Puppy eller Paddy

Inskrivet lördag 19/5 kl 13:24
 
Moira blir lite ledsen när hon får höra att Hannah inte kommer till Hollys minnesstund. 
 
Lachlan ser Gerry på kaféet och blir förbannad för att Gerry har skvallrat om Tiffany för Robert. Lachlan slår till men sedan blir bedd att gå ut. Belle förstår ingenting men Lachlan vill inte tala om varför han blivit så förbannad.
 
Chrissie märker att Gerry är skakad och får veta att Lachlan kanske är orolig för att Robert är så mycket på Home Farm. Hon söker upp sin far och de kan sedan tala om för Robert att hon ingår i företaget igen.
 
April blir först besviken över att inte få en valp men glad när Paddy kan spela spel med henne.
 
Gabby hör att Emma ska till kyrkan så hon skyndar sig dit. När Emma kommer in så ser hon en stor filmvisning av henne och Ashley. Hon rusar ut och hinner ikapp Gabby och de bråkar men Gabby sliter sig loss. Emma hinner ikapp Gabby igen och återigen sliter sig Gabby loss och Emma ramlar och slår huvudet i en sten nere vid ån så hon hamnar i vattnet.
 
Finn hittar en ledsen Arthur och de går till kyrkan där även Finn får se filmvisningen. Finn blir chockad av det han ser och när han börjar leta efter sin mamma hittar henne i ån. Han hjälper henne upp och tar henne till kyrkan där han pressar henne till att säga sanningen. Emma erkänner att hon dödat James. Finn vill att hon berättar för Pete och Ross annars kommer han att göra det.
 
Moira hittar inte sin mobil så hon hör inte när doktorn ringer henne och säger åt henne att ringa honom på en gång.
 
Bernice och Diane märker att Gabby inte mår bra och de får henne till att berätta allt som hänt. De båda äldre kvinnorna går iväg för att leta rätt på Emma men hittar henne inte.
 
Emma låser in Finn i en skrubb i kyrkan. Han ber henne öppna men hon vägrar. När Diane knackar på kyrkdörren så låtsas Emma inte höra även om Finn försöker göra sig hörd.
 
Vanessa och Leyla ordnar en singelkväll på puben. Adam ser Victoria prata med en ung man och han blir svartsjuk. Victoria ger Adam en ram med bilder på honom och Moira och en bild med honom och Holly. Adam förklarar sin svartsjuka med hur mycket han älskar Victoria.
 
Emma åker till Bartons gård och konfronterar Moira om känslorna för James. Moira nekar till att ha känslor för honom och hon tror inte att han hade känslor kvar för henne. Emma tror henne inte så det blir bråk och Moira tar tag i en högaffel som kommer åt en lampa så det blir kortslutning i ladan de är. Det gör att det börjar brinna och Emma lyckas ta ifrån henne högaffeln.
 
Moira ramlar ihop och säger plötsligt att hon håller på att föda barn. Hon vill ha hjälp i elden för att komma ut men Emma säger att det kanske är meningen att det ska bli såhär.
 

Kommentarer
Postat av: Agneta

Men nu får dom väl ta och byta manusförfattare 🖓

2018-05-18 @ 18:18:15
Postat av: Alice

Åh men snälla!! Ska hon döda både Moira och Finn och komma undan igen!!

2018-05-18 @ 19:12:22
Postat av: Christer Jönsson

Dagens andra avsnitt var de första i SuperSoap Week 2017. Angående byta manusförfattare. Veckan innehåller 5 st olika storyliners och 4 olika writers. Dessutom har väl producenten en del med de hela att göra. De va längesen som en person kunde skriva allting. Idag äré för stort och för komplicerat

2018-05-18 @ 19:49:28
Postat av: Barbro

Äntligen börjar det hända saker och ting. Nu kan väl ändå inte galningen Emma komma undan? Eller?
Men Moira och barnet känns inte trovärdigt. En kvinna i 45-årsåldern som fött tre barn och inte veta om att hon är gravid med ett fjärde.

