha en fest på värdshuset men Eric blir vansinnig när han får reda på detta och vägrar låta festen vara där. Tracey lurar honom med att det kommer att ske en intervention strax där hans nära och kära kommer för att visa honom all sin kärlek. Eric får panik och rusar iväg.
 
Johnny blir akut sjuk och måste opereras. Adam och Victoria finns på sjukhuset men de får inte tag på Vanessa. Rhona söker efter henne på kaféet och Kirin hör att Johnny är sjuk.
Även Priya och Rakesh får veta det så hon försöker övertala Rakesh att besöka barnbarnet. Han svarar att det är försent att tala om sanningen.
 
Rhona får tag på Vanessa och de åker till sjukhuset. Vanessa får ett utbrott på Victoria som är där och hon skriker åt henne att sticka därifrån eftersom hon inte är Johnnys mamma.

Kommentarer
Postat av: AnnaS

Har precis tittat på de fyra senaste avsnitten. Inte mycket glädje här precis. Är det nån som mår bra och är på bra humör och trivs med livet i serien just nu? Jag kommer inte på nån i alla fall.

Men skulle en sån liten unge som Kyle verkligen uppfatta och förstå och komma ihåg att Kerry sa att Cain är hans pappa?

2016-08-31 @ 14:48:20
Postat av: Stina

Första gången jag tyckte att Carly sa något bra, hoppassat vi får se lite mer av hennes trevliga sidor. Däremot var Vanessa otrevlig och hysterisk. Och nu kanske Kirrin snart får veta att han som är pappan, det har jag väntat på länge











2016-08-31 @ 16:04:28
Postat av: Hedda

Såg bara lite grand av ett tidigare avsnitt på lunchen någon dag under veckan. Tycker inte alls Kirin och Belle passar ihop, även om det bara ska vara ett par års åldersskillnad mellan karaktärerna. Hoppas Kirin får veta sanningen om babyn snart.

Annars var det väl lika mycket otrevligheter som före uppehållet, så jag orkar inte titta på avsnitten på TV4Play heller.

Hoppas ni alla HTG-fans har haft en riktigt skön sommar! Kramar till Dig, Marie!

2016-08-31 @ 18:24:57
Postat av: ELIZA

Hej! Och välkommen tillbaka Marie, och alla andra!! Men, måtte Du nu få ordning på Din sjukdom, Marie.Jag ska tänka på Dej när jag ber om annat. Vad gäller serien, har jag inte sett en enda replik...I måndags, hade gubben klippt strömmen i hela huset, för nån byggnation...Fast jag sagt till om inspelningen jag hade på gång...Igår tänkte jag kolla avsnittet på datan, men slocknade i fåtöljen kl Arton...Idag ids jag inte, lagar mat och städar lite grann...Läst här, och hörde på jobbet, att det var inte så upphetsande avsnitt hittills...Men till helgen får det bli HTG- maraton...Har provat det förr, och var inte så kul, men va f*n, måste ju hänga med....

2016-08-31 @ 18:33:19
Postat av: Julia

Kollar serien än så länge med ett halvt öga. Inga jättegivande avsnitt direkt hitintills. Väntar på att Ross ska komma i bild så man har något att falla ögonen på åtminstone ;) ..

2016-08-31 @ 23:57:32
Postat av: Lena

Nä Anna S jag kan inte komma på någon alls.
Nu är det ju inget direkt i handlingen som skulle uppmuntra dem direkt men inte kan man gå och vara så eländig och sur till vardags jämt.
Mr Sharma? minns ens inte namnen just nu är helt enkelt inte sann.

2016-09-02 @ 15:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0