En övervintrad enhörning i ett piratskepp

Inskrivet kl 20:26
 
Charity är med i tidningen efter attacken mot kommisarie Bails men hon nämns inte med namn. Hon bestämmer sig för att berätta allt för Noah men precis då kommer även Cain och Moira så alla får veta vad som hände när Charity var 14 år. Noah frågar sedan hur han ska veta att det där är sant eftersom hon ljugit så många gånger förut. Han blir så besviken att han rusar ut.
 
Arthur har tappat bort Dougs pappas krigsmedaljer men Doug ser dem på Gerry. Doug blir förbannad på att Gerry stulit dem men Gerry säger att han hittade dem på busshållplatsen.
 
Bernice gör i ordning Brenda inför bröllopet. Nicola kommer till salongen och viskar till Benice att Bob är försvunnen.
 
Doug råder Laurel till att prata med Bob för att berätta om sina känslor även om det är hans bröllopsdag.
 
Bob är instängd i piratskeppet och han får banka på dörren när han vaknat till något onykter fortfarande. Doug hör det och släpper ut honom. Det visar sig vara Arthur som låst in Bob så Laurel blir rasande på sin son.
 
Knarkartjejen söker upp Ross för att få knark men får pengar av honom eftersom han inte har några droger. Pete ser när hon får pengarna men Ross säger bara att han betalade tillbaka ett gammalt lån. Pete ser sedan tjejen på busshållplatsen så han hotar henne om hon kommer tillbaka och förstör Ross liv. Han tar hennes mobil och slänger i marken.
 
Joe ser Noah ute på fältet. De pratar om vad som hänt och Joe försvarar Charity och säger att hon varit modig som försöker sätta dit en polis efter så många år. Det gör att Noah blir sams med sin mor.
 
Brenda rusar till kyrkan när hon märker att allt inte står rätt till. Hon väntar med de andra när Bob kommer rusande. Vigseln blir av utan större problem. Laurel är på väg till kyrkan men går sedan till kyrkogården. Hon håller koll på alla som kommer ut från kyrkan fast på avstånd.
 
Bröllopsfesten är på puben. Brenda ser på foton som Heath tagit att Bob inte alls ser lycklig ur. Mitt i bröllopsdansen så får hon nog och går därifrån. Bob följer efter henne hem. Där gör Brenda slut med honom för hon har insett att han inte egentligen älskar henne utan nöjer sig med en ersättar för Laurel. Hon kör ut honom. När han går ut från huset med packad väska så ser Laurel det.

Kommentarer
Postat av: Per Olsson

Kanske blir myrsloken och vampyren till slut ändå?
Då blir Doug glad! Förstår inte varför, dock...
Förstår inte mycket annat heller i Emmerdale...

2018-12-03 @ 17:07:04
Postat av: Jag bara

Förstår inte varför du ska kommentera Laurels utseende så nedsättande hela tiden. Hon ser bättre ut än de flesta och att ge henne ett öknamn är helt onödigt, men som du har erkänt i tidigare kommentarer vill du ju bara retas, så varsågod här kom det en reaktion. Nöjd?

2018-12-03 @ 18:18:46
Postat av: Per Olsson

Myrslokar är ju jättesöta!

/ Djurälskaren Per

2018-12-03 @ 18:51:48
Postat av: jackson

Oväntat tufft drag av Brenda. Synd bara att hon inte reagerade tidigare. Hur skall det nu bli för Bob när Laurel så klart har deklarerat att det egentligen inte alls är honom hon vill ha. Det är klart, en kille som har gift sig såååå många gånger kanske inte är världens klokaste val.

2018-12-03 @ 21:22:33
Postat av: Jonas

Han påpekade ju Bobs utseende också, men det är alltså ok?

Han har ju rätt i att Laurel ser ut som en myrslok. För övrigt håller jag inte med om hon ser bättre ut än de flesta. Inte ens bättre än de flesta i Emmerdale faktiskt.

Jag föredrar mårdhundar själv.

Pete betedde sig idiotiskt igen, inte helt oväntat. Den mannen har jag svårt för och det utan att ens påpeka hans utseende.

2018-12-04 @ 07:43:22
Postat av: Jag bara

Vampyr är väl inte nedsättande vad utseende gäller. Har inte sagt att det inte är ok att kommentera utseende men att det är ONÖDIGT att göra det på ett nedsättande vis. Grisar är också söta, ändå tror jag inte att någon blir smickrad av att liknas vid en.

2018-12-04 @ 16:38:04
Postat av: Per Olsson

Du bara borde skaffa lite humor som jag och Jonas har! Vi pratar om en TV-serie! Fiction med andra ord....

2018-12-04 @ 17:30:42
Postat av: Per Olsson

Är inte både Harriet och Megan väldigt lika hästar???

2018-12-04 @ 17:35:39
Postat av: Jag bara

Jo absolut. Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha haha!!!!! Det var kul!

2018-12-04 @ 18:22:43
Postat av: per olsson

Vad Jimmy King är lik kan bara bli en varulv! Hans utseende är verkligen unikt...

2018-12-04 @ 19:02:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0