Sirapsdusch och kostym till en död fågel

Inskrivet onsdag 30/5 kl 19:03
 
Vanessa försöker smyga hem igen efter en natt med Charity men även denna gång möter hon Paddy utanför. Hon ber Paddy prata med Charity. Han vägrar men ger sedan med sig. Det går inte alls bra så inget är löst. Vanessa bjuder då ut Daz. De ses på puben och Charity kan inte låta bli att tala om för honom att hon varit med Vanessa natten innan. Även Frank, Rhona och Robert hör detta. Vanessa blir generad och går därifrån.
 
Lydia är ledsen för att någon flyttat på hennes Steve. Det visar sig vara Sam som varit i stan och köpt en kostym till fågeln inför bröllopet.
 
Chrissie pratar med Lachlan för hon är orolig över att investeraren inte har något om företaget på Internet.
 
Rebecca klagar för Robert om att Chrissie lägger sig i affären med den passiva investeraren. Robert nämner det för Lawrence och säger att Rebecca blir stessad så Lawrence säger åt Chrissie att backa och inte lägga sig i.
 
Megan blir förbannad på Leyla som återigen sagt nej till Sharmas samarbete. Hon säger åt Leyla att gå och be om ursäkt.
 
Polisen kommer till fabriken för att förhöra Priya angående hot mot Emma. När polisen går så kommer Leyla för att göra affärer igen. Hon och Priya går in på kontoret och verkar sams men när Leyla ska gå så visar det sig att hon inte alls förlåtit Priya. Det slutar med bråk och trasiga chokladlådor och inget samarbete. Det är dessutom Leyla som tipsat polisen att Priya hotat Emma strax före Emmas död.
 
Vanessa söker upp Daz i hans bil. Hon har med sig öl och vill ha sällskap. Vanessa tillbringar natten i bilen men när hon dagen efter pratar med Rhona erkänner hon att inget hände. När de sedan diskuterar killar och tjejer så inser Vanessa att hon gillade att vara med Charity.
 
Tracy får Leyla till att ge igen på Priya så de ringer efter henne för att be om ursäkt. Priya kommer dit men då står de båda andra tjejerna i dörren och sprutar sirap på henne. Priya går hem, ledsen och förnedrad.
 
Rebecca ger Chrissie telefonnumret till affärskontakten Kath. Kath söker upp Robert för att berätta hur det går och att hon behöver nya kläder inför mötet med Rebecca nästa dag på Woolpack.
 
Pete och Ross är deppiga och ledsna och ingen av dem orkar riktigt ta itu med det som måste göras. De kan inte planera Emmas begravning då de inte fått kroppen från polisen än.
 
Leyla är ångerfull och söker upp Jai på fabriken. Hon vill be Priya om ursäkt. Han påminner henne om att hon faktiskt varit med honom så hon är inte felfri hon heller.
 
Priya blir lurad att komma hem och där väntar Leyla för att prata ut. Först vill inte Priya men går med på det sen trots allt. Megan och Jai går ut och låter Eliza sova hos Priya. Leyla har svårt att förlåta och tjejerna höjer rösterna. Eliza vaknar till i någon slags krampanfall. Leyla ringer Megan och Priya ringer ambulansen.
 
Jai och Megan pratar med läkaren och får veta att det finns en risk för CP-skada efter anfallen som Eliza fått.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Charity är en lömsk djävul...Vad är hon nu ute efter??? Fy hur hon beter sej...Och tycker vi gått igenom det ämnet tillräckligt...Låt folk leva som dom vill...Vet inte varför jag tappat lite intresse just nu...Kanske för att varje historia ska dras på,så länge som möjligt...Emma är död..Vem mördade henne...Och brödernas misstro mot varannn...Tycker Pete beter sej konstigt...Arg på allt och alla.... Sam ska gifta sej...Gör det då...Leyla hoppar i säng...Rannsaka dina gamla affärer själv...Var är David? Gabby och Liv och den där killen ids jag inte ens tänka på...Moira och Cain,varför blir inte dom tillsammans igen?? Dessutom ett barn nu också...Moiras fel,antar jag,hon kan inte släppa att Cain hade åsikter om Holly...Gå vidare...Och svammlet på Home farm...Herregud,om en firma verkligen skulle drivas så där...Ena veckan får jag bestämma,nästa vecka du...Åsså bestämmer vi lite olika...Ingen rak linje alls....Och att Robert går iland med det mesta han hittar på...Rebecca,är sååå inlyssnande...Lachlan fattar,men vem bryr sej om vad han säger...Faith har vuxit i mina ögon,tyckte hon var en fyllkärring,men hon är ju riktigt gullig emmellanåt...Och var är Debbie,med barnen...Inte för att jag bryr mej....Men liiite artig är jag väl,som frågar...Till sist,Finn, hade väl hoppats att han skulle vara med lite längre,och få uppleva lite lycka,med någon kärlek...Han gjorde egentligen inget större väsen av sej...(( är det brukligt att bära in kistan i hemmet,för en stund med anhöriga?))

2018-05-29 @ 20:13:14
Postat av: Jennifer

Jättekonstigt det med att ta in kistan i hemmet! Håller med om Faih tycker hon var en plastikopererad fyllekärring först. Men hon har vuxit.

2018-05-29 @ 22:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0