Försvagat hjärta

Inskrivet lördag 22/12 kl 21:22
 
Eric hittar en gymnastikpåse full med sedlar vid dörren till värdshuset. Diane får veta vad han hittat och strax efter kommer Doug. De diskuterar om man ska lämna in pengarna till polisen eller om det var ämnat till dem. Lachlan kommer också dit och då får Eric ett samtal om att polisen har hittat Terry.
 
Paddy vill med hjälp av Marlon ordna en babyshower för Chas. Hon får reda på detta och ber dem att inte ordna någon för det blir ju ändå ingen överraskning nu när hon vet. Faith lägger sig i och tillslut går Chas med på att de kan planera en. Debbie möter Marlon och Faith ute på gatan. När hon får veta att det är en babyshower på gång så vill hon hjälpa till men de andra vill inte ha hennes hjälp.
 
Leanna, doktorns dotter och Jacobs nya studiekamrat, får Jacob att skolka.
 
Joe lämnar in sin bil till verkstan men Aaron som är där vill inte ta emot den. Joe lyssnar inte utan slänger bilnyckeln till Aaron som inte tar emot den. De båda går därifrån så nyckeln ligger kvar på marken.
 
Sarah väljer att gå till skolan istället för att vara hemma med Debbie. Hon kommer inte så långt utan ser det som händer vid verkstan så hon ringer till Noah så han skolkar han också tillsammans med henne.
 
Leanna ser Joes bil så hon får med sig Jacob, Sarah och Noah på en biltur. Plötsligt kommer en polisbil bakom dem så de stannar och springer ur. Alla utom Sarah, som blir väldigt andfådd, hinner springa ifrån polisen så hon blir tagen till förhör. Hon vill ha Faith vid sin sida istället för Debbie under förhöret. Först säger hon att hon var ensam men efter en stund så blir hon trotsig och säger att hennes mamma gjort värre saker. Hon berättar att Debbie anlitat någon för att slänga syra på någon.
 
Liv kommer till värdshuset och får veta om pengarna som hittats. Samtidigt får de besked att Terry som polisen fått tag på är den riktiga morbrodern, inte han som var i byn. Liv ser att Lachlan blir lättad så hon konfronterar honom senare. Han låtsas inte veta vad hon pratar om utan erkänner då att det var han som lagt pengarna till värdshuset. Hon berättar det för Diane, Eric och Doug på puben. De kan inte ta emot pengarna men Lachlan övertalar dem att göra det för han vill ersätta dem för att han fått ha ölen hos dem och hade han inte haft det hade inget hänt.
 
Debbie sitter på en parkbänk och är ledsen över att Sarah inte vill vara med henne och att Joe lämnat henne. Ross kommer förbi och är först lite skadeglad men ändå stannar han kvar hos henne för att prata.
 
Liv kan inte släppa Lachlans reaktion på att de inte hittade rätt Terry. Hon försöker få Aaron till att förstå hur konstigt det är att Lachlan skänker 20 000£ till värdshuset.
 
Sarah och Faith kommer hem och berättar för Debbie vad som hänt. Precis då kommer polisen för att prata med Debbie men Sarah får svårt att andas så de måste åka akut till sjukhuset. Ross följer med dem dit. Det visar sig att Sarah kan ha hjärtfel på grund av cellgifterna hon fått förut.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Nu är jag ganska less.. Bra med uppehåll,så får jag ta nya tag efter helgerna...jag är Hemnetoman,eller vad det heter..Och samma gäller HTG...kan inte slita mej...Men vill med detta, Önska Dej, Marie, En God Jul och Gott Nytt År!!! :-)Du är värd all kredit som skriver till oss!

2018-12-21 @ 20:38:37
Postat av: Jennifer

Tycker det här varit lite mycket sjukhusbesök och polisförhör på sistone. Har några avsnitt att ta igen, det är kanonbra med din blogg Marie, perfekt att läsa sammanfattningarna om man inte hunnit se alla avsnitt. God Jul alla HTGfrälsta!🎅

2018-12-21 @ 20:49:55
Postat av: Lotta

Tack för allt du gör för oss 😘
God jul o gott nytt år

2018-12-23 @ 10:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0