Spelad hjälte

Inskrivet kl 21:56
 
Daz lånar en kostym av Dan för att söka jobb. Det är på kaféet och hans skjorta matchar mosaiken på väggen. Han får provjobba för att Brenda och Bob ska se hur det går. Daz charmar in sig hos Pearl som först är misstänksam eftersom han rånat Davids affär en gång i tiden men sedan faller hon för hans charm.
 
Chrissie möter Kath lite innan tiden för mötet. De är på puben och Chrissie vill ställa några frågor. Det går bra, Kath hittar rätt svar men känner pressen så när Rebecca kommer och Chrissie frågar om hur hon känner Robert Sugden så hon går ut en sväng. Kath ringer Robert och säger att hon inte kan ljuga längre. Rebecca råkar komma precis och höra detta. Kath följer med in och säger att det var helt privat det hon sa men hon orkar inte med deras misstro så hon vill lägga ned affärsplanerna.
 
Megan och Jai får besked att Eliza fått ett anfall till. Läkaren säger att de kan inte veta än om det påverkat barnet negativt utan det ser de om några år. Jai vill inte se att det skulle vara något problem medan Megan tror på en gång det värsta. När hon kommer hem så träffar hon Frank och berättar vad som hänt. När han vill trösta henne med en puss blir hon rasande på honom.
 
Amelia lägger upp en bild på Daz på kaféets hemsida så fort hon får veta att han fått jobb där. Daz ser lite obekväm ut när han får höra att han är med på hemsidan. När han jobbar så är han lite folkskygg när okända kommer in. Brenda och Bob åker iväg till grossisten. Daz blir ensam med en okänd kvinna som låser dörren och påpekar att hon är Rose, som är ihop med en man som Daz är skyldig pengar. När Daz inte har några pengar så öppnar hon kassalådan och tar pengar därifrån. Precis då kommer Brenda och Bob tillbaka och ser detta. Rose knäar Bob och går därifrån.
 
Moira städar och gör allt för att slippa vara med babyn. Hon har städat undan saker som Victoria köpt till barnet. Hon vill inte heller tänka på vad barnet ska heta.
 
Tim dyker upp på skroten och vill ha mer pengar. Robert utnyttjar detta och gör upp en plan. Sedan ber Robert Lawrence att vara med på det nya mötet med Kath.
 
Kerry och Dan går iväg så Amelia blir ensam hemma. Rose ser det och smyger fram mot huset.
 
Chrissie och Rebecca träffar återigen Kath på puben men de går ut när Kath börjar tvivla på att det är rätt efter att hon hört allt familjen råkat ut för. Precis då kommer en bil farandes med hög fart så Robert kastar sig över Chrisse för att hon inte ska bli påkörd. Lawrence kommer precis dit och ser allt. Chrissie är chockad men lättad över att ha klarat sig. Hon tackar Robert och tillslut går Kath med på att skiva på papprena. Robert säger att han såg att det var Tim som kört bilen.
 
Robert träffar Tim på ett hotellrum för att ge honom pengar för utfört uppdrag. Tim vill ha mer pengar för att försvinna för gott men Robert vägrar att betala. Tim hotar med att skvallra för Lawrence. Robert tar då upp en kniv från köksbordet.
 
Lawrence är hemma när Robert dyker upp alldeles chockad. Robert är blodig på skjortan och skärrat säger han att han bråkat och nu kanske han har dödat Tim.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Ceciliah

Alltså allvarligt talat börjar jag störa mig riktigt mycket på att ingenting görs åt Robert Sugden.
Varför händer inget honom?
Vet någon något om vad son händer hans karaktär???

2018-05-30 @ 12:43:48
Postat av: ELIZA

Förstår...Inte sett dagens än...Men vi får och ska inte "spoila"...Kan du inte hålla dej,så googla...Men berätta inget här...

2018-05-30 @ 14:01:33
Postat av: Alice

Tycker också att det är superstörande med Robert och att alla helt plötsligt litar på honom, både Lawrence och Rebecka som dessutom springer till honom och berättar precis allt.

2018-05-30 @ 17:33:36
Postat av: Ceciliah

Ja eller hur, har försökt googla men hittar inget, i nuläget har han kommit undan med hur mycket som helst!!!
Så störigt att jag är nära stänga av tv:n!!!
Han har ett finger med överallt, det börjar bli nästan overkligt.
Hoppas han åker ordentligt och allt han gjort kommer fram.
För han dödade väl Sarah???

2018-05-31 @ 12:53:41
Postat av: ELIZA

Nopps... Det var Andy, men var ju inte meningen,han visste inte att hon var i ladan...

2018-05-31 @ 14:11:46
Postat av: Ceciliah

Förlåt jag menade Katie.
På Robert bröllopsdag med Chrissy.

2018-05-31 @ 16:55:54
Postat av: Alice

Men däremot har Robert dödat Katie och fast det är fler som vet om det, är det ingen som gjort något åt saken. Märkligt hur de i HTG kommer undan med mord rätt så lätt.

2018-05-31 @ 16:56:45
Postat av: Jag bara

Var inte det en olycka med Katie? Men han försökte ju mörda Paddy, i en silo om jag minns det rätt. Eftersom Emma är död måste en annan skurk fram, så har det ju alltid varit i serien. Robert låg ju bra till eftersom han var skurk förut. Kim Tate är första psykot jag minns, sedan har de ju avlöst varandra.

2018-05-31 @ 17:31:00
Postat av: Ceciliah

Det är det jag menar, alla kommer för lätt undan med ALLT!!!
Det börjar bli lite overkligt och störigt, och att alla faller för hans sätt fyra sekunder efter han blåst dem, som Lawrence tex.

2018-06-01 @ 17:59:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0