Barn som försvinner

Inskrivet kl 20:50
 
Amelia vloggar men vill inte prata med sin far. Hon går iväg så Dan och Kerry diskuterar vad som hänt och hur de ska tala om för Amelia om vem som är hennes biologiska far. De märker inte att datorn fortfarande står på inspelning.
 
Charity får veta att polisen har hittat Ryan men att det är vissa problem med adoptionen. De kan inte lämna ut något för att inte förstöra utredningen men Charity listar ut att det är barnmorskan som adopterat babyn. Så hon åker till sjukhuset för att pressa den andra sköterskan om Irene Stocks telefonnummer. Det kan sköterskan givetvis inte ge ut och när Charity inte ger sig kommer en vakt och för undan henne.
 
Paddy tapeteserar och målar babyrummet men Chas låtsas bara att allt är bra. Aaron är orolig för henne men hon säger bara att hon är trött.
 
Amelia kommer hem från skolan och upptäcker vad som spelats in på henne vlogg. Hon börjar gråta och konfronterar Dan. Han blir tvungen att säga sanningen och när Daz och Bernice kommer dit så uppdagas allt. Amelia blir jätteledsen och går upp på sitt rum.
 
Debbie kommer hem från sjukhuset och går till puben men får en utskällning av Pete.
 
Victoria märker att Rebecca pratar väl om Ross så när han kommer in ser hon till att de två får en dejt. Hon lovar att laga en middag åt dem hemma hos henne sedan ska hon gå därifrån så Rebecca och Ross får vara för sig själva.
 
Charity sörjer att hon inte får gottgöra för sin son som hon trodde var död. Hon vill lära känna honom men han har nekat att göra ett DNA test.
 
Dan upptäcker att Amelia inte är hemma på morgonen och att hon inte sovit i sin säng. Han är inte orolig då han tror att hon kommer att komma hem till middagen. Kerry ringer polisen som börjar ställa frågor. Polisen börjar leta efter henne och fråga runt bland hennes vänner. Dan inser vid middagstid att hon inte kommer hem och att något allvarligt kan ha hänt.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Min första känsla var att Dan hade gömt undan Amelia någonstans pga föräldraskapsbråket, men tydligen så var det inte så. Nåja.. Ungen kan ju inte ha tagit sig till Spanien eller Australien så hon kommer nog tillrätta snart. Hon har säkert campat i kricketpaviljongen eller i Seths gamla skjul som alla andra minderåriga rymlingar i byn brukar göra.

2018-12-17 @ 23:25:31
Postat av: Jonas

Kyrkan hade varit det första stället jag hade kollat.

2018-12-18 @ 07:43:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0