v 48 + 49 2023

Diskutera veckans händelser här...
27/11- 1/12
4/12 - 8/12
 
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden. Jag plockar bort olämpliga kommentarer och tyvärr vissa som svarat på det olämpliga men fortsätter det kommer jag blockera den skribenten som är elak- PUNKT
 
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️

Kommentarer
Postat av: Nitzrek

Sandra,är verkligen en lömsk "skata", milt uttryckt.
Naomi, visar däremot, emellanåt,en mer normal sida. Men om det nu var hon som var med när de misshandlade Nicola (den som sa,förlåt) borde det ju bli ngt av det. Men visst är brodern en riktig "snobb".


Undrar om Chas verkligen kan hålla sig?

2023-11-27 @ 13:09:00
Postat av: JiM

Sandra smider ränker på hög nivå och bakom ryggen på sin dotter dessutom: hon är lömsk - som sagt - inte bara en "skata": hon är ynklig, egoistisk, illistig, förrädisk! Jag skulle säga en "kobra", men kobror agerar efter instinkt, Sandra planerar! Berättelsen med Naomi kommer att fortsätta ett bra tag - siar jag. Belle är i ett moraliskt dilemma: hon är ju släkt med hela Dingle klanen och samtidigt i business med Al - men också en egen person med moral och integritet. Chas är nog bortom räddning...

2023-11-27 @ 22:35:21
Postat av: Eliza

Men va i he*vete..Hur dj*vla dum är Chas???Även OM Al,vore något att satsa på,så hur kan man glömma att han glömmer mej,när han fått ögonen på något nytt,intressant...Och den där Sandra...Blir mordisk när jag ser henne...Vilket as...

2023-11-28 @ 13:43:45
Postat av: JiM

Den som det börjar gå bättre för är Noah. Han har i sin ungdomlighet, omogenhet och oerfarenhet klantat sig otroligt (å andra sidan; vad har han för "förälderliga" förebilder?). Nu verkar han verkligen kär, mjuk rentav - men kommer omgivningen att acceptera det? Hur kommer Dan att reagera? Harriet såg dem ju! Chas är verkligen en besvikelse! Och Sandra är den värsta i serien just nu!

2023-11-28 @ 21:43:56
Postat av: Nitzrek

Man undrar hur länge de ska "plåga" oss med Sandra. Vem vet, hon kanske blir ett stående inslag för en lång tid framåt.
Det är ju sällan en parrelation får löpa friktionsfritt i serien någon längre tid.
Liv och Vinny kanske "rullat på" som lyckligt och normalt tillräckligt länge nu. Så nu måste det till en tvist där också. Fast hur håller man liv i en serie så länge utan kontroverser

2023-11-29 @ 11:48:27
Postat av: JiM

Roligt att se Zak, min favorit, i gång! Han har ju inte synts så mycket på ett tag. Roligt att se Cain sjunga karaoke! Men nu verkar Faith vara på väg bort och Chas? Har hon samvetskval eller saknar hon Al? Att det var Samson som var pappa, det hade jag inte koll på; jag trodde det var Jacob! aNåja, jag har ju inte stenkoll alltid... ;)

2023-11-30 @ 17:03:36
Postat av: JiM

Chas ÄR bortom allt hopp; stackars Paddy... Kommer Samson ta sitt ansvar?

2023-12-01 @ 19:00:06
Postat av: Nitzrek

Samson har varit den duktiga lite tråkiga grabben hela tiden. Så nu blev det väl dags att vända på det. Visst kan man först hans frustration. Men.. it takes two to tango. Vad, vem, ska de kunna fylla up med när Faith försvinner? Hon är ju väldigt färgstark.
Jag tycker inte det är så konstigt med Laurels och Gabbys åsikt om Kit. Visst han kanske var till stor hjälp för Marlon Men han kan ju i te vara den enda fysioterapeuten att tillgå.



2023-12-01 @ 19:48:00
Postat av: Såpa fantast

Att Samson är pappan var väntat. Han verkade vara förtjust i Amelia och försvarade henne när Noah sa taskiga saker. Jakob har aldrig legat med henne, så det kunde inte vara han.
Sandra har alltid varit en usel morsa, har svikit och övergivit Liv gång på gång. Men att svindla sin dotter på pengar är verkligen så lågt man kan komma.

