v 23 2024

Diskutera veckans händelser här...
3/6 - 7/6
 
Inget Hem till gården 6 juni, nationaldagen
 
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden. Jag plockar bort olämpliga kommentarer och tyvärr vissa som svarat på det olämpliga men fortsätter det kommer jag blockera den skribenten som är elak- PUNKT
 
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️

Kommentarer
Postat av: Anna

Jakob..de lilla snorungen alltså. Den enda han kan klandra för att han ligger på sjukhuset med ett knivhugg i mage är han själv. Hans brott är förutom olaga hot olaga frihetsberövande. Fan va jag stör mg på gaphalsarna Jakob och David. Om jag behandlade min morsa med så dålig respekt skulle jag skämmas. Väldigt olämplig som läkare!!

2024-06-06 @ 20:10:53
Postat av: Nitzrek

Kan väl,iofs, förstå om Jakob gick i taket när han såg Leyla,med kokainet. Men det var ju ändå han själv som bestämde träff och tig med kniven. Så idiotiskt. Det hade verkligen varit skönt om man hade blivit av med David (ett tag i alla fall)för honom är jag trött på. Men nu köpte ju
Eric affären...
Vad händer nu i Cain-Kyle-affären när polisen tog in alla i familjen. Undrar om Matty pallar att hålla,fast vid lögnerna?




2024-06-06 @ 20:42:56
Postat av: Hasse

NÅNANNANISMEN (Maud Olofssons träffsäkra slagord)
verkar råda i Emmerdale. Varför inte anmäla kolalangaren? Varför inte låta rättvisan ha sin gång? Är dom inte demokrater? Kyle blir säkert inte bestraffad, han ville ju bara avstyra bråket. Cain däremot ligger extremt illa till för synnerligen grovt hot.

2024-06-07 @ 11:49:40
Postat av: Nitzrek

Det är lättare att få handlingen att rulla på med lögner än sanningen. Då tar det slut för snabbt och inte så många möjligheter att "twista" till det.

2024-06-08 @ 17:56:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0