En lycklig arvinge hittad

Inskrivet onsdag 20/6 kl 06:31
 
Lachlan har haft en fotograf med sig när Zak slår sönder Morris bil. Eric blir nervös och när han är ensam med Morris så säger Morris att Eric måste få Dingles att gå med på husförsäljningen för sin egen skull.
 
Bernice, Nicola och Jimmy kommer tillslut överens om att lämna tillbaka alla saker de köpt och sedan låta pengarna vara tills advokaten får tag på Mrs Dunphreys arvinge. Både Nicola och Bernice gömmer sina saker för de vill inte lämna tillbaka dem.
 
Lydia blir stoppad på gatan av en man som visar sig vara advokat. Han berättar att hon är Mrs Dunphreys arvinge för det var hennes mammas syssling och Lydia är enda släktingen.
 
Moira vill inte ha Isaac för hon är rädd för att han ska dö.
 
Harriet fortsätter att säga nej till Cain även om han försöker att få henne att ändra sig.
 
Rhona trånar efter Paddy trots att han säger att han är glad över att vara ihop med Chas. Han säger att han tycker om henne, Rhona, som en bra vän.
 
Charity söker upp Moira och försöker få henne till att inte överge sitt barn. Hon säger att det är hon som är den usla mamman inte Moira för även Charitys barn föredrar Moira som mamma. Moira förklarar återigen att hon är rädd att Isaac ska dö.
 
Chrissie säger åt Lachlan att han ska på läger för att behärska sin ilska. Om han inte sköter sig kommer hon inte att ha med honom att göra.
 
Faith får tillslut kontakt med Cain och hon drar iväg med honom. För att få honom att förstå att han inte ska göra sitt livs misstag och strunta i sitt barn åker hon dit där de bodde när Cain och Chas var små. De tittar inne i det gamla fallfärdiga huset och minns Shaddracks fyllor och slag. Hur Shaddrack misshandlade Faith och sedan Cain när hon stuckit.
 
Cain kommer hem till Moira och säger åt henne att Isaac är hans son och han tänker ta hand om honom oavsett vad hon säger.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Bra insatser av både Faith och Charity idag! Intressant med flashbacks till Cains, Chas, Faiths och Schadrachs bakgrunder. Detta förklarar mycket!

Bra också att Cain äntligen har tagit sitt förnuft tillbaka och börjar att bete sig som en far!!

Så Lydia är arvtagerskan? Bra! Hon och Sam kan verkligen behöva pengarna nu när dom skall gifta sig!! Bra också att Jimmy lämnade tillbaka den där fula pälsen! Han såg inte klok ut i den! :D

2018-06-19 @ 13:06:56
Postat av: Alice

Åh jag älskade dagens avsnitt!! Äntligen får vi se lite vett och vuxna människor som beter sig som vuxna istället för att tramsa runt.
Dåligt av Ronna att öht överväga att berätta för Paddy när han precis förklarat att han är ihop med Chas. Hon hade sin chans.

2018-06-19 @ 13:41:44
Postat av: Alice

Hoppas nu att Moira inte blir sin vanliga hårda och oresonliga jag och väljer att inte ta emot hjälpen.

2018-06-19 @ 13:43:09
Postat av: Anette

Verkligen bra avsnitt idag. Ber om fortsatt samma författare . Intressant igen.

2018-06-19 @ 18:01:47
Postat av: ELIZA

Mycket bra avsnitt...Håller med alla! :-)

2018-06-19 @ 19:38:55
Postat av: Jag bara

Det var väl första gången som man fick se bakåt i serien, kan inte minnas att det hänt förut.

2018-06-19 @ 20:37:34
Postat av: Jennifer

Instämmer om att avsnitten idag var kanonbra. Riktigt bra skådespeleri. Vilken ojämn kvalitet det är. Synd.

2018-06-19 @ 21:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0