Måndag hela veckan

Inskrivet kl 21:12
 
Robert vaknar upp på soffan hos Victoria. Diane och Doug är också där och förbereder julen. Sedan blir det samma uppvaknande flera gånger fast med lite olika slut. Det sista uppvaknandet är när han först tror att Aaron är död men sedan på begravningen möter han en Val som är väldigt rapp i käften. Han hamnar på kistan i graven och tror att allt är över.
(Vad kul att se Val igen, hon är saknad)
 
I själva verket är det Alex som försöker rädda livet på Robert på akuten men elstötar. Robert har blivit påkörd av Lawrence. Han vaknar upp och ser Aaron, Diane, Doug, Victoria och doktor Alex. Faran är över och Robert överlever. Han säger till Victoria att han vill bli snäll men klarar inte av det. Victoria säger att han klarar det om han bara vill.
 
Hemma hos Dingles firas julen och Belles födelsedag. Chas och Paddy har kommit dit, även Aaron och Liv. Alex kommer dit med en julklapp till Aaron och för att tala om att de inte ska ses för Aaron inte kommit över Robert än.
 
Lawrence besöker Robert på sjukhuset. Han får veta att Robert sagt till polisen att Lawrence inte hade en chans att väja undan eftersom Robert vinglat ut på vägen. Som tack för att han varit ärlig och inte satt dit Lawrence så vill Robert ha möjlighet att få träffa sin son.
 
Robert träffar Alex på sjukhuset och säger åt honom att kämpa för att få Aaron. Alex säger att Aaron fortfarande är kär i Robert.
 
Aaron kommer till sjukhuset men Robert har insett att han måste släppa taget så han vill bara vara vän med Aaron.
 
(Alex är alltså på puben och tar en öl för att sedan åka till akuten för att rädda livet på Robert och därefter till Dingles för julfirande. Även om han inte dricker så mycket så åker han tillbaka till jobbet på akuten, vilken superhjälteläkare)

Kommentarer
Postat av: Christer Jönsson

Torsdagens avsnitt var de avsnitt som sändes i England den 25dec 2017. D.v.s julavsnittet.
För att förstå avsnittet bättre bör man tänka på att har filmiska förtecken
Avsnittet hette Groundhog day meets a Christmas Carol Med inslag av Don´t look now

2018-09-07 @ 08:20:09
Postat av: Anonym

Varför måste man vara Anonym
Christer Jönsson

2018-09-07 @ 08:21:31
Postat av: Jag bara

Robert och Lachlan måste ju vara seriens absolut bästa skådespelare! Riktigt bra avsnitt. Och verkligen roligt att se rappa Val igen. -Vill du se mig flyga?

2018-09-07 @ 09:20:50
Postat av: Lucy

Reagerade också på Dr Alex drickande innan tjänstgöring!

Kul att se Val igen!!

2018-09-07 @ 12:27:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0