Ilska på puben, ilska på sjukhuset...

Inskrivet fredag 14/12 kl 19:49
 
Ross och Joe upptäcker att skottet som gick av träffade Debbie som precis kom in. De gör allt för att försöka rädda henne så de åker till sjukhuset medan Graham får ta reda på röran hemma.
 
Mannen som kastat öl på Doug visar sig vara Gerrys morbror Terry som kommit till byn för att Aaron sms:at honom. Han är full av hat och ilska över att Doug mördat Gerry. Terry säger att de kommer att stämma Doug på stora summor pengar. Lachlan hör detta och lovar att betala för en bra advokat till Doug.
 
Bob skäller ut Brenda för att ha eldat upp hans kläder men det visar sig att det var Heath och Cathy som gjorde det. Han blir arg på dem så de vill inte prata med honom. Barnen tyr sig till Brenda som ändå pratar gott om Bob för att han är deras far som egentligen inte lämnat dem utan bara henne.
 
Graham söker upp Connor för att rycka hår ifrån honom. Hårstråna sprider han ut över ett skrivbord på Home Farm och sedan river han runt för att det ska se ut som ett inbrott. Polisen stormar sedan in med skyddsutrustning då de tror att inbrottstjuven är kvar. Graham kommer "hem" och får veta vad som hänt.
 
Belle berättar för Lachlan att hon inte är redo att skaffa barn. Han blir väldigt besviken men sedan lyckas hon ändå få honom att förstå att hon bara vill vänta inte göra slut med honom.
 
Ross och Joe tjafsar med varann i väntrummet men skyndar sedan in till Debbie när det visar sig att hon kommer att klara sig. Ross säger till henne att Joe är skyldig till syraattacken. Joe tar på sig skulden men då kan inte Debbie hålla tyst. Hon erkänner att det var hon som sagt till om den. Ross tystnar och rusar ut från sjuksalen.

Kommentarer
Postat av: ELIZA

Börjar bli liite tröttsamt att höra Doug:s ursäkter...((fast fattar inte polisarbetet,den tunga sten som Gerry fick i huvudet,plockade Lachlan ju upp en bit från kroppen...Kan inte ha ramlat rakt ner på honom där och när han låg fastklämd..För det går ju att se var den var placerad i byggnationen..))))Sen är jag liiite less på Ross jakt efter Simon...Bra att han fick veta vem som låg bakom..Hur ska han hantera det?? Sen var det väl inget mer jag retade mej på...

2018-12-13 @ 09:15:15
Postat av: Anonym

Jag tyckte verkligen att det var farsartat när poliserna stormade in i Joes hus.

2018-12-13 @ 09:36:22
Postat av: jackson

Där blev jag plötsligt anonym.

2018-12-13 @ 23:20:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0