Hämnd föder hämnd

Inskrivet torsdag 13/12 kl 21:02
 
Debbie ljuger för Joe om vad som hände när hon blev slagen i ansiktet men när Diane möter dem på gatan kommer sanningen fram. Joe och Debbie bestämmer att de ska berätta för de vuxna i hennes familj innan de berättar för Sarah och Jack men Charity är i stan så inget blir sagt.
 
Polisen hämtar Doug till förhör. Lachlan ser detta och han ser ledsen ut medan Aaron är glad. Doug blir dock släppt mot borgen. Han säger till Diane att han tänker erkänna sig skyldig.
 
Bob pratar med Brenda genom deras advokater. Hon har länsat deras gemensamma konto då hon tyckte hon hade rätt till det. När Bob vill hämta sina kläder så säger hon att hon kan lämna dem. Bob kommer hem och upptäcker en brasa utanför huset. Brenda eldar upp hans kläder.
 
Ross skaffar sig en pistol och hotar sedan Dawn om hon inte får Connor att komma till byn. Connor kommer och säger till Ross att det är tjatigt med frågorna om var Simon är. Han tycker Ross borde fråga om vem som betalade Simon för att sticka efter syraattacken.
 
Lachlan vill att han och Belle skaffar barn och bildar familj. Belle säger ja men till Lydia erkänner hon sedan att hon tvekar.
 
Aaron och Doug blir vänner igen eftersom Aaron tror att det skulle Gerry ha velat. Okänd man på puben kastar en öl på Doug och kallar honom för mördare.
 
Ross går in på Home Farm och slår ner Graham. Sedan väntar han på att Joe ska komma hem. När Joe är hemma vill Ross få veta sanningen. När Joe ljuger hotar Ross med att skjuta honom. Tillslut säger Joe att det var han som betalade Simon. Graham vaknar till och det blir lite brottning mellan Joe och Ross så ett skott går av.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0