v15 2020

Diskutera veckans händelser här...
6/4 -9/4
 
Just nu är det bara ett avsnitt om dagen eftersom de stoppat inspelningarna för tillfället.
 
Fortfarande gäller en vänlig ton och inget prat om framtiden.
Hjälp varandra med svar på någons frågor ❤️
 
Glad påsk alla!

Kommentarer
Postat av: Eliza

Gudars så dj***a irriterande detta kan vara...VARFÖR berättar inte Jai till Laurel varför han fick skulden????? Hon vet ju om kokainet...Och varför byter inte sjukvårds folk kläder mellan fritid och arb???? (Wendy)...Al är en skitstövel på ren svenska...Ska Graham gå i land med sitt "stjäla pengar från Kim"....Dom borde nog komma iväg snabbt,han och Rhona...Men hur komma genom tullen utan pass för sonen....Och Pearl har kommit tillbaka👍 Ska hon ha tillbaka jobbet hos vet då ?...
Tycker alltid det är jobbigt med vårdnads tvister,så orkar inte bry mej i det...(Jamie)....Fast kan inte hålla mej...ha ha...Det duger att skaffa barn med varann,men vid seperation,är den andra, inget värd som förälder...

2020-04-07 @ 15:57:36
Postat av: Pandora

Man skall aldrig mopsa upp sig mot Kim! Detta var uppenbart redan under nittiotalet!! Hoppas att Graham är ok, även fast han är rätt läskig som person!!

Här kommer en liten hälsning ifrån några av skådisarna i dessa virustider:
https://www.youtube.com/watch?v=v1nsRy9MG7k

2020-04-09 @ 17:49:51
Postat av: Ingela

Stör mig på att manusförfattarna gjort Rhona så empatilös och kall. Hur kan man ens göra så mot barnet och barnets far om allt fungerar bra? Hoppas Graham blir kvar, han är en bra kontrast till allt.

Kim känns lite som Dr Jekyll och Mr Hide.

2020-04-09 @ 20:01:31
Postat av: Pandora

@Ingela: Precis!! Att smyga iväg med ett barn sådär är ju för det första totalt olagligt om man har gemensam vårdnad, och för det andra rejält själviskt!!

Rhona brukade ju vara en av dom mer sansade personerna i byn, men nu så har tydligen blivit förvandlad till en totalegoist på bara några månader!! Hur länge har hon varit ihop med Graham nu? En pisskvart eller två som längst, och redan så skall hon smita iväg till Frankrike med honom och Leo!

Slött manus minst sagt!!

2020-04-09 @ 20:53:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0