Stick, du är ju redan död

Inskrivet kl 21:06
 
Rose ringer på hos Amelia och börjar prata om Daz. Hon lyckas få Amelia till att släppa in henne men när Rose börjar prata om nycklarna till Hetty så blir Amelia misstänksam. De börjar bråka och Amelia biter Rose i armen.
 
Moira blir grinig när Harriet frågar om vad sonen ska heta.
 
Daz, Dan och Kerry hör när Amelia skriker så de rusar hem. De upptäcker Rose så Daz måste berätta allt om vem det är.  Det slutar med att Rose får ta tv:n eftersom Daz inte har några pengar. Daz få även gå till Brenda och Bob för att berätta sanningen, att det var Rose som stal pengarna. De blir sura men sedan övertalar Dan dem att låta Daz jobba kvar så han kan betala av sina skulder.
 
Robert är förtvivlad över vad som hänt och han hävdar att han råkat döda Tim i slagsmålet. Han säger att det var för att skydda Lawrence. Lawrence blir uppskärrad men lugnar sedan ner sig när han hör att Robert fått undan kroppen. Polisen kommer för att ställa frågor om de känner Tim eftersom de hittat ett visitkort från Home Farm i rummet Tim hyr. Lawrence och Robert svarar på polisens frågor och de går efter ett tag.
 
Moira får besök av en sjuksköterska som ska kolla till barnet. När sköterskan frågar Moira hur många barn hon har sedan tidigare så varar Moira två, Adam och Hannah. Moira får sedan dåligt samvete för att hon utelämnat Holly så lätt.
 
Debbie kommer hem med barnen och hon hälsar på sin lillebror. Hon går sedan till Cain för att säga åt honom att ta hand om sin son. Polisen kommer för att ta Cain till förhör för att han hotat Emma samma dag hon dog.
 
Robert träffar Tim ute på en landsväg. Han ger Tim en stor summa pengar så han kan hålla sig borta. Robert säger åt honom att njuta av sin död för nu får han inget mer.
 
Moira får höra att Cain blivit arresterad för mordet på Emma. Då minns hon att han var med henne vid den tiden och att Victoria ringt precis för att berätta att de hittat babyn. Hon ber Victoria leta reda på samtalsloggen i sin mobil, sedan meddelar de polisen.
 
Chrissie, Lachlan och Rebecca kommer hem och får höra att Lawrence inte ringt polisen för mordförsöket som Tim gjorde. Robert och Lawrence lyckas övertyga dem om att Tim inte kommer att göra om det.
 
Lydia städar på kontoret på Home Farm och påpekar att bilden har fått en ny ram och att hon är ledsen över att ha haft sönder kameran. Chrissie och Lawrence undrar vilken kamera. Robert förklarar att han varit tvungen att ha koll på Tim som brutit sig in förut. Han talar om att Lachlan vetat om kameran. När Chrissie gått så undrar Lawrence om vad som hänt. Robert säger att han bara gör allt för säkerheten även om han varit utanför familjen ett tag.
 
Mora kommer hem och babyn bara skriker. Hon får panik och tillslut rusar hon ut och låter barnet ligga hemma och skrika.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0