En finare fuljultröja

Inskrivet kl 21:14
 
Cain hinner träffa polisen innan han kommer in på stationen för att prata med Moira. Det gör att Cain kan säga att Moira gör allt för Adam och att hon mått dåligt sedan Holly dog, att hon försökt lämna ifrån sig Isaac och att hon går i terapi.
 
Paddy råkar se Vanessa och Charity i källaren. Han blir alldeles blek. De båda tjejerna kommer upp och de är rufsiga i håret och rättar till kläderna. Rhona varnar Vanessa för Charity, att det inte är någon att lita på.
 
Moira blir förhörd men polisen verkar inte tro henne. De går sedan till Adam för att berätta att någon tagit på sig mordet så han är fri. De säger även att den som erkänt har så mycket info om vad som hände att antingen är det Emmas mördare eller så har mördaren berättat det för henne. Adam inser vem det är så han ändrar sin berättelse till att det var han som mördade Emma.
 
Daz pratar med Dee Dee när hon packar och han får henne att bli sams med Bernice innan hon reser hem. Bernice tackar honom lite senare och då passar Daz på att bjuda henne på middag nästa dag. Han lagar till bönor på bröd och de har en trevlig middag. De kysser sedan varann när de sitter i soffan.
 
Adam blir anhållen för mordet och Moira blir släppt. Hon ser Cain i väntrummet och blir rasande. Hon vill inte åka hem tillsammans med henne.
 
Pete spyr galla över Adam till Victoria. Han avslutar med att det är tur att de inte hann adoptera något barn för vem vill ha dem till föräldrar. Victoria blir ledsen och senare sitter hon i lekparken då flera andra kommenterat att Adam erkänt ett mord. Ross kommer dit och pratar med henne för han förstår ändå varför Adam gjort det.
 
Chas kommer hem till Aaron för att tala om att Alex antagligen inte alls fått något akutsamtal tidigare. Aaron visar att Alex är där hos honom. När Chas gått så blir Alex närgången men Aaron har svårt att slappna av så Alex åker hem.
 
Moira besöker Adam i fängelset och han tänker inte låta henne ta straffet. Han råkar nämna att Cain sagt att det är bäst så. Moira blir rasande och när hon kommer hem slänger hon ut Cain och säger att hon är beredd att åka dit för mord på honom.
 
Robert vill lämna en julklapp till Seb när han ser familjen White på puben men de vägrar att ta emot den. Han super sig full tillsammans med Doug och när han ska gå så vill han lämna en julklapp till Aaron som är där med Alex. Robert ber Aaron att ta tillbaka honom eftersom de hör ihop och Alex inte är något att ha. Aaron säger inte så mycket men Robert måste gå därifrån.
 
Aaron är hemma och han provar tröjan han fått av Robert i julklapp.
 
Robert är på väg hem. Han går på vägen och pratar för sig själv i fyllan. Han håller den nalle, som Seb skulle fått, i handen. Robert tappar nallen och precis då kommer det en bil emot honom. Bilen hinner väja men däremot bilen som kommer bakifrån hinner det inte.

Kommentarer
Postat av: Agneta

Ååååh vad jag är trött på Moira! Ständigt gapande och bölande. Önskar att hon flyttade till Australien eller Spanien som så många andra.

2018-09-05 @ 15:41:27
Postat av: Lucy

Kul att Bernice och Daz fick ihop det! Med så mycket gråt och elände på en gång så är det bra att det händer litet trevligheter även i Yorkshires farligaste by!

2018-09-05 @ 17:48:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0