Bunden vid ett djur...eller bur

Inskrivet fredag 18/5 kl 21:17
 
Kerry får hjälp av Chrissie i smyg med solduschen. Bernice kommer tillbaka till salongen tidigare och då upptäcker hon att Chrissie är där igen. Hon blir misstänksam och får då veta allt. Bernice blir rasande och ber Chrissie att gå och Kerry får sparken. Strax efter ångrar hon sig eftersom hon upptäcker att det var inte så lätt att solduscha en kund. Bernice blir tvungen att be dem båda komma tillbaka.
 
Emma är vid James grav och hittar ett inplastat kort med ett bibelcitat att herren ser allt. Hon är övertygad om att det är ett tecken från James som vakar över henne. Ross är inte lika säker för han tror att det är Laurel så han konfronterar henne på puben. Givetvis nekar Laurel och hon skäller ut dem. Gabby ser något besvärad ut.
 
Robert träffar Gerry vid cricketstugan. Han vill veta mer om Lachlans träff med den prostituerade kvinnan och han vill att Gerry skvallrar om vad Lachlan har för sig. Gerry tvekar men när han får en bunt pengar så tackar han ja. Gerry skyndar sig för att boka rum på värdshuset. Eric vill inte ha honom där men när Gerry visar pengarna säger Diane att han är välkommen.
 
Marlon har en dejt med en kvinna och de ses på puben. Hon heter Lindsey och hon tror att Marlon äger puben de är på. När sanningen kommer fram att han bara är kock på stället så lämnar hon honom.
 
Paddy möter Lindsey när hon väntar på taxi ute på gatan. De börjar prata och när hon får höra att han äger kliniken och är veterinär ger hon honom sitt mobilnummer innan hon åker iväg.
 
Gabby erkänner för Arthur att det var hon som lagt bibelcitatet på James grav för att jävlas med Emma. Hon får Arthur till att hjälpa henne med att lägga i en fjäder i Emmas väska i smyg. När Emma upptäcker den när hon är på kaféet tror hon återigen att det är ett tecken från James. Hon skyndar sig till kyrkan för att be.
 
Laurel har bestämt sig för att åka iväg till sin syster Caroline i några dagar för att hon känner att hon måste komma ifrån lite.
 
Marlon fortsätter att reta Paddy som inte fått någon dejt ännu även om hans egen inte blev så lyckad. Det gör att Paddy ringer till Lindsey som kommer tillbaka till byn för en dejt på puben. Där låtsas Paddy först knappt känna Marlon men blir tvungen att erkänna när Marlon nämner för Lindsey att de är bästa vänner. Lindsey blir först sur för Paddy ljugit men sedan följer hon med honom till kliniken. Där binder hon fast hans händer i en djurbur och tvingar honom att ge koden till hans mobil. Hon ser att han skickat en bild på dem till Marlon.
 
Emma sitter i kyrkan och ber när hon får höra en röst som säger att hon är en lögnare och det hjälper inte att be. Det är Gabby som i smyg lagt ut en walkie-talkie och hon sitter i ett rum bakom kyrksalen och viskar.  Emma blir först rädd och tar tag i en ljusstake och går till rummet. Gabby som hört att Emma är på väg hinner smita men hon har tappat sitt halsband med ett kors som hon fått av Laurel efter Ashley.
 
Emma går hem och tänder upp ljus och börjar be. Hon har lagt en bibel, bibelcitatet och Gabbys halsband på sängen. Sedan ber hon för Gabby som behöver hjälp för det hon gjort.

Kommentarer
Postat av: Anette

Och så lite retur på date binder fast nån och drar..Bernices date förut. Andy hade ju både Bernice, Kerry och Crissie haft ihop det med. Knappast trovärdig mix av "vänner". Får se vad Robert kokat ihop nu då...

2018-05-16 @ 17:38:56
Postat av: Jennifer

Och Emma vad kommer hon göra åt Gabby. Chrissie tycker jag är sympatisk just nu, kul att hon och Kerry blir kompisar.

2018-05-16 @ 20:32:23
Postat av: Anette

Ja Crissie är ju klart mer sympatisk just nu. :) Gabby ligger risigt till nu måste väl Emma åka dit..tröttsam utdragen story.

2018-05-16 @ 22:01:07
Postat av: ELIZA

Sett Roberts manipulerande några dagar nu...Är han ute efter hela Home Farm?...Lachlan,den enda som har ögonen med sej nu...Och den så kallade "kompisen",bort med honom...En snorunge,som raggar till höger och vänster,tycks tro han är Guds gåva till kvinnorna...EMMA...Näääär ska eländet åka dit...Ser verkligen fram emot det...Hon blir ju bara värre och värre...Spelar ((ha ha)) hon,eller tror hon på det hon säger??? Men att Gabby börjar djävlas med henne, tror jag inte var ett smart drag...Låt dom vuxna ta striden...Kerry,och SunTan,verkar inte vara nån bra kombo...Tur då att Chrissie mjuknat lite,och kan hjälpa till...Hon är sötare när hon inte ser arg ut...((Kanske nåt för Debbie att ta till sej...))I övrigt,var det bra att Nicola och Jimmy,gick tillbaka och redde ut saken...Bra samtal,heder till dom..."Små" missförstånd kan bli stora elefanter,fast det inte var meningen...

2018-05-17 @ 09:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0