Kyss eller spya

Inskrivet kl 22:01
 
Lydia städar i smyg på fabriken i hopp om att Rishi ska ha glömt att hon fick sparken. Han kommer dit och frågar henne vad hon gör och när hon gråtandes förklarar att hon behöver jobba massor för dubbelt boende kostar pengar. Rishi låter Lydia vara kvar med bara en varning. Hon får även 50£ och hon blir så glad att hon pussar honom. Givetvis ser Kerry det och skvallrar för Sam att Lydia får pengar och pussar Rishi.
 
Sam blir ledsen och berättar för Charity som råkar nämna filmen Pretty woman så Sam får en idé. Han åker till fabriken iklädd kostym för att fria til Lydia. Han får tillslut ett ja efter hon berättat att det inte är något mellan henne och Rishi.
 
Gabby lyckas övertala Liv till att skolka så de går till Livs hus. De upptäcker att någon är där och plötsligt dyker Gerry upp. Han övertalar tjejerna till att ha en liten fest. De super till men Gabby tycker det är tråkigt eftersom hon märker att Liv är intresserad av Gerry. Gabby går hem och Liv är på väg att pussa Gerry som backar ur. Då blir hon spyfärdig och rusar iväg. Det slutar med att de bara är vänner och Liv somnar på soffan.
 
Victoria hjälper Moira med babyn så mycket hon bara kan.
 
Diane berättar för Pete och Ross på puben att hon släppte ut Finn ur skrubben när Emma låst in honom härom dagen. Pete blir rasande över att hon inte sagt något tidigare för då hade de kanske kunnat hjälpa Finn.
 
Leyla och Vanessa börjar planera nästa singelkväll. Priya kommer till puben och vill be Leyla om ursäkt men Leyla är inte alls mottaglig för det.
 
Zak och Lisa letar efter Liv och de får reda på att hon är i sitt hus. De går dit och hittar hennen sovandes på soffan och Gerry kommer ned, med bar överkropp, från övervåningen. Zak blir rasande även om ungdomarna säger att inget hänt. Lisa oroar sig för vad Aaron ska säga.
 
Pete och Ross får hem Finn i kistan. De har svårt att ta farväl. Även Tracy, Victoria och Eric kommer dit för att säga några ord i sin ensamhet.
 
Zak och Sam tvingar in Gerry i skåpbilen för att åka iväg efter att Sam hört att Gerry sagt till Liv att de inte ska prata om det som hände i huset.
 
Det är dags för Finns begravning men polisen kommer för att berätta för Ross och Pete att de misstänker att Emma blivit mördad, att hon inte var ensam på bron. Pete ser blek ut och Gabby blir ännu blekare
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Gunilla

När emellan blir sommaruppehållet 2018

2018-05-24 @ 13:11:31
Postat av: Catrin

Jag har en känsla av att Gabby är inblandad på nåt sätt vid bron.. Jag kanske är helt ute och cyklar men det är en känsla jag haft hela tiden. Men det kanske är det dom vill att man ska tro. Samma med Ross, han var ju där när hon föll.

2018-05-24 @ 15:44:50
Postat av: Agneta

Herregud vilket spektakel HTG har blivit. Pinsamt dåligt!

2018-05-24 @ 17:51:49
Postat av: jacksonTrCX

Har helt missat var David håller hus numera? Tracy tycks ju alltid vara ensam i butiken och ordnade dessutom en singelträff.

2018-05-24 @ 22:34:30
Postat av: jackson

Vilken otur sympatiska Harriet har med karlar! Ashley gick tillbaka till sitt ex och Cain tänker bara på Moira. Är det Harriets tro och prästyrke som gör att hon sedermera blir så god vän med damerna?

2018-05-25 @ 07:34:09
Postat av: Hulda

Gunilla, kika lite i slutet på texten ovan ;)

2018-05-25 @ 12:47:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0