Ett slott i Skottland

Inskrivet söndag 16/12 kl 00:40
 
Bob upptäcker att Brenda ljugit om hur den nya vattenläckan uppkommit så han bestämmer sig för att säga ifrån. Han och Laurel säger att från och med nu ska barnen bo hos dem istället.
 
Vanessa lyckas övertala Charity att åtminstone leta efter den döda sonen. När de är på sjukhuset så säger sköterskan, Irene Stocks, att hon inte minns Charity men väl hemma tar sköterskan fram några gamla journaler där det står Ryan Stocks på.
 
Charity, Harriet och Vanessa sitter på kaféet på sjukhuset när kommisarie Bails med fru kommer ut från mödravården. Charity blir så irriterad över att han ska få en ny familjemedlem så hon skäller ut dem. Bails är nedlåtande så hon bestämmer sig för att göra en polisanmälan i alla fall.
 
Marlon och Paddy åker iväg till Skottland för att kolla upp ett slott inför bröllopet. Slottsägaren ville ha personlig kontakt så Paddy åker med Marlon för att kunna överraska Chas senare.
 
Polisen kommer för att ta upp ett vittnesmål av Charity. Senare återkommer polisen för att berätta att sonen överlevde och är bortadopterad. Charity tror att de tagit fel men polisen ska försöka hitta "Ryan" som sköterskorna kallade honom i journalen. De hoppas på att Ryan kommer att ställa upp med att testa sitt DNA.
 
Chas som tagit fel på dag för ultraljud får åka ensam dit eftersom Paddy inte är hemma. Hon tror att Paddy är ute för att kolla ställen för svensexan.
På ultraljudet får hon veta att det är en flicka men tyvärr har inte njurarna utvecklats helt och det skapar problem med lungorna.
 
Paddy kommer hem efter att ha fått nobben av slottsherren. Han får ändå höra att ultraljudet gått bra. Chas låtsas som om allt är ok men sedan går hon iväg och gråter.

Kommentarer
Postat av: Lucy

Men nu får dom fanimig ge sig med misären!! Klart att Paddy och Chas inte skall få kunna vara lyckliga! Sadistförfattare!! Det får nog bli en HTG-paus ett par veckor nu så att inte julstämningen får sig en törn!

2018-12-14 @ 18:35:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0