Hur stor kan en oljepöl bli

Inskrivet kl 15:36
 
Priya och Megan pratar med varann medan de väntar på att Rishi ska hitta Jai som är försvunnen. Megan berättar att Leyla borde veta hur det känns att vara den som sviker sin vän med vännes man. Jai kommer hem för han har varit ute och promenerat. Han lovar att han inte tagit droger.
 
Moira hittar Nell i ladan. Nell berättar lite av det som hänt, eller i alla fall hennes version. Moira säger att Nell får bo hos henne så länge. När Moira frågar om Jai slagit Nell så nickar hon som svar. När Moira kommer in lite senare igen i huset hittar hon Nell liggandes utslagen på soffan. På bordet ligger en spruta och aluminiumfolie. Moira blir orolig och lyckas få liv i Nell.
 
Ross kommer med Bentleyn han stulit för att ge den till Debbie men hon inser att hon inte kan ta emot den utan att riskera hela företaget. Hon tackar för hans stöd. När hon ska gå så ser hon att det läcker olja ifrån bilen så Ross blir tvungen att fixa den.
 
Tracy får ett kuvert av David och i det ligger en broschyr om Thailand. Hon blir överlycklig över att han ska boka en resa till dem. David ska bara åka in till grossisten sedan kommer han hem för att betala resan och fira hennes födelsedag.
 
Megan träffar Leyla och det får Leyla till att inse hur det var för Megan när hon hade en affär med Jai. Megan berättar att designern vill ha tillbaka sin klänning. Leyla har inga pengar att betala den dyra bröllopsklänningen men lovar att lösa det. När Megan gått tar Leyla på sig klänningen och super sig full.
 
Polisen kommer för att hämta Jai för förhör. Han är anklagad för att ha misshandlat Nell.
 
Pete är besviken på sin mamma och anser att allt är hennes fel att Leyla lämnat honom. Hon pratar med Finn och känner att hon måste berätta "sanningen" om James död för Pete och Ross. Finn avråder henne eftersom de inte kommer att vara lika förstående som han.
 
Leyla tar sin champagneflaska och går ut och gungar i den dyra bröllopsklänningen. Hon jagar bort April som kommer dit. Sedan ska Leyla gå iväg men halkar i oljepölen och blir sittandes där. David kommer och hon börjar gråta. Han tröstar henne och sätter sig i pölen brevid henne. När hon berättar att hon inte har pengar till att betala den förstörda klänningen lovar han att hjälpa henne även om det innebär att det inte blir någon resa.
 
Jai kommer till Moira för att prata med henne om Nell. Hon vill inte tro på Jai eftersom Nell redan berättat att Jai inte tror henne. Han lyckas ändå få Moira till att fråga Nell hur det står till och när Moira inser att Nell inte alls tagit droger för hon har inget sprutmärke så kommer sanningen fram. Moira säger åt Nell att ta av sig Hollys kläder och sticka därifrån.
 
David kommer till Tracys födelsedagsfirande. Han ger henne en presentkort på en thaimiddag på värdshuset. David förklarar att han betalat för att hjälpa Leyla så de har inga pengar till resan. Tracy blir ledsen och går ut. David följer efter och förklarar att han hjälper Leyla för att hon är Jacobs mamma så hon tillhör familjen. Tracy är så besviken över att han inte frågar henne fast de är gifta. Hon är trött på att alltid komma i andra hand, efter alla andra. Tracy säger att hon alltid tyckt att han är för fin för henne men nu inser hon att det tycker han också. Sedan går hon iväg och gråter.

Kommentarer
Postat av: Alice

Skönt att Moira fick veta sanningen om Nell. Jag såg nästan framför mig ännu en utdragen historia med en psykopat som hinner förstöra så mycket innan de fattar vad det är för människa.

Tracy sen - snacka om att att overreacting. :)

2018-05-04 @ 16:16:20
Postat av: jag bara

Kom just att tänka på att "stackars" Leyla ju fick sin son Jacob efter en historia ihop med sin systers make. Det är ju inte bara Meghan som hon svikit utan även sin egen syster. Karma var det ju någon nämnde i gårdagens avsnitt.

2018-05-04 @ 19:15:54
Postat av: Alice

Det är sant det där med Leyla, men jag gillar henne på något sätt. Hon har verkligen haft otur och alltid dragit till sig män som egentligen inte velat ha henne. Hon hittar kort fling men för det mesta är hon ensam och olycklig.

2018-05-04 @ 20:06:43
Postat av: Jag bara

Jag gillar också henne för det mesta, men stör mig på att hon som så många andra i byn är så skenheliga.

2018-05-04 @ 21:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0