Att skada sig själv frivilligt

Inskrivet kl 22:10
 
Brenda undviker Bob och när han kommer till kaféet så säger hon åt honom att han måste berätta för barnen om varför de skiljer sig. När han sedan tar mod till sig för att säga sanningen så avbryter hon honom för hon vill inte såra barnen. Hon säger till Bob sedan att han får tala om att de ska skiljas men inte varför.
 
Victoria hälsar på Adam i fängelset för hon vill själv se om han ljuger eller inte. Adam övertygar henne att han dödat Emma och att han erkände för han såg hur dålgit Pete och Ross mår.
 
Aaron träffar Alex på puben men Faith kommer och stör dem och när hon kommenterar deras kärleksliv blir han förbannad och går hem. Hon följer efter honom och får då veta att Aaron är rädd för att visa sina ärr efter att han skurit sig. Alex väntar utanför så Aaron bestämmer sig för att berätta allt. Det skrämmer inte  bort Alex utan det för dem närmare varann.
 
Robert får komma hem från sjukhuset och han talar om för Victoria om hur mycket han saknar Seb. Hon går till Home Farm för att prata med Rebecca. Det visar sig att Rebecca behöver vila så Victoria får gå ut till parken med Seb. Hon tar med sig babyn hem och låter Robert få träffa sin son. Lachlan ser dem och ringer Rebecca som kommer och hämtar hem barnet.
 
Harriet märker stämningen mellan Moira och Cain men han vill inte säga vad det är utan skyller allt på att Moira mått dåligt efter att Isaac föddes. Harriet pratar sedan med Moira och får veta att Cain fått Adam att ta på sig skulden för mordet som Moira gjort. Hon blir rasande och går till verkstan och skäller ut Cain.
 
Dan får ett storpack stringkalsonger i julklapp av Kerry och han oroar sig för att behöva använda dem.
 
Robert åker till Home Farm för att prata med Rebecca. Lachlan är hemma men låter honom inte träffa henne. Plötsligt kastar sig Lachlan bakåt på ett glasbord som går sönder. Lawrence, Rebecca och Chrisse rusar in och givetvis får Robert skulden för Lachlans "skada" medan Lachlan hånflinar.
 

Kommentarer
Postat av: Såpa fantast

Lachlan verkar inte sky några som helst medel för att hålla Robert borta från sin familj. Vem vet vad han kommer att göra härnäst. Han ni några idéer?

2018-09-08 @ 11:32:36
Postat av: Anonym

Jag gissar att du vet

2018-09-08 @ 23:12:11
Postat av: Lucy

Lachlan kommer nog att falla på eget grepp. Det brukar ju gå så för Emmerdaleskurkar! Den enda som ständigt landar på fötter är Charity!

2018-09-10 @ 11:38:58
Postat av: Lucy

PS Inget Emmerdale idag pga valet.

2018-09-10 @ 11:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0