En Sak är född

Inskrivet kl 20:54
 
Lawrence är på väg att kyssa Robert som ser skräckslagen ut men så ringer mobilen. Det är Victoria som talar om att Rebecca är på väg att föda barn. De åker till sjukhuset. Robert hinner prata lite snabbt med Aaron som kört dit Rebecca men sedan måste han skynda sig in till födseln.
 
Nicola får förklara sig för polisen som inte tror henne. När hon nämner att det är hennes pappas saker måste Rodney erkänna detta så han åker in för förhör.
 
Gerry måste berätta för Aaron om den förstörda motorhuven.
 
Bernice har en äldre dam på salongen som är rätt vass i kommentererna men plötsligt så är hon tyst. Det visar sig att Mrs D dött. Ambulansen hämtar henne. Bernice och Nicola hittar en spelkupong i damens väska. Eftersom Mrs D inte har några släktingar så vill Nicola att de behåller spelkupongen då det visar sig vara en rätt hög vinst på den. Bernice tvekar.
 
Robet håller sin son sedan går han iväg. Han går först till kyrkogården och pratar med sin far vid graven sen åker han till skroten för att packa. Robert erkänner för Aaron att han ljugit och bedragit Lawrence för att komma åt företget men nu ska han sticka för att inte påverka sin son på dålgit sätt.
 
Eric hör när polisen för iväg Rodney och att Rodney måste hitta mannen som han köpt stöldgodset ifrån. Eric vet vem det är så han ringer honom och de ses i Davids butik.  När mannen erkänner att han lurat Rodney så tar polisen honom. Eric var med på att gillra en fälla för att hjälpa Rodney.
 
Faith blir glad när hon hör att Eric gjort en fin sak för sin rival.
 
Aaron skäller ut Robert som inte ens försöker bli en bättre människa för sin sons skull. Robert säger att han hatar familjen White för de har förstört allt för honom.
 
Rebecca kommer hem med babyn och Diane och Victoria kommer på besök för att se barnet. Lachlan muttrar över att Robert inte är där. Robert kommer dit och han får hålla i sonen. Han går undan en bit och viskar att han ska göra allt för honom.
 
Hem till gården har sommaruppehåll från 21/6 och åter den 20/8.

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Jag trodde fel, det blev ingen förlossning ute på vägen. Trots att det var ovanligt många människor i förlossningssalen så var det en ovanligt normal nedkomst.

2018-06-14 @ 17:49:58
Postat av: Alice

Okej, nu får vi hålla tummarna att Robert menade vad han sa. Jag gillade honom när han var med Aaron och var någorlunda normal och trevlig.
Tänk vad Lawrence snabbt glömde Ronny och blev kär så snabbt igen

2018-06-14 @ 19:18:37
Postat av: Jag bara

Blir man kär kan det gå allt för snabbt.

2018-06-14 @ 20:51:37
Postat av: Maria

Hoppas att det blir Eric och Faith snart igen, gillar deras kemi.

Hur kunde de andra missa Roberts ansiktsuttryck på sjukhuset? Är de blinda? Han såg ju panikslagen ut.

Skönt att kärringen på salongen inte var en ny karaktär, elakare och bittrare person får man leta efter.

2018-06-14 @ 22:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0