2018-05-18 @ 20:39:11
Postat av: ELIZA

Men va f*n...Här har jag väntat och väntat,åsså blir det helg..Blir till att vänta på måndag,innan vi vet vad som hände Moira...Lööööjligt med singel svammlet på puben, "alla" har ju redan legat med "alla", såå vad nytt??? Skicka in en gay kille,när Finn är inlåst,och varken Aaron eller,typ Robert är där...Smidigt...Fast det resulterade i,var att Adam fick en rejäl kyss...Fast inte fy skam det heller...:-) Resten av svammlet i dag,var väl Paddy...Blev väldigt förvånad när han blev otålig,och "schasade" iväg April...vuxna karln,ett spel blev viktigare...Paddy,som alltid har varit så gullig mot alla,besviken nu...

2018-05-18 @ 21:03:57
Postat av: ELIZA

Moira gravid?? Med vem?? Vad har jag missat nu igen???????????????

2018-05-18 @ 21:06:45
Postat av: Jag bara

Verkar ha varit dramatiskt idag. Jag var med min lilla dotterson när hans mamma besökte mödravården, så ingen tv på dagen idag. Jag får inte min tv4play att fungera heller, det kommer ett felmeddelande innan reklampausen och inget jag gör hjälper. Så Moira har fått barn?

2018-05-18 @ 21:09:11
Postat av: jackson

Moira gravid????? När, var och med vem?????

2018-05-18 @ 23:54:39
Postat av: Jennifer

Sista avsnittet igår tycker jag var ett sådant där skämtavsnitt igen. Nästan så skådisarna inte kan hålla sig för skratt ser det ut som. Tråkigt när det återkommande kommer helt osannolika och dåliga avsnitt.

2018-05-19 @ 08:37:43
Postat av: Alice

Men det kan väl inte vara någon annan än Cain som är pappan. kan inte minnas att hon varit med någon annan på sistone.

2018-05-19 @ 11:33:10
Postat av: Alice

Hon hade något på gång med Pete kom jag på nu, men det var väl inte mer än en kyss, eller minns jag fel?

2018-05-19 @ 11:48:18
Postat av: Jag bara

Men var det inte Moira o James i taxin, där hon glömde sin bh.

2018-05-19 @ 14:39:32
Postat av: ELIZA

James har varit död ett år,väl...Kan inte vara han...men Emma,är väl så sjuk i huvvet,så hon tror att James gjort henne med barn från andra sidan...Den svartsjuka kvinnan...Måste vara Cain...Varför kan inte dom vara ett par???????????????

2018-05-19 @ 17:41:54
Postat av: Jag bara

Javisstja, han dog väl före Holly som ju varit död ett år. Det händer så mycket så man inte kommer ihåg allt. Alla dör och föder barn stup i ett. Återstår väl bara Cain då, om det inte varit någon som aldrig nämnts utan dyker upp som nykomling.

2018-05-19 @ 20:11:01
Postat av: Frk Höger

Nä James dog efter Holly. Han fick ju inte gå på begravningen för Emma, hon höll honom inlåst på nya gården.

2018-05-19 @ 23:05:06
Postat av: Jag bara

Så var det, ja. Som sagt för mycket att hålla reda på. Känner mig rejält vimsig just nu. Skyller på värmen.

2018-05-20 @ 07:29:32
Postat av: Alice

Moira och James gick nog aldrig så långt. Om jag minns rätt hånglade de bara lite och när han tog av henne BH-n insåg hon vad de höll på med och ångrade sig.
Men däremot Pete kommer jag inte ihåg hur det var med. Det skulle väl vara typiskt att det är hans i så fall. Alla i princip har blivit med barn efter att de legat med någon en enda gång (Charity-Ross, Rebecka-Robert, Moira-James(tidigare)...) fast de är i förhållande med andra.

2018-05-20 @ 10:11:14
Postat av: Anonym

Man kan väl säga att Moira och James gick rätt så långt, eftersom han är far till ett av Moiras barn 😉

2018-05-20 @ 11:30:56
Postat av: Alice

Ja, den gången när de fick Adam men inte sist när de bara hånglade lite i bilen. :)

2018-05-20 @ 21:40:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0