Jag är inte den du tror

Inskrivet torsdag 10/5 kl 12:12
 
Debbie gör upp planer på att stjäla Waterhouses klocksamling. Ross tycker inte om hennes planer för de är alldeles för riskfyllda.
 
Nicola frågar Jimmy om de kan åka iväg till Rom eller så över en weekend och att de kan kolla broschyrer efter att han har hjälpt Laurel att skruva ihop en byrå. Han blir inte glad men ställer upp. Väl hemma hos Laurel så tar det sin tid och när han är klar ber hon honom att kolla tvättmaskinen som strular. Jimmy kan inte säga nej.
 
Vanessa och Megan försöker muntra upp Leyla så de går ut på stan men avslutar på puben i byn. Leyla är inte alls glad utan mest bitter. Det står två män i baren och de kommer fram till kvinnorna. Männen flirtar men Leyla är bitsk och inte alls på humör. När männen riktar in flirten mot Vanessa istället så säger hon att hon är ihop med Megan. Då vill männen veta mer om lesbiskt sex. Frank kommer in och hör männen och han försvarar tjejerna. Ena mannen blir förolämpad när Frank kallar honom neandertalare och grottmänniska så han slår till Frank. Männen går och Vanessa får plåstra om sin far.  Leyla säger sedan till Vanessa att Frank är en perfekt man och det oroar Vanessa att Leyla ska försöka flirta in sig hos honom.
 
Kerry tar med sig Daz för att hjälpa dem på salongen med vattenläckan. Bernice är inte alls glad men när Daz erbjuder sig att montera deras nya soldusch så går hon med på det. Tyvärr gör han något fel så han råkar duscha både Kerry och Bernice. De blir väldigt bruna på vissa ställen, även väggen har fått sig en dusch. Nicola kommer in precis och börjar hånskratta.
 
Aaron får samtal från Chas om att Liv försvunnit från dem på Irland. Han är på väg att åka och leta efter henne när hon dyker upp hemma. Aaron blir arg över att hon sticker utan att säga något och hon blir arg över att han inget sagt om att det tagit slut med Robert.
 
Waterhouse ringer upp Debbie för att han vill göra affärer med henne. Hon blir förvånad över att han hann höra av sig eftersom hon själv tänkt ta kontakt. Ross blir återigen orolig för att Debbie ska råka illa ut.
 
Nicola upptäcker att Elliot gömmer något bakom ryggen. Hon upptäcker en stor kniv och Elliot erkänner att han hittat den i bussen där Daz sover. Nicola blir rasande och konfronterar Daz på salongen. Han försöker förklara men blir ledsen och rusar ut. Dan som också kommit dit följer efter honom. Det visar sig att Daz blivit misshandlad som uteliggare och inte kunnat försvara sig ordentligt så nu behöver han en kniv som trygghet för att kunna sova. Dan blir så berörd att han låter Daz flytta in hos dem.
 
Debbie träffar Waterhouse på hotellet. De tar en drink ihop i baren och hon stjäl hans nyckelkort som hon ger Ross. Ross smiter upp på rummet för att leta efter klockorna. Waterhouse råkar då spilla sin drink över sig så han och Debbie går upp till rummet. Debbie är väldigt nervös men Ross lyckas smita innan han blir upptäckt. Waterhouse, eller Tom som han heter i förnamn säger hela tiden att hon inte alls känner hans rätta jag och han börjar flirta med Debbie och hon faller för det. De har sex men efteråt visar han en mobilbild på Ross. Tom inser att Debbie är inblandad men tänker inte ringa polisen eftersom inget är stulet. Han erbjuder även Debbie pengar men hon vill inte ha dem. När Debbie går därifrån och möter upp Ross så ser Gordon dem.
(Det känns som om namn börjar återanvändas mer och mer typ Gordon, Tom, Daz osv...jag vet att det är vanligt att folk har samma namn i verkligheten, Marie är jag ju inte ensam om, men det är inte lika vanligt i serier eller så har jag bara missat det)
 
Ross och Debbie är på puben och han försöker få reda på vad som hänt men Debbie vill inte prata om det. När han närmar sig sanningen om att Tom gjort närmanden går Debbie därifrån. Hon möter Tom som kommer körandes i sin bil. Han vill visa henne att han inte är den hon tror. Tom vill att hon hör av sig till honom.
(Undrar vem han egentligen är och vad han är ute efter. Hans tjat om att han inte är den hon tror får mig att tro att det finns en rejäl twist med det hela)
 

Kommentarer
Postat av: ELIZA

just testing

2018-05-08 @ 21:24:01
Postat av: ELIZA

Igår fick jag inte iväg nåt..

2018-05-08 @ 21:24:37
Postat av: ELIZA

Debbie,sofistikerad...Ha ha ha ...säger mej bara att killen på hotellet måste vara en lika stor skurk,som henne (hon)...vad hette han...Min man säger att jag måste plugga grammatik...((Sitter långt inne ibland,ha ha )) I övrigt fattade jag inte grejen med karlarna på puben...vad var grejen med det..?Och Nicola var igång,igen...Missnöjd madam,det där...Hur ska hon ha det,passa ungar eller hjälpa Laurel...Roligt att se Liv,igen...Vad hände mer? Daz,är det sant det han sa? Borde inte sjukhuset ta kontakt med anhöriga om man ligger så svårt skadad?? Nä,nu ska jag inte bli djup...Tyckte inte ens det var kul att Kerry och Bernice,blev sprejtannade...Nä,slutar nu att skriva,ser hur negativ jag är idag...ha en bra kväll alla!!!

2018-05-08 @ 21:51:15
Postat av: Anette

Det är härlig att läsa dina inlägg Eliza oavsett grammatiken. Ja vissa konstiga historier på ingåbg..Det vore väl för bra för att vara sant om Debbie skulle få ett bra liv med nån. Jag tror att dom stal hennes bil, hon krockade ju i korridoren och tappade sina papper.
Nej konstiga grabbar.. det är väl dax att ge iaf Vanessa en vettig partner nu eller ska hon förbli ensamma mamman. Saknar Chas hoppas hon också kommer tbx nu.

2018-05-09 @ 07:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0