Rasrisk

Inskrivet kl 22:07
 
Doug stänger igen värdshuset och spärrar av området med rasrisk.
 
Ross frågar Moira om hon pratat med Simon sedan Holly dog. Precis då kommer Cain hem och avbryter dem. Ross får återgå till arbetet på gården.
 
Aaron får samtal om att Liv varit i slagsmål så han åker till anstalten. Han får träffa Liv som verkar ha startat bråket för att få träffa honom.
 
Chas och Paddy har sin förlovningsfest på puben. Paddy gör allt för att hålla henne lugn då det mesta inte gått som planerat. Hon blir irriterad när inte Aaron är där men han dyker upp efter att ha besökt Liv.
 
Cain säger åt Ross att sluta ställa frågor om det förflutna till Moira utan att låta henne vara ifred. Ross blir misstänksam och försöker pressa henne ändå. Moira erkänner att hon träffade Simon efter Emmas död för att få något lugnande.
 
Kerry vill att Dan pratar med Amelia innan hon får höra sanningen från någon annan. När Dan ska prata med henne så talar hon om hur mycket hon älskar sin far så han kan inte berätta sanningen för det skulle göra henne ledsen.
 
Dan säger till Daz att aldrig berätta sanningen till Liv och att han ska hålla sig borta ifrån dem för alltid.
 
Gerry vill be Lachlan om ursäkt så de träffas på värdshuset. Lachlan sparkar till en tunna som slår ned en av stöttorna så taket rasar ned på Gerry som dock klarar sig. Gerry är först glad och försöker få Lachlan att hjälpa honom. Sedan börjar han böna och be om att få hjälp men Lachlan blir irriterad på Gerry så tillslut tar han ett stenblock och kastar i huvudet på Gerry. Lachlan går sedan därifrån.
 
Belle försöker få tag på Lachlan för att prata med honom men när de ses blir det inte tillfälle att vara ensamma då de går till Charitys fest. (Antagligen är hon gravid då hon hade en förpackning som hon gömde snabbt när Sam kom eller så var det något med medicinen) Tillslut går de ut men Lachlan är inte så koncentrerad för han ser att Doug och Diane är på väg till värdshuset. De kommer strax utrusande för att tala om att Gerry är där, troligen död.

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Kuslig han är Lachlan, dags för honom att bli intagen.

2018-12-06 @ 15:07:57
Postat av: Per Olsson

Manusförfattarna verkar tävla om vem som kan hitta på mest vidrigheter! Men att krossa huvudet på sin bäste vän är väl långt över gräsen? Tur att det inte är på riktigt...

2018-12-06 @ 15:32:32
Postat av: Anonym

Att Lachlan framställs så oerhört empatilös är verkligen otäckt. Lika osannolikt tycker jag att det är att Laurel och Bob skulle framträda som ett par så nära kraschen vid bröllopet med Brenda.

2018-12-06 @ 16:19:59
Postat av: Lucy

Fy tusan säger jag bara! Psykopat!!

Kommer att sakna Gerry! Han var förutom trevlig ett mycket välbehövligt komiskt inslag i eländet!

2018-12-06 @ 17:19:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0