Nedslagen men inte utslagen

Inskrivet kl 19:55
 
Polisen kommer till byn. En söker upp Ross för att fråga om han har något mer att tillägga till utredningen om syraattacken annars kommer den att läggas ned. Ross blir rasande för han känner sig anklagad till att ha gjort något så han får skylla sig själv.
 
Andra poliser söker upp Doug för att ta med honom till förhör på stationen. Han risker att bli dömd för dråp då han inte är säker på om han låst dörren till avspärrningen eller inte. (Diane borde ju veta att det var låst då hon inte kom in fast hon hörde att någon var där)
 
Lachlan blir också inkallad för förhör. Givetvis ljuger han om sista kontakten med Gerry men polisen har fått Gerrys samtalslista även om mobilen saknas. Lachlan kommer med bortförklaringar på allt polisen frågar om. När han kommer tillbaka till byn hör han att Doug kanske kommer få sitta sina sista år i livet i fängelse.
 
Aaron ringer Liv för att berätta vad som hänt Gerry. Liv bryter ihop.
 
Pete erkänner för Ross att det var han som sa åt Dawn att lämna Ross i fred.
 
Debbie vill att Joe och hon visar sin kärlek öppet i byn.
 
Belle berättar för Lachlan att hon är gravid. Först bestämmer de sig för att det är olämpligt att bilda familj just nu men när Lachlan hör om Doug och börjar tänka efter så ångrar han sig. Han berättar för Belle att han vill behålla barnet. Belle säger att hon vill det också.
 
Ross frågar efter Dawn inne i stan. Hon dyker sedan upp hemma hos honom och hon ber honom att sluta lägga sig i. Tillslut hjälper hon ändå honom att träffa Connor. Connor vill inte säga var Simon är så han provocerar Ross till att slå ned honom. Efteråt så vill Connor att Ross jobbar lite för honom, i utbyte så ska han berätta mer om Simon. Ross kommer hem med en större påse knark.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0