2023-12-01 @ 23:10:22
Postat av: Eliza

Samson tycker han har andra planer,än att bli pappa.Ja,inte många barn skulle födas om allt inte var rätt i tiden och perfekt..Det kallas att ta ansvar,Samson...Tyckte det var tråkigt med Charitys graviditet,speciellt som McKensi var så glad över det..Inte för att jag vill ta livet av Faith,men börjar bli segt..Sandra..stackars Liv när det visar sej vilken morsa hon har...Chas,vilket ben ska hon stå på?

2023-12-02 @ 07:05:10
Postat av: AnnaS

Jag gissar att Tracy snart är tillbaka i byn och vill ha tillbaka Nate, om de följer samma mönster som vanligt i Htg.
För övrigt tycker jag att Naomi verkar förvånansvärt vettig.
Tycker synd om både Amelia och Noah. Hoppas det ordnar upp sig.

2023-12-06 @ 18:24:18
Postat av: JiM

Nu ska alltså Naomi jobba på kaféet? Jag som fortfarande misstänker att hon var med gänget som hoppade på Nicola - som är delägare i just kaféet! Aj aj aj...

2023-12-06 @ 21:42:36
Postat av: Hasse

JiM! Om du tittar längst upp i kolumnen står det "inget prat om framtiden". Det gör fu HELA tiden. Det är uppenbart att du tittat på den engelska versionen!. Lägg ner det NU !

2023-12-07 @ 13:11:10
Postat av: JiM

Aah! Jag anade rätt vad det gäller Naomi! Eller? ÄR det Naomi? Jag misstänker det fortfarande - obs: MISSTÄNKER - men vet förstås inte. Det finns de som menar att jag ibland har fel... Kul att se MacKenzie meditera, men att Charity inte skulle klara av det, det kunde jag räkna ut med min bakdel! Men det är klart, det ska vara lite humor också... Hur ska det gå med Noah och Amelia? Kommer Harriet att kunna knipa sin mun? Sandra är värst just nu!

2023-12-07 @ 17:15:38
Postat av: Eliza

Stackars stackars Nicola🥺Så klart att Naomi är skyldig..Varför reagera så annars..Reagerar på historien med MC Kensie och Charity..För stor ålders skillnad där..Om man ger sej i lag med äldre,får man räkna att med att barn frågan kommer upp...En vill inte,p g a
är inte där än.. eller den andra kan inte..p g a ålder..Och då menar jag inte prestations mässigt..Vill inte bli förälder p g a ålder..

2023-12-07 @ 20:58:52
Postat av: JiM

Så det var Naomi - surprise, surprise! Nej, det var, som sagt, ingen surprise, vi är ju några som ANADE det här på bloggen. Prästen är rätt skenhelig, fördömande och snabb med "rasistkortet", men präster är människor de också, innanför prästskjortan. Charity och MacKenzie är inget avslutat kapitel, men vem 17 hade han i sängen på hotellet??? Att vi inte fick se det tyder på att det är någon vi känner! Spännande.

2023-12-08 @ 18:30:30
Postat av: Såpa fantast

Jag antar att Mckenzie tog Charity på orden. Det var förresten okänsligt av honom att föreslå att de skulle försöka igen.

2023-12-09 @ 00:12:26
Postat av: Nitzrek

Att man spekulerar är inget konstigt.
Men det behöver ju inte betyda att man vet vad dom ska hända. Har man följt serien (slaviskt) så kan man, ibland, få en känsla. För visst såg man när Nicola blev misshandlad både skor, uppvikta jeans och hudfärg på tjejen som var framme på slutet. Lagom åt Charles,kan jag tycka..
Sen Mac, så givet att han skulle hamna i säng med någon. Håller nog med om att det finns chans att det är någon vi känner till.
Sandra går "all in" för att försöka förstöra mellan Vinny och Liv. Vedervärdig
satkärring.

2023-12-09 @ 16:42:58
Postat av: Eliza

Typiskt..Liv och Vinny..Liv borde väl FRÅGA Vinny,pågår något???? Hinner dom avslöja satkärringen före jul uppehållet?

2023-12-10 @ 16:19:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0