En vilsen flicka 1990

Inskrivet lördag 15/12 kl 00:44
 
Charity och Cain kommer till sjukhuset och ser att Joe är där. Cain blir genast misstänksam och vill ha reda på vad som egentligen hände. När han inte får svar där åker han till Home Farm och frågar Graham som genast säger sanningen. Joe kommer hem och när han får veta att Cain vet så berättar han att Ross är försvunnen. Cain lovar att ta hand om saken.
 
Bob och Laurel ska ha en myskväll för sig själva då Diane passar Dotty och Arthur. Brenda får reda på det så hon går hem och fixar en vattenläcka sedan söker hon upp Bob. Det slutar med att han går hem till sitt gamla hem och fixar vattenläckan, alla barnen kommer hem till Laurel även Heath och Cathy medan Brenda ska in till stan för en utekväll. Medan Laurel och Bob ska försöka få alla att samsas står Brenda ensam i lekparken istället för att ha åkt till stan.
 
Pete kommer hem och får veta vad som hänt. Han vill inte att Ross hämnas på Debbie. Pete åker till jobbet på gården och Cain kommer till Ross för att tala om att han vet allt och om Ross skadar Debbie igen så kommer det att gå illa.
 
Harriet pratar med Charity som inte alls vill att Harriet lägger sig i det som hänt för länge sedan. Charity pratar om pojken som är död, precis innan hon åker iväg i bilen. Hon börjar minnas sin ungdom så man får se tillbakablickar. Vanessa som precis kom har hört allt.
 
Vanessa och Harriet följer ett spår som Harriet fått om en sköterska på BB som kanske minns Charitys förlossning 1990. Charity som kommit till sjukhuset ser dem på BBavdelningen och hon blir rasande när hon förstår vad de är ute efter.
 
Ross hälsar på Debbie och han är så besviken på vad hon gjort. Hon vill gottgöra honom bara han säger hur men Ross vill inte ha med henne att göra längre.
 
Charity och Vanessa går till kyrkorummet på sjukhuset. Där berättar Charity hela sanningen om barnet som föddes. Hon säger att hon såg att de försökte rädda pojken men att det var försent så hon fick panik och sprang ut från sjukhuset. Det man sedan ser i tillbakablicken var att han överlevde...
Vem kan det vara? Har han redan visat sig eller kommer han att komma in i handlingen månne?

Kommentarer
Postat av: Lucy

Idag fick jag sympati för Charity! Inte undra på att hon är som hon är! Vad lik den unga skådespelerskan var den vuxna Charity!

2018-12-13 @ 17:48:55
Postat av: Lena

Lucy, jag håller med dig. Men jag tycker att skådespelerskan som spelade Charity var såå lik Belle. Undrar om det t.o.m är samma skådespelerska.

Tycker det börjar bli för mycket irriterande elände.
Jag lyckades sluta röka för många år sedan --- men att sluta titta på eländet kommer nog bli svårare.

2018-12-13 @ 19:28:23
Postat av: Per Olsson

Mica Proctor heter hon

2018-12-13 @ 19:36:40
Postat av: Lucy

@Lena: Ja det skall bli skönt med "Jullov" ett tag haha!

@Per Olsson: Tack för informationen.

2018-12-14 @ 17:26:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0