Terry

Inskrivet kl 19:57
 
Doug upptäcker att Terry sovit i sin bil så han erbjuder honom ett rum på värdshuset och frukost, helt gratis.
 
Liv och Gabby går igenom Gerrys saker och tittar i hans teckningsbok. När de sedan påpekar högt på puben angående bilolyckan som är tecknad så blir Lachlan orolig och vill ha boken. Tjejerna har gett den till Terry som vill ha den till Gerrys mamma.
 
Bails kommer till byn och han tackar Charity för att hon tagit tillbaka anmälan. Precis då kommer den andra polisen och meddelar att Ryan är på stationen för att lämna DNA-prov. Bails får följa med polisen men vägrar sedan lämna prov.
 
Debbie försöker att få kontakt med Sarah men Faith säger att Sarah inte vill det. Debbie vänder sig till Charity och ber gråtandes om hjälp men när Charity får veta vad som hänt orkar hon inte med detta så Debbie får inget stöd.
 
Sökandet efter Amelia fortsätter utan resultat.
 
Charity får stöd av Vanessa så de åker till polisstationen för att prata med Ryan. De möter honom och Irene när de är på väg ut. Charity pratar lite med honom men han säger att han inte orkar med allt just nu och vill inte ha kontakt. Hon blir jätteledsen och åker hem och super sig full.
 
Doug har dåligt samvete för Terry men Diane och Eric vill inte ha honom på värdshuset. Terry tar tillbaka stämningen och blir vän med Doug som genast börjar ordna med att få ihop pengar för att stödja Terry som inte har jobb eller bostad. Doug säljer sin bil i smyg så inte Diane får veta något.
 
Lachlan gör allt för att försöka få tag på Gerrys teckningsbok men misslyckas.
 
Faith tar med sig Sarah hem till Debbie men de blir besvikna när Joe är där. Sarah skäller ut honom eftersom han fått hennes mamma till att bli ett monster.
 
Charity ringer till Ryan när hon är full och lämnar meddelande till honom hon vill inte alls ha kontakt med honom utan hon har bara ljugit.
 
Ryan och Irene kommer till byn och när de kommer fram lyssnar han av sin mobil. Han blir besviken när han hör meddelandet från Charity.
 
Doug lovar Terry att han ska få en stor summa pengar nästa dag för att kunna börja om från början när han flyttar söderut som planerat efter begravningen. När Doug gått så ringer Terry till en vän och säger att allt går väldigt lätt, nästan så han själv tror att han är Gerrys morbror... (Jag kände igen Terry men kom inte på från vad tills jag insåg att han var Kommisarie Barnabys medhjälpare Gavin Troy i Morden i Midsomer)

Kommentarer
Postat av: Jag bara

Är så trött på alla Dingels just nu, som vänder Debbie ryggen. Om hennes plan gått som den skulle och Joe fått en omgång stryk hade de ju applåderat och hon hade varit hjälte enligt deras sätt att se.
Att Terry var en bedragare var ju inte helt oväntat. Hoppas att Ryan kommer att synas mer i framtiden.

2018-12-19 @ 21:54:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0