Rug Tree Bonds

Inskrivet torsdag 17/5 kl 21:23
 
Bernice vill att Kerry går en kurs i solduschning men det vill hon inte så hon övar på Dan och Daz med misslyckat resultat.
 
Gabby kommer hem och märker att Bernice är kort mot Emma men som inte vill säga varför.
 
Lawrence är orolig för att Robert ska berätta sanningen för Lachlan och Rebecca. Det gör att Robert kan få Lawrence  att låta honom få ta del av företaget. Han lyckas få Lawrence att gå med på att sälaj en del av företaget till en passiv investerare. Rebecca träffar kunden och de går runt på Home Farms ägor. Efteråt träffar kunden Robert i enrum och det visar sig att hennes företag Rug tree bonds är ett anagram av Robert Sugden och hon kommer få en summa pengar för att hon hjälpt honom.
 
Gerry är tillbaka och försöker flirta med Chrissie men det går inte så bra. Han vill sedan ha pengar att Lachlan men det räcker inte med 100£ utan han vill ha 1000. Lachlan går inte med på det.
 
Marlon övertalar Paddy att gå med på en dejtingsida men när Paddy inte får några träffar försöker han att få Paddy att dejta Bernice. Hon kommer till puben men både hon och Paddy inser vad Marlon är ute efter. Bernice är inte alls glad eftersom hon ser sig som för fin för Paddy.
 
Laurel får hjälp med en kran som gått sönder. Hon råkar då kalla Jimmy för Ashley. Laurel ber genast om ursäkt.
 
Lawrence säger åt Robert att hålla sig borta ett tag för Lachlan börjar bli misstänksam över deras vänskap.
 
Gabby får veta att Emma förstört minneskortet med inspelningen av Ashley. Hon säger åt Emma att hålla sig undan hennes familj.
 
Nicola och Jimmy är ensamma hemma när Laurel knackar på. De gömmer sig för henne och låtsas att ingen är hemma men Laurel ser dem. Hon blir ledsen och går hem. Nicola får dåligt samvete så de går hem till Laurel för att be om ursäkt.
 
Gerry pressar Lachlan på pengar och hotar med att berätta för Belle om kidnappningen av Tim. Lachlan säger att Belle redan vet allt. Robert sitter hemma framför en dator och ser och hör vad killarna gör på kontoret på Home Farm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0