En anställd - Una

Inskrivet kl 23:14
 
Rishi börjar ställa frågor till Lydia om hennes personal som heter Una. Lydia kommer med bortförklaringar och säger att Una inte tycker om andra människor och därför jobbar på udda tider. När han ställer fler frågor så säger Lydia att Una är sjuk. Rishi lyckas ändå få Lydia att ge honom Unas telefonnummer.
 
Kerry ser att Lydia ger Rishi ett telefonnummer så hon talar om för Sam att Lydia och Rishi har något ihop. Sam som redan är ledsen för att Lydia inte vill ses blir mer ledsen.
 
Pete kommer till sjukhuset för att be Moira om ursäkt för att han inte visat något intresse för sonen och be henne att sonen kan få heta Finn i andra namn. Då erkänner hon att hon inte vet om han är fadern eftersom det även kan vara Cain. Moira säger att hon var tvungen att säga att det var Pete för att få Emma att rädda henne ur den brinnande ladan. Pete blir rasande och Moira lovar att göra ett faderskapstest.
 
Polisen kommer hem till Ross och berättar att de har bevis för att Emma sköt Finn. Ross blir förtvivlad så när polisen gått ringer han till Debbie, med gråten i halsen ber han henne ringa honom när hon får tid.
 
Eric säger åt Gerry att betala för sitt boende på värdshuset. Doug hör detta och låter Gerry få hjälpa till. Även Liv och Gabby får jobba på värdshuset. När det försvinner en flaska vodka så säger Doug åt ungdomarna att erkänna. Liv nekar så Gerry tar på sig skulden och får därmed sparken. Gabby tackar honom sedan för att han inte avslöjat henne.
 
Rishi ringer till Una men det är Lydia som låtsas vara henne. Han ställer frågor men när han hör Lisa i bakgrunden blir han misstänksam. Det visar sig att Lydia tar allt jobb själv men låtsats ha en anställd eftersom hon inte får jobba så mycket.  Rishi blir förbannad. Kerry som inte hört allt berättar för Sam att Rishi gjort slut med Lydia.
 
Adam får höra att han inte längre är misstänkt för att ha skjutit Finn så han berättar detta för Victoria på puben. De har precis bestämt sig för att flytta ihop igen. Pete kommer dit och är förbannad och på väg att ställa till bråk med Adam eftersom han inte hört nyheten än. Ross kommer in i sista sekund och berättar vad polisen sagt. Pete har svårt att tro sin bror.
 
Pete träffar Harriet och Cain ute på gatan och han talar om för Cain att Moira inte vet vem som är pappan av de två. Cain blir tyst och går därifrån. Harriet åker till sjukhuset för att prata med Moira men Moira vill inte ha med Cain att göra även om det skulle visa sig att han är pappa till babyn.
 
Cain och Pete kommer till sjukhuset strax innan Moira får faderskapstestresultatet. Hon läser det och det är inte Pete som är pappa. Cain gör klart att han inte har något behov av att ta ansvar för barnet och Moira är nöjd med det.
 
Harriet träffar Cain och ber honom hjälpa Moira för hon märker att han har känslor för henne fortfarande. Cain nekar men Harriet står på sig och lämnar honom med orden att han borde ta sitt ansvar när det gäller sonen.

Kommentarer
Postat av: Alice

Så förnuftig Harriet var idag. Skönt att det är Cain som är pappan, nu hoppas jag verkligen att de blir ihop igen. Precis som Harriet sa, Moira och Cain hör ihop.

2018-05-23 @ 13:48:10
Postat av: Anette

Det hade ju vart extremt lamt och skriva in ännu ett engångsligg som pappa. Jag är för Moira och Cain som par. Hon fick ju missfall förut när han var gravid med Cain. Skönt att Emma försvann och Finn var inte så kul karaktär på slutet efter Kasim mm. Adam och Victoria ..mm Vi får väl se. Harriet det var väl inte hållbart iaf med Cain i längden.

2018-05-23 @ 21:50:41
Postat av: Jag bara

Nej vem vill vara reserv åt en karl som tänker på någon annan. Dyrkar han inte marken du går på så är det inget att satsa på. Harriet förtjänar så mycket bättre.
Jag tycker Ross och Bernice skulle vara ett intressant par. Varför trånar han efter läbbiga Debbie.

2018-05-23 @ 22:07:52
Postat av: Jonas

Debster är nog alldeles för egoistisk för att vilja hjälpa Ross i hans sorg.

2018-05-24 @ 07:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0