Oss skojare emellan

Inskrivet kl 21:16
 
Tracy är fortfarande ledsen och besviken över att David inte frågade henne om att låna ut pengarna till Leila. När han inser det ordnar han en riktig överraskning till henne på födelsedagen. Han ser till att de bygger upp en mindre oas på gården vid värdshuset. De pyntar med exotiska blommor och ett fint blomstervalv. Gästerna är finkläadda och med blomsterkrans runt halsen.
 
Jai stämmer träff med Nell på kaféet för att få svar på alla frågor han har.  Hon har tagit tillbaka polisanmälan. Han frågar henne om varför hon lurat honom och han vill att hon är ärlig denna gång. Nell berättar om att hon hade cancer när hon var liten och blev instängd i en sjukhussal och då kände hon sig ensam. Jai har svårt att tro henne men hon lovar att det är sant. Hon säger att hon ska åka till sin mamma och Jai lovar att skjutsa henne dit. Nell vill försöka igen men det vill inte Jai så han släpper av henne utanför hennes mammas hus och sedan åker han därifrån.
 
Nell ringer på en dörr i huset hon blivit avsläppt utanför. En kvinna öppnar och Nell säger att hon var kompis med kvinnans döda dötter. Det visar sig att kvinnans dotter dött av en överdos. Nell presenterar sig som Holly.
 
Laurel, Nicola och Bernice träffas och äter lunch ihop och de bestämmer sig för att ha en tjejkväll även om Nicola och Jimmy är barnfria.
 
Debbie ska träffa Gordons chef för att prata affärer. Hon kommer att begära förskott på deras hyra för att kunna hyra en bil åt dem. Ross är orolig för henne och vill följa med till hotellet där mötet ska ske men Debbie vill inte ha honom där för hon tror att han kan sabba hela affären.
 
Bernice och Kerry har en vattenläcka på salongen så Kerry frågar Daz om hjälp.
 
David friar till Tracy igen och hon säger nej. Han blir förvånad men då säger hon med ett leende att hon alltid säger nej första gången så han får fråga en gång till. David  friar igen och nu blir det en ny ceremoni som Jacob håller i. Efteråt firar de på puben. Leyla ser väldig ledsen och besviken ut. Vanessa inser att Leyla sitter och tittar på David. Leyla erkänner att hon är ledsen för att hon släppt David som varit den bästa mannen i hennes liv.
 
Megan hör när Vanessa säger åt Leyla att inte förstöra för David och Tracy. Leyla lovar att hon inte kommer att göra något.
 
Debbie kommer till hotellet och träffar Gordon som visar henne upp till en svit. Hon tror att det är en ung butler som häller upp en drink men det visar sig vara Mr Waterhouse, mannen hon ska göra affärer med. Hon blir förvånad över att han är så ung. Det visar sig att Waterhouse inte är intresserad av att göra affärer med henne eftersom han vet om att bilen är stulen och hon inte får ut pengar från försäkringen. Debbie säger att hon kollat upp honom också och att han inte har så mycket pengar som han låtsas eftersom allt han har är hyrt. Hon är besviken och går däirfrån. Utanför möter hon Ross som kommit dit för han är orolig. Han tror att det är kört men när Waterhouse åker iväg från hotellet så har Debbie en idé om hur de ska lösa allt.
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad var det för Christian Grey-typ som Debbie sprang på... Har en känsla av att vi kommer få se mer av honom.

2018-05-07 @ 16:40:39
Postat av: Agneta

Jag fattar absolut ingenting av Debbies bilhistoria. Bara jag?

2018-05-07 @ 17:52:52
Postat av: Ylva

Jag fattar inte heller ett dugg om Debbies bilhistoria

2018-05-07 @ 19:08:08
Postat av: Anonym

Inte jag heller. Eller i alla fall inte den där killens syften. Men som sagt, han dyker säkert upp igen.

Nell då? Är hon borta för gott nu eller kommer hon tillbaka när hon lurat den här kvinnan? Hon är verkligen obehaglig.

2018-05-07 @ 20:06:14
Postat av: AnnaS

Jag blev visst anonym.

2018-05-07 @ 20:06:47
Postat av: Jag bara

Agneta
Inte bara du, eller Ylva och AnnaS.
Jag fattar inte heller, det tråkar ut en också så försöker inte ens hänga med.
Jag tror Nell kommer tillbaka, det blev en intressant historia, spännande. Behövs en riktig galning i varje serie.

2018-05-07 @ 22:08:01
Postat av: Jonas

Hela bilhistorien är ju så dum. Som att en superrik person inte skulle ha råd att köpa en egen Bentley. Det är väl bara Debbie som är dum nog att gå på en sådan grej.

2018-05-08 @ 07:45:39
Postat av: Elin

Jag bara: EN riktig galning, vi har ju redan Emma?!?!

2018-05-08 @ 20:35:55
Postat av: Jag bara

Okej då, MINST en galning.

2018-05-08 @ 21:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0