Ryan

Inskrivet kl 22:12
 
Terry dyker upp i byn igen för att planera begravningen och samtidigt ge Doug en stämningsansökan. Eric blir rasande när han hör detta. Det gör att Doug bönar och ber Terry att inte stämma dem för då är det bara Eric och Diane som drabbas och de är oskyldiga. Han säger att han gör vad som helst för Terry.
 
Rebecca kommer inte på lunchdejten med Ross så han blir besviken och går hem. Hon kommer efter ett tag men inser först inte att hon kommit försent.
 
Dawn dyker upp hos Ross för hon letar efter Connor. Hon flirtar med honom när hon förstår att Ross inte vet var Connor är. Det slutar med att hon och Ross hamnar i säng. När de kommer ned från sovrummet efteråt kommer Rebecca, Pete och Victoria in. De inser vad som hänt. Ross råkar förolämpa Dawn med att säga att han inte vill betala för mer än en gång. Dawn rusar ut och Rebecca blir jätteledsen för hon känner att hon inte betyder något för Ross.
 
Polisen fortsätter att leta efter Amelia. De ber familjen att inte prata med journalisterna men Daz råkar svara på några frågor men han nekar till att vara hennes far. Dan blir vansinnig när han hör Daz på tv:n.
 
Sarah och Chas får veta att Debbie är skyldig till syraattacken på Ross. Sarah blir så besviken att hon vill bo hos gammelmormor Faith istället.
 
Liv kommer hem från ungdomsfängelset och får en stor kartong med doughnuts som välkomstgåva. När hon träffar Doug får han en kram för hon anser inte att det är hans fel att Gerry dog.
 
Charity får flera anonyma samtal där ingen säger något så hon pratar in ett meddelande på mobilsvararen där hon ber om ursäkt om hon gjort fel när hon var ung eftersom hon tror att det är Ryan som ringer henne. Strax efter får hon ett sms från Irene som vill träffas.
 
Charity sitter på en parkbänk utanför en stor park vid en kyrkoruin. Först pratar en gammal man med henne men när han gått kommer en yngre kille med en cp-skada fram. Han är glad och något sarkastisk. Det visar sig vara Ryan. Charity blir chockad först men finner sig sedan. De pratar ut och medan Ryan går iväg för att handla en glass kommer Irene fram. Hon har suttit en bit ifrån för att finnas till hands. Hon säger till Charity att antingen finnas där för Ryan helt och berätta hela sanningen annars är det ingen idé att säga något alls.
 
Ryan säger till Charity att han kan lämna DNA för hennes skull men Charity tackar nej. Hon vill inte utsätta honom för mer lidande i en rättegång där han kan bli tvungen att vittna.
 
När Charity kommer hem bryter hon ihop inför Vanessa och Harriet. Hon känner att det är hennes fel att Ryan har fått en cp-skada då hon drack under hela graviditeten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0