Läkarens dotter

Inskrivet kl 20:47
 
Det är dags för Gerrys begravning, Doug är lite sen. När han kommer så börjar Harriet prata men när Terry ska hålla tal så börjar han gråta och går ut. Han säger att han inte kan för han är så ledsen så han behöver vara ifred för att sörja i lugn och ro.
 
Lachlan blir misstänksam så han går till värdshuset och rotar igenom Terrys väska. Han upptäcker en ring och en bunt pengar. Terry kommer hem och ser Lachlan. När Lachlan hotar med att gå till polisen så svarar Terry med att Lachlan har mördat sin familj,  Lachlan tystnar så Terry säger att han grävt ned ritboken men tvekar inte att ta fram den för Gerry måste ha haft rätt när han trodde attt Lachlan mördat sin familj. Terry går iväg och Lachlan får ett raseriutbrott och slår sönder massa saker.
 
Polisen söker Charity för att meddela att Bails är far till Ryan, nu finns det bevis på det men Charity vill ändå inte fullfölja rättegången för hon vill skona Ryan.
 
Sarah skäller ut Joe och talar om att hon hatar honom. Det gör att han tänker till så han gör slut med Debbie för att inte komma emellan henne och barnen. När Sarah får veta det blir hon nöjd.
 
Jacobs tjejkompis får höra att Amelia bor i byn men att hon är försvunnen. Tjejen ringer polisen för att lämna tips men endast om det finns en belöning att hämta ut.
 
Diane och Eric kommer hem från kyrkan och upptäcker vad de tror är ett inbrott. De märker snabbt att Terry är försvunnen med vissa värdeföremåt. Doug kommer ned från sovrummet där han hittat en "lycka till i rätten"-lapp. Diane blir förbannad och ledsen för hennes gamla förlovningsring hon fått av Jack Sugden är borta. Hon skäller ut Doug för att ha ställt till det igen och att han blivit lurad. Hon får veta att han sålt bilen och sin fars krigsmedaljer för att ge Terry pengarna.
 
Doug gör slut med henne eftersom hon klart och tydligt sagt vad hon tycker om honom och att hon är så ledsen över en gammal förlovningsring.
 
Megan råkar bli inlåst på toaletten på puben. Den enda som hör henne är Graham. Chas kommer också dit men hon säger åt Graham att hjälpa Megan. Han låter henne vänta lite längre än hon egentligen behöver.
 
Eric erjbuder Diane att köpa hennes del av värdshuset för halva summan av renoveringskostnaden. Hon blir förbannad men han svarar att hon inte får något alls om de går i konkurs.
 
Doug ska till rätten och får sällskap av Laurel och Lachlan. Han kommer tillbaka efter att ha fått vilkorlig dom och 300 timmar samhällstjänst. Doug känner att det inte är rättvist så han attackerar vindrutetorkaren på en polisbil. Han blir arresterad och bortförd. Diane ser detta och blir tyst...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0