Dyra hantverkare kan bli billigare i längden

Inskrivet torsdag 6/12 kl 19:51
 
Diane tvingar Doug att anlita en snickare för att kolla sprickan i huset. Doug vill inte betala i onödan så när snickaren har gjort den första kollen så behövs han inte mer utan Doug vill ta hand om allt själv. Diane reser bort så Doug försöker laga sprickan men den blir större och väggen börjar rasa så det är bara att ringa snickaren igen.
 
Chas får åka och hälsa på Liv på anstalten.
 
Cain överaskar Moira med en present på bröllopsdagen. De äter middag hemma och myser. Båda hade tanken på att de ska ta på sig ringarna igen.
 
Pearl tar tillbaka det gamla bokningssystemet på veterinärkliniken.
 
Dan är förbannad på Daz och vill först inte öppna brevet men sedan gör han det ändå. Det visar sig att Daz är pappa till Amelia men Dan säger åt honom att hålla sig undan.
 
Bob får flytta in hos Laurel eftersom det ändå skvallras om dem i byn. Brenda har anlitat en advokat för att få hjälp med skilsmässan.
 
Gerry märker att Rebecca mår dåligt efter olyckan eftersom hon tror att allt är hennes fel. Han konfronterar Lachan som först nekar men sedan erkänner att han gjorde det för att han själv ville dö. Gerry lovar att hålla tyst men sedan när han är full så ger han små pikar ändå.
 
Lachlan blir orolig så han googlar hur man ska kunna mörda någon utan att åka dit ("how to get away with murder" Som även råkar vara en amerikansk tv-serie).

Kommentarer
Postat av: Lucy

Så har Lachlan blivit sitt vanliga mordiska jag! Inte så smart dock att googla "Hur kommer man undan med mord" kan man tycka. Hoppas att Gerry har ögonen med sig!!

Stackars Dan! Känner verkligen med honom!!

2018-12-05 @ 17:55:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0