Alla blir misstänksamma

Inskrivet kl 21:40
 
Zak och Sam kör iväg med Gerry för att återigen försöka hota fram ett erkännande. De kör runt runt och låtsas komma till en bro. Gerry får ställa sig på kanten och han blir rädd när han märker att det inte finns något framför honom. I själva verket står han på en stenmur på gården. Plötsligt säger Gerry att han likagärna kan hoppa själv och han tar ett steg ut i luften. Fallhöjden är så låg att han står kvar och håller balansen när han landar på marken. Gerry erkänner att han känt igen den dörr som gnisslade och grislukten så därför var han inte rädd.
 
Belle pratar med Liv och får veta att Liv är rädd eftersom hon inte har känslor för någon, varken kille eller tjej. De går sen och berättar för Zak och Sam att Gerry faktiskt inte gjort något opassande.
 
Polisen letar efter Emmas handväska och mobiltelefon som plötsligt är borta.
 
Leyla är full och kommer till fabriken för att tala om att hon tänker inte bli vän med Priya igen utan hon tänker säga upp kontraktet de har ihop. När Megan får veta det blir hon irriterad eftersom de har ett bröllop som ska ha massa choklad. Leyla försöker lösa problemet men lyckas inte. Hon går sedan tillbaka till fabriken men återigen så säger hon att hon inte behöver deras hjälp.
 
Charity har spydiga kommentarer till Megan och Frank när de är på puben. Vanessa blir arg och följer efter Charity ner i källaren. De blir inlåsta där för låset är trasigt och kan bara öppnas utifrån. Vanessa skäller ut Charity som inte bryr sig. Charity börjar psyka Vanessa och sedan lockar hon med sig själv. Tjejerna kysser varann.
 
Victoria är orolig för Adam som inte varit med på begravningen. Hon är rädd att han kanske är skyldig till Emmas död.
 
Pete och Ross tjafsar med varann eftersom båda anklagar varann för att ha följt efter deras mamma till bron. Ross har bränt hennes handväska och plånbok.
 
När Vanessa vaknar i källaren nästa dag får hon en chock över att Charity ligger bredvid. Hon smyger ut och när hon träffar Paddy berättar hon vad som hänt.
 
Liv erkänner för Doug och Diane att hon tog vodkaflaskan så Gerry får jobbet tillbaka.
 
Polisen söker upp Moira på gården för att höra var hon var när Emma dog.
 
Vanessa vill prata med Charity om vad som hänt och Charity fortsätter att flirta så Vanessa följer med henne upp till sovrummet.
 
Ross sitter vid graven när Pete kommer dit. De fortsätter tjafsa om att vara ärliga och ingen av dem har alibi. Pete är orolig i och med att Ross bränt upp bevismaterial.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: jackson

En mer förslagen människa än Charity får man nog leta efter!!!! Usch och fy!!!!!!!

Ledsamt att Moira inte verkar knyta an till babyn. Förlossningsdepression eller detta röriga med att Cain är pappan?

2018-05-29 @ 08:51:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0