v13 2020

Diskutera veckans händelser här...
23/3 - 27/3
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden.
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️

Kommentarer
Postat av: Anonym

Någon fler än jag som tycker att Liam blir fjantigare och fjantigare?

Otäckt att se Moiras sönderfall.

2020-03-26 @ 09:30:20
Postat av: Anette

Hela Liam Maya Bernice Jacob David soppan. Inte umgås man väl så normalt? Men vad är eg normalt i den byn alls. Hoppas Coronastoppet gör att manusförfattarna kan ändra sitt tänk lite. Inspelningarna är ju just nu stoppade helt.
Ja vem sköter eg gården nu djuren lär fara illa av att ingen passar dom. ^^ Det ska ju fodras packas kött levereras osv. Samma med Moses och Jhonny dom ungarna är ju väldigt osynliga. Amba med därför jag glömde att David har barn! Hennes roll känns så meningslös man ser ju ungen extremt sällan.

2020-03-26 @ 10:59:56
Postat av: Pandora

Ja Moira har verkligen "Initiated self destruct" som det brukar heta i science fiction-filmer! En riktigt otrevlig historia det där med fyllan, svordomarna och sabotageaktionen!

Will var även han sjukt obetänksam som rånade kyrkan! Han borde ju ha kunnat lista ut att hans stölder skulle kommas på snarare än förr! Sicken korkskalle!!

Bra att Wendy håller litet avstånd till Vickan och bäbban även fast man ser att hon mår dåligt av det! Är nog det smartaste hon kan göra i dagsläget! Hoppas dock att det blir en försoning där då Wendy ändå verkar vara en rätt snäll person! Ingen ny Emma som jag befarade först!!

Moira är ju bara för självisk! Nu så skall hon dra iväg till Frankrike igen och det helt utan att ta Marlons känslor i beaktande! Sjukt själviskt av henne!!

Sarah sedan.. DUMUNGE!!!!

2020-03-27 @ 22:38:41
Postat av: Sofia

Har pappor inga rättigheter i Storbritannien? Kan själviska Rhona verkligen bara flytta sitt barn till ett annat land utan pappans godkännande? (Att det dessutom är ett barn med särskilt behov av stabilitet är ju en fråga i sig) Samma gäller för David och Theo, kan "mamma" Maya bara komma och "ta tillbaka" barnet hur som, har inte pappan lika stor rätt till sitt barn? Eller, rättare sagt, har inte dessa barn rätt till sin pappa? I dessa fall är de ju helt klart bäst lämpade...

Sarah och Will beter sig så korkat att det är svårt att finna ord. Tröttsamt..

2020-03-28 @ 00:57:54
Postat av: Eliza

Någonting är inte rätt med Sarahs drog försäljning...Killen hade skaffat tabl för dom själva...vem hade dååå betalat??? Och en 14 årig langare...kan bara gå åt pipan...Moira är bara för mycket...Självinsikt noll....Så klart att David ska ha bebisen...Har man lämnat den som Majja gjort,har man avsagt sej föräldraskapet...Och Leylas dåndimpen över Liam är löjlig,var kom det ifrån...Aarons beteende är väl inte så hälsosamt heller...Är kluven ang Rhona,efter Paddys svek...Men kan väl tycka att,har man ingen rätt att leva sitt eget liv,även efter en skilsmässa med barn inblandade...Eric är väl den mest sansade just nu...Trevlig helg och var rädd om Er 😍

2020-03-28 @ 02:24:33
Postat av: Anonym

Kan man överhuvudtaget spåra Maya? Hur var det - vet hennes mamma vart hon tog vägen?

2020-03-28 @ 09:51:34
Postat av: jackson

Jag blev anonym idag.

2020-03-28 @ 12:39:37
Postat av: Per

Bara ett avsnitt om dagen från nästa vecka ser jag i tablån

2020-03-29 @ 10:01:01
Postat av: Pandora

@Per ja det ser inte bättre ut! Serien har ju inspelningsstopp pga Corona så fyran vill väl ransonera de avsnitt som finns kvar! Synd nu när man äntligen har tid för dagtids-tv, även fast jag såklart förstår varför fyran gör på detta vis!

Blir till att hitta någonting annat än HTG-manusförfattarna att reta sig på medan detta coronaskräp pågår haha!

2020-03-30 @ 10:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0