Två manliga prinsessor

Inskrivet lördag 9/6 kl 10:32
 
Laurel kommer hem och när hon är i butiken frågar Frank henne om hon tyckte om rosorna Gabby köpt till henne. När Laurel inte fått några så ber Frank om ursäkt om han tagit fel. Pete hör detta och inser att det var Gabby som lagt buketten på bron.
 
Paddy och Chas ses återigen i smyg och det gör att han missar ett möte med Rhona inför ett möte med rektorn på Leos skola. Leos assistent måste sluta och det upprör Rhona. Hon skäller ut Paddy som ljugit och sagt att han jobbat fast han egentlgen varit på en dejt.
 
Gabby erkänner för Laurel att hon skrämt Emma med att ge låtsasmeddelanden från James. Precis då kommer Bernice och strax efter kommer Pete och han anklagar Gabby för att ha dödat hans mamma. Laurel kastar ut honom och när hon sedan pratar i enrum med Bernice säger Bernice att hon är orolig för Gabby som kanske dödat Emma. Gabby hör detta och blir ledsen över att hennes mamma trot hon är en mördare.
 
Lachlan får med sig Robert i bilen med förevändning om att Rebecca håller på att föda och det är akut. De åker iväg i rasande fart men inte till sjukhuset utan Lachlan vill skrämma Robert. De åker till en öde gård och där knäar Lachlan Robert som rasar i backen. Lachlan hotar med att döda Robert, nu eller någon annan gång. Robert måste visa Lachlan respekt annars kommer det att ske. Lachlan åker iväg och Robert får gå tillbaka.
 
Paddy och Marlon stämmer träff på puben med rektorn för att ställa allt tillrätta. Miss Grant tror att Paddy och Marlon är ett par för de tar på varann rätt mycket när de förklarar läget. Rhona, som varit tvungen att åka på ett veterinärbesök istället för Paddy eftersom hon tror att han är på dejt igen, är förbannad när hon kommer tillbaka helt täckt med koskit. Hon kommer till puben och skäller ut Paddy och den hon tror är hans dejt. Koskiten flyger runt när hon viftar med armarna. Paddy talar om att detta är rektorn för han ville rätta till allt. Rhona tystnar.
 
Pete ringer polisen och anmäler att Gabby dödat Emma.
 
Jai vill åka till stödgruppen med Eliza. Rishi följer med honom och de båda är utklädda till prinsessor för att det är maskeradtema denna gång.
 
Gabby rymmer och står vid vägen och liftar. Polisen kommer civilklädda och plockar upp henne. Laurel och Bernice blir meddelade så de kommer till stationen. Laurel får inte följa med in på förhöret eftersom hon hotat Emma flera gånger. Gabby berättar vad hon gjort och efter ett tag ger hon polisen minneskortet hon har. Hon erkänner att hon inte velat ge det som bevis tidigare eftersom det är enda filmen på hennes pappa hon har kvar.
 
Laurel ringer någon och ber om hjälp.
 
Victoria ordnar hemma hos Moira för att de ska göra en intervju med en person från adoptionsbyrån. Adam blir sen för han har fått punktering på bilen.
 
Polisen tror att Gabby råkat knuffa Emma över bron när de bråkade eftersom Gabby erkänt att de bråkat några dagar tidigare och inte har något alibi för tiden Emma dog.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Hedda

Jag klarar inte av att se på serien snart. Blir vansinnig av flera karaktärer. Jättebebisen Pete beter sig som en dåre. Det fanns inte många i byn som inte avskydde Emma.

Varför är det plötsligt Paddys ansvar att vara närvarande på Leos skolmöten och skjutsa Rhona dit? Hon kan väl åka taxi. Eller förresten, nästan ALLA i byn har ju ont om pengar jämt.

Sen mirakelaffärsgeniet, tonåringen "Lucky" (!), som lyckas brotta ner Robban på några sekunder. Han tog totalt över psychorollen som Emma lämnade tomt.

Idag var inte Debster med, men jag undrar verkligen hur hennes romans med stekaren Tom kommer att utvecklas. Jag önskar förresten att hon skulle ha en annan frisyr (ytligt av mig, ja); hennes hår ser ut som en tjock gardin som hänger platt runt och på ansiktet.

Nej hörrni, nu är det bäst att jag tar lite kaffe och lugnar ner mina HTG-skadade nerver. Trevlig helg till alla!

2018-06-08 @ 12:47:23
Postat av: Jag bara

Rhona har väl bil och körkort, jag blev också irriterad på att Paddy fick skäll av henne.
Paddy och Chas då? Känns inte ett dugg riktigt. Passionen som de ska spela finns bara inte där. Bonniga Paddy är inte Chas typ, hon ska ha någon lite mer hunkig typ. Trevlig helg!

2018-06-08 @ 16:07:21
Postat av: Catrin

Jag tycker också att känns helt fel med Paddy och Chas, känns bara konstigt.
Ja, varför ska Paddy vara med på Leos skolmöten?
Marlon då?

2018-06-08 @ 22:46:58
Postat av: jackson

Har alltid haft mycket svårt att se Chas och Paddy som ett par. Även Rhona och Paddy.

2018-06-08 @ 23:56:48
Postat av: Jennifer

Ja vilken trist frisyr Debbie har! Hänger som ett draperi, lite thinspiration över hela henne. Paddy o Marlon var söta ihop när rektorn trodde dom var ihop. Varför inte..

2018-06-09 @ 09:51:23
Postat av: ELIZA

Har nu sett fredagens avsnitt...ännu en sak jag fattar nada av...vad har Paddy med Leo att göra??? Han har en högst närvarande pappa...Men det blir väl sånt här svammel,när det är många manus författare...Och tror inte Gabby knuffat Emma från bron...Hade varit bra om den scenen åtminstone hade hintat att det var någon mer på bron...Det där avsnittet tyckte jag var mest förvirrande...Och att Robert blev nerbrottad i gruset var bara rätt åt honom...Hoppas det släcker det där flinet han har...

2018-06-09 @ 12:17:50
Postat av: Thomas A

Moira knuffade Emma, gissar jag.

2018-06-14 @ 20:